Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-08 19:17
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: 25 APRILE
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5233
virtuale calcio FC Aras
tribù Tactiek 433
56% Balbezit 44%
13% Spel op eigen helft 87%
62 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
59 gemiddelde waardering 29.2
outstanding Schieten weak
excellent Passen weak
good Verdedigen adequate


1e minuut.
Cespites rent richting de bal. Willka verovert de bal door een tackle van achteren. Willka geeft de bal voor. Sonzogni kopt de bal weg. Pionek bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Sonzogni kopt de bal weg. Malaquias probeert de bal aan de voet te houden. Willka geeft een hoge lob. Pionek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pionek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
virtuale calcio - FC Aras 1:0

5e minuut.
Willka bereikt de bal nog maar net als eerste. Willka speelt de bal door. Sonzogni is nu in balbezit. Sonzogni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
virtuale calcio - FC Aras 2:0

9e minuut.
Klungelig pakt Pionek de bal. Pionek passt de bal met de wreef. Sonzogni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonzogni draait met de bal, schiet en ... Gavirati werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
virtuale calcio - FC Aras 3:0

11e minuut.
Willka is nu in balbezit. Willka passt de bal met de wreef. Sonzogni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonzogni haalt uit met een fantastische trap. Malaquias probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gavirati bokst de bal weg. Pionek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pionek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
virtuale calcio - FC Aras 4:0

12e minuut.
Pionek geeft de bal voor. Sonzogni krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Malaquias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Willka is nu in balbezit. Willka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
virtuale calcio - FC Aras 5:0

17e minuut.
Willka rent richting de bal. Willka passt de bal met de wreef. Sonzogni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonzogni schiet op doel. Gavirati werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
virtuale calcio - FC Aras 6:0

18e minuut.
Bigazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonzogni onderschept slim de pass. Sonzogni met een sublieme pass. Pionek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pionek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Migliori kopt de bal weg. Sela bereikt de bal nog maar net als eerste. Sela speelt de bal door. Pionek rent richting de bal. Pionek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Willka bereikt de bal nog maar net als eerste. Willka geeft een lange en hoge pass. Camallı kopt de bal weg. Klungelig pakt Sonzogni de bal. Sonzogni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
virtuale calcio - FC Aras 7:0

21e minuut.
Sonzogni verovert de bal door een tackle van achteren. Pionek rent richting de bal. Pionek passt de bal in één keer door. Sonzogni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonzogni schiet op doel. Gavirati probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
virtuale calcio - FC Aras 8:0

23e minuut.
Pionek speelt de bal door. Malaquias onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Willka geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pionek heeft problemen om de bal te vangen. Gavirati probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pionek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pionek draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
virtuale calcio - FC Aras 9:0

24e minuut.
Baniciu met de inworp. Pionek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pionek probeert naar een medespeler te passen. Sonzogni is nu in balbezit. Sonzogni haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Sela rent richting de bal. Sela passt de bal in één keer door. Willka met een sublieme pass. Pionek rent richting de bal. Pionek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sonzogni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonzogni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
virtuale calcio - FC Aras 10:0

26e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Gavirati niet meer kan verder spelen. Andidero komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Bigazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sela onderschept slim de pass. Sela passt de bal zonder na te denken. Sonzogni heeft problemen om de bal te vangen. Sonzogni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
virtuale calcio - FC Aras 11:0

30e minuut.
Pionek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pionek geeft een hoge lob. Willka bereikt de bal nog maar net als eerste. Willka geeft een hoge lob. Sonzogni maakt een snoekduik en kopt de bal. Andidero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pionek zal de hoekschop nemen. Willka kopt de bal weg. Sonzogni is nu in balbezit. Sonzogni haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
virtuale calcio - FC Aras 12:0

33e minuut.
Klungelig pakt Camallı de bal. Sonzogni rent richting de bal. Camallı onderschept slim de pass. Pionek rent richting de bal. Pionek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Willka rent richting de bal. Willka schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
virtuale calcio - FC Aras 13:0

38e minuut.
Pionek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baniciu geeft de bal voor. Willka kopt de bal weg. Sonzogni is nu in balbezit. Sonzogni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
virtuale calcio - FC Aras 14:0

38e minuut.
Zavattero met een sublieme pass. Migliori heeft problemen om de bal te vangen. Sonzogni is nu in balbezit. Sonzogni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
virtuale calcio - FC Aras 15:0

42e minuut.
Daar is Sonzogni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Camallı bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonzogni onderschept slim de pass. Sonzogni probeert de bal met de borst te controleren. Sonzogni draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Pionek is nu in balbezit. Pionek speelt de bal door. Sonzogni is nu in balbezit. Sonzogni draait met de bal, schiet en ... Andidero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
virtuale calcio - FC Aras 16:0

