Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
New Zealand U21 Nippon U21
442 Tactiek By Antos
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
7 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 7
45.8 gemiddelde waardering 49.6
good Schieten good
good Passen adequate
good Verdedigen very good


7e minuut.
Tashiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakamoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Tashiro probeert naar een medespeler te passen. Nakashima rent richting de bal. Nakashima haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Tanakadate passt de bal zonder na te denken. Tashiro is nu in balbezit. Tashiro speelt de bal door. Sakamoto rent richting de bal. Sakamoto draait met de bal, schiet en ... Muller kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Shoe de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Ichinohe geeft de bal voor. Overton geeft een lange en hoge pass. Koroki bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauaki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Klungelig pakt Irving de bal. Irving geeft een hoge lob. Lauaki is nu in balbezit. Lauaki haalt uit met een fantastische trap. Nagatomi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - Nippon U21 1:0

43e minuut.
Tashiro kopt de bal weg. Irving rent richting de bal. Met opzet legt Tashiro zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Tashiro naar de kleedkamers voor een vroege douche.

44e minuut.
Lauaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Morishi verovert de bal door een tackle van achteren. Cain onderschept slim de pass. Cain haalt uit met een fantastische trap. Nagatomi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Wellington bereikt de bal nog maar net als eerste. Ichinohe begaat een overtreding. Wellington is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Shipley komt het veld opgelopen. Maloney komt het veld opgelopen. Cowan komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Cain heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ishiju. Cain raakt geblesseerd tijdens het duel. Irving komt bij de bal en schiet. Nagatomi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - Nippon U21 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Zealand U21 53%, Nippon U21 47%.
New Zealand U21 - Nippon U21 2:0

61e minuut.
Inworp. Bracken komt het veld opgelopen. Power komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Wellington passt de bal in één keer door. Irving geeft een lange en hoge pass. Bracken kopt de bal weg. Power is nu in balbezit. Power schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Wellington kopt de bal weg. Maloney bereikt de bal nog maar net als eerste. Ichinohe maakt een afschuwelijke overtreding. Ichinohe krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Zealand U21 34%, Nippon U21 66%.
New Zealand U21 - Nippon U21 2:0