Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-08 19:25
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Baskonia Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 5315
Baskonia Real Oviedo
433 W Tactiek 1926-3
35% Balbezit 65%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 46
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
36.1 gemiddelde waardering 63.1
redelijk Schieten wonderbaarlijk
matig Passen formidabel
zwak Verdedigen goed


2e minuut.
Guchtenaere rent richting de bal. Guchtenaere passt de bal in één keer door. Puñal Martínez speelt de bal door. Vishnevskij is nu in balbezit. Vishnevskij schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Boroi speelt de bal door. Buhoiu rent richting de bal. Lorenzotti rent richting de bal. Buhoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Buhoiu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Buhoiu rent richting de bal. Buhoiu schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Baskonia - Real Oviedo 0:1

6e minuut.
Cossa passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Buhoiu de bal. Pasquali probeert naar een medespeler te passen. Vishnevskij heeft problemen om de bal te vangen. Vishnevskij draait met de bal, schiet en ... Toukoniitty kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Baskonia - Real Oviedo 0:2

8e minuut.
İsabeyli probeert naar een medespeler te passen. Lorenzotti heeft problemen om de bal te vangen. Vishnevskij is nu in balbezit. Vishnevskij schiet op doel. Toukoniitty werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Baskonia - Real Oviedo 0:3

11e minuut.
Marchena López met een sublieme pass. Puñal Martínez rent richting de bal. Puñal Martínez met een sublieme pass. Pasquali geeft de bal voor. Lascu onderschept slim de pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Cossa bereikt de bal nog maar net als eerste. Cossa geeft de bal voor. Daar is Marchena López, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vishnevskij is nu in balbezit. Vishnevskij draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Pasquali verovert de bal door een tackle van achteren. Pasquali passt de bal met de wreef. Buhoiu is nu in balbezit. Boroi is nu in balbezit. Boroi geeft een hoge lob. Toukoniitty probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boroi met een snelle inworp. Pasquali rent richting de bal. Pasquali geeft de bal voor. Vishnevskij springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Baskonia - Real Oviedo 0:4

17e minuut.
Vishnevskij rent richting de bal. Vishnevskij passt de bal met de wreef. Buhoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Buhoiu schiet op doel. Toukoniitty werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Baskonia - Real Oviedo 0:5

19e minuut.
Chaves Vila geeft een lange en hoge pass. Vishnevskij kopt de bal weg. Lubik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Buhoiu is nu in balbezit. Buhoiu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Lorenzotti geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Puñal Martínez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pasquali geeft de bal voor. Vishnevskij krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Baskonia - Real Oviedo 0:6

21e minuut.
Cossa is nu in balbezit. Cossa probeert naar een medespeler te passen. Boroi geeft een hoge lob. Vishnevskij rent richting de bal. Vishnevskij haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Baskonia - Real Oviedo 0:7

24e minuut.
Chaves Vila passt de bal in één keer door. Puñal Martínez speelt de bal door. Pasquali speelt de bal door. Vishnevskij rent richting de bal. Vishnevskij draait met de bal, schiet en ... Toukoniitty bokst de bal weg.

25e minuut.
Vishnevskij kopt de bal weg. Jaso Delgado is nu in balbezit. Pasquali verovert de bal door een tackle van achteren. Buhoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Buhoiu schiet op doel. Toukoniitty verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vishnevskij rent richting de bal. Vishnevskij schiet op doel. Toukoniitty probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Baskonia - Real Oviedo 0:8

29e minuut.
Buhoiu rent richting de bal. Buhoiu passt de bal zonder na te denken. Vishnevskij is nu in balbezit. Vishnevskij draait met de bal, schiet en ... Toukoniitty probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Baskonia - Real Oviedo 0:9

33e minuut.
Chaves Vila passt de bal met de wreef. Boroi bereikt de bal nog maar net als eerste. Boroi passt de bal met de wreef. Buhoiu heeft problemen om de bal te vangen. Buhoiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Baskonia - Real Oviedo 0:10

