Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-08 19:27
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Swissbel Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4722
Swissbel OPI
Normal1 Tactiek 352
55% Balbezit 45%
23% Spel op eigen helft 77%
33 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.4 gemiddelde waardering 36.4
outstanding Schieten adequate
excellent Passen average
solid Verdedigen adequate


1e minuut.
Prados met een sublieme pass. Şamiloğlu is nu in balbezit. Şamiloğlu met een sublieme pass. Falcioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Falcioni haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

3e minuut.
Mirwa passt de bal zonder na te denken. Falcioni is nu in balbezit. Falcioni passt de bal met de wreef. Prados rent richting de bal. Prados haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Swissbel - OPI 1:0

6e minuut.
Dreesen geeft een lange en hoge pass. Macura rent richting de bal. Prados onderschept slim de pass. Prados schiet op doel. Ossian probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Swissbel - OPI 2:0

17e minuut.
Falcioni onderschept slim de pass. Falcioni probeert naar een medespeler te passen. Prados rent richting de bal. Prados haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Swissbel - OPI 3:0

21e minuut.
Lang probeert naar een medespeler te passen. Macaloso rent richting de bal. Baturo probeert naar een medespeler te passen. Prados is nu in balbezit. Prados schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Kolben verovert de bal door een tackle van achteren. Gajdzik rent richting de bal. Gajdzik geeft de bal voor. Mirwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirwa geeft een hoge lob. Ossian verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Prados springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Swissbel - OPI 4:0

25e minuut.
Lang probeert naar een medespeler te passen. Macaloso is nu in balbezit. Macaloso passt de bal met de wreef. Prados rent richting de bal. Macura speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Şamiloğlu zal de hoekschop nemen. Ossian met een sublieme pass. Lang kopt de bal weg. Falcioni is nu in balbezit. Falcioni haalt uit met een fantastische trap. Ossian verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Şamiloğlu met de inworp. Falcioni geeft een hoge lob. Macaloso controleert de bal met de borst. Prados is nu in balbezit. Prados haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Swissbel - OPI 5:0

31e minuut.
Baturo rent richting de bal. Lang verovert de bal door een tackle van achteren. Lang met een sublieme pass. Falcioni rent richting de bal. Falcioni haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Kolben is nu in balbezit. Prados onderschept slim de pass. Prados draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Lang rent richting de bal. Lang geeft een lange en hoge pass. Canpolat rent richting de bal. Macaloso onderschept slim de pass. Macaloso geeft een lange en hoge pass. Ossian kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Şamiloğlu met een snelle inworp. Falcioni geeft de bal voor. Macaloso heeft problemen om de bal te vangen. Macaloso geeft de bal voor. Klungelig pakt Prados de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Kolben passt de bal met de wreef. Klungelig pakt López Aguado de bal. López Aguado passt de bal in één keer door. Krajčík rent richting de bal. Krajčík draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Daar is Kolben, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prados is nu in balbezit. Prados probeert naar een medespeler te passen. Falcioni heeft problemen om de bal te vangen. Falcioni haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Inworp. Macaloso met de inworp. Falcioni probeert naar een medespeler te passen. Prados