44e minuut.
Migliori rent richting de bal. Migliori passt de bal zonder na te denken. pennacchio heeft problemen om de bal te vangen. Sonzogni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonzogni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
virtuale calcio - FC Aras 17:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: virtuale calcio 19%, FC Aras 81%.
virtuale calcio - FC Aras 17:0

47e minuut.
Sela bereikt de bal nog maar net als eerste. Sela speelt de bal door. Pionek probeert naar een medespeler te passen. Sonzogni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonzogni draait met de bal, schiet en ... Andidero bokst de bal weg. Pionek geeft de bal voor. Willka maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
virtuale calcio - FC Aras 18:0

50e minuut.
Wawrzecki geeft de bal voor. Willka probeert naar een medespeler te passen. Sonzogni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonzogni schiet op doel. Andidero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
virtuale calcio - FC Aras 19:0

55e minuut.
Pionek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonzogni is nu in balbezit. Pionek met een sublieme pass. Sonzogni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonzogni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Pionek is nu in balbezit. Pionek met een sublieme pass. Sonzogni is nu in balbezit. Sonzogni draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
virtuale calcio - FC Aras 20:0

59e minuut.
Gabella bereikt de bal nog maar net als eerste. Sela verovert de bal door een tackle van achteren. Sela passt de bal zonder na te denken. Sonzogni heeft problemen om de bal te vangen. Sonzogni schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Cespites bereikt de bal nog maar net als eerste. Cespites geeft de bal voor. Baniciu rent richting de bal. Baniciu geeft de bal voor. Sonzogni springt en kopt de bal. Andidero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pionek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Willka kopt de bal weg. Sonzogni rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sonzogni rent richting de bal. Sonzogni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
virtuale calcio - FC Aras 21:0

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pionek met de inworp. Sonzogni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonzogni draait met de bal, schiet en ... Camallı probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Pionek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pionek geeft een lange en hoge pass. Willka rent richting de bal. Willka schiet op doel. Andidero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
virtuale calcio - FC Aras 22:0

68e minuut.
Sela met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Baniciu de bal onder controle te krijgen. Sonzogni rent richting de bal. Pionek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pionek haalt uit met een fantastische trap. Andidero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Willka rent richting de bal. Willka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
virtuale calcio - FC Aras 23:0

69e minuut.
Zavattero speelt de bal door. Migliori rent richting de bal. Sonzogni verovert de bal door een tackle van achteren. Sonzogni draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Sonzogni bereikt de bal nog maar net als eerste. Pionek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonzogni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonzogni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
virtuale calcio - FC Aras 24:0

74e minuut.
Sela rent richting de bal. Sela probeert naar een medespeler te passen. Willka is nu in balbezit. Willka geeft een lange en hoge pass. Pionek maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
virtuale calcio - FC Aras 25:0

75e minuut.
Baniciu passt de bal zonder na te denken. Pionek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonzogni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonzogni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
virtuale calcio - FC Aras 26:0

78e minuut.
Pionek is nu in balbezit. Pionek probeert naar een medespeler te passen. Sonzogni is nu in balbezit. Sonzogni haalt uit met een fantastische trap. Andidero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
virtuale calcio - FC Aras 27:0

80e minuut.
Daar is Bigazzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sela bereikt de bal nog maar net als eerste. Sela geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sonzogni de bal. Sonzogni draait met de bal, schiet en ... Andidero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Willka rent richting de bal. Willka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
virtuale calcio - FC Aras 28:0

82e minuut.
Sonzogni is nu in balbezit. Willka bereikt de bal nog maar net als eerste. Willka passt de bal in één keer door. Pionek is nu in balbezit. Pionek haalt uit met een fantastische trap. Andidero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sonzogni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonzogni schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
virtuale calcio - FC Aras 29:0

84e minuut.
Fiumi probeert naar een medespeler te passen. pennacchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Pionek begaat een overtreding. Pionek krijgt een gele kaart. pennacchio wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. pennacchio kan niet meer verder spelen. Abrusci komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Willka is nu in balbezit. Willka geeft een hoge lob. Sonzogni heeft problemen om de bal te vangen. Sonzogni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
virtuale calcio - FC Aras 30:0

88e minuut.
Baniciu passt de bal zonder na te denken. Pionek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pionek probeert naar een medespeler te passen. Sonzogni is nu in balbezit. Sonzogni haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Sela kopt de bal weg. Baniciu rent richting de bal. Baniciu passt de bal met de wreef. Sonzogni is nu in balbezit. Sonzogni haalt uit met een fantastische trap. Andidero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pionek geeft een hoge lob. Andidero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Camallı kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Fiumi de bal onder controle te krijgen. Baniciu geeft een lange en hoge pass. Willka rent richting de bal. Willka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pionek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Camallı rent richting de bal. Sonzogni onderschept slim de pass. Sonzogni haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: virtuale calcio 8%, FC Aras 92%.
virtuale calcio - FC Aras 30:0