34e minuut.
Pasquali bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasquali passt de bal in één keer door. Puñal Martínez probeert naar een medespeler te passen. Vishnevskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Vishnevskij schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Lubik kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Puñal Martínez neemt de hoekschop. Vishnevskij krijgt zijn hoofd ertegen. Toukoniitty probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Inworp. Boroi met een snelle inworp. Pasquali probeert naar een medespeler te passen. Buhoiu rent richting de bal. Buhoiu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Lorenzotti speelt de bal door. Cossa is nu in balbezit. Pasquali is nu in balbezit. Pasquali geeft een lange en hoge pass. Buhoiu maakt een snoekduik en kopt de bal. Toukoniitty bokst de bal weg. Vishnevskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Vishnevskij schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Baskonia - Real Oviedo 0:11

42e minuut.
Guchtenaere is nu in balbezit. Guchtenaere passt de bal zonder na te denken. Cossa geeft een lange en hoge pass. Vishnevskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Vishnevskij geeft een lange en hoge pass. Toukoniitty probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Diestro kopt de bal weg. Pasquali speelt de bal door. Puñal Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Puñal Martínez passt de bal met de wreef. Pasquali geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baskonia 87%, Real Oviedo 13%.
Baskonia - Real Oviedo 0:11

48e minuut.
Pasquali is nu in balbezit. Pasquali passt de bal met de wreef. Vishnevskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Vishnevskij schiet op doel. Na een snelle pass probeert Marchena López de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Boroi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vishnevskij maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Pasquali met een sublieme pass. Cossa is nu in balbezit. Pasquali is nu in balbezit. Pasquali geeft de bal voor. Vishnevskij springt en kopt de bal. Toukoniitty probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Daar is Puñal Martínez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puñal Martínez geeft de bal voor. Vishnevskij is nu in balbezit. Vishnevskij draait met de bal, schiet en ... Toukoniitty probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Baskonia - Real Oviedo 0:12

63e minuut.
Vishnevskij rent richting de bal. Vishnevskij passt de bal zonder na te denken. Puñal Martínez is nu in balbezit. Puñal Martínez geeft de bal voor. Buhoiu springt en kopt de bal. Toukoniitty kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vishnevskij rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Baskonia - Real Oviedo 0:13

68e minuut.
Klungelig pakt Pasquali de bal. Pasquali probeert naar een medespeler te passen. Puñal Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Puñal Martínez geeft een lange en hoge pass. Buhoiu springt en kopt de bal. Toukoniitty probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Vishnevskij rent richting de bal. Pasquali probeert naar een medespeler te passen. Puñal Martínez is nu in balbezit. Puñal Martínez geeft een lange en hoge pass. Vishnevskij krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Puñal Martínez geeft de bal voor. Boroi heeft problemen om de bal te vangen. Boroi probeert naar een medespeler te passen. Buhoiu is nu in balbezit. Buhoiu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Kubicki met een snelle inworp. Jaso Delgado is nu in balbezit. Puñal Martínez maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Puñal Martínez naar de kleedkamers voor een vroege douche.

77e minuut.
Lascu bereikt de bal nog maar net als eerste. Buhoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Buhoiu met een sublieme pass. Vishnevskij is nu in balbezit. Vishnevskij schiet op doel. Toukoniitty probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Cossa kopt de bal weg. Daar is Buhoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lascu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lascu krijgt een gele kaart. Buhoiu raakt geblesseerd tijdens het duel. Boroi met een snel genomen vrije trap. Buhoiu is nu in balbezit. Buhoiu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Klungelig pakt Jaso Delgado de bal. Merta is nu in balbezit. Pasquali tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Merta raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

83e minuut.
Buhoiu rent richting de bal. Buhoiu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Marchena López de bal. Vishnevskij is nu in balbezit. Vishnevskij schiet op doel. Toukoniitty probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pasquali geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vishnevskij springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Lorenzotti heeft problemen om de bal te vangen. Lubik rent richting de bal. Buhoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Buhoiu schiet op doel. Toukoniitty werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Baskonia - Real Oviedo 0:14

85e minuut.
Pasquali probeert naar een medespeler te passen. Carrete rent richting de bal. Carrete geeft een lange en hoge pass. Vishnevskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Vishnevskij schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Pasquali passt de bal met de wreef. Boroi is nu in balbezit. Boroi geeft een hoge lob. Vishnevskij is nu in balbezit. Vishnevskij draait met de bal, schiet en ... Toukoniitty bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Baskonia - Real Oviedo 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baskonia 86%, Real Oviedo 14%.
Baskonia - Real Oviedo 0:15