Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-08 19:28
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Gnuville BK Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 13775
Gnuville BK FC LokomotivTSV
fylle Tactiek 433
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
45.8 gemiddelde waardering 49.8
goed Schieten goed
zeer goed Passen solide
redelijk Verdedigen goed


3e minuut.
Wassberg verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Białożyt met de inworp. Pantke bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantke geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Berggren onderschept slim de pass. Berggren passt de bal in één keer door. Rençber rent richting de bal. Dennisson onderschept slim de pass. Dennisson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Rençber trapt de bal weg van het doel. Białożyt kopt de bal weg. Robinsson probeert de bal aan de voet te houden. Fries bereikt de bal nog maar net als eerste. Fries schiet op doel. Loaiza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Ising is nu in balbezit. Ising passt de bal in één keer door. Nelsson heeft problemen om de bal te vangen. Nelsson geeft een lange en hoge pass. Berggren krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gnuville BK 54%, FC LokomotivTSV 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gnuville BK - FC LokomotivTSV 0:0

49e minuut.
Jidsjö geeft een hoge lob. Mikáczó heeft problemen om de bal te vangen. Berggren bereikt de bal nog maar net als eerste. Berggren schiet op doel. Xanthakis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Ising rent richting de bal. Ising passt de bal in één keer door. Berggren is nu in balbezit. Dennisson bereikt de bal nog maar net als eerste. Dennisson schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Wadyl raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Badžo komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Dennisson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ising bereikt de bal nog maar net als eerste. Ising met een sublieme pass. Berggren is nu in balbezit. Berggren schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Rençber geeft de bal voor. Inworp. Enrot met de inworp. Berggren bereikt de bal nog maar net als eerste. Berggren draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Badžo met een sublieme pass. Białożyt bereikt de bal nog maar net als eerste. Białożyt met een sublieme pass. Fries rent richting de bal. Fries schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Andersson geeft de bal voor. Gardner is nu in balbezit. Dennisson onderschept slim de pass. Dennisson draait met de bal, schiet en ... Xanthakis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gnuville BK - FC LokomotivTSV 1:0

85e minuut.
Robinsson probeert naar een medespeler te passen. Andersson rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Badžo. Badžo krijgt een gele kaart. Andersson wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Andersson kan niet meer verder spelen. Von Anka komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Rençber geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ising zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dennisson bereikt de bal nog maar net als eerste. Dennisson schiet op doel. Xanthakis bokst de bal weg. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gnuville BK 41%, FC LokomotivTSV 59%.
Gnuville BK - FC LokomotivTSV 1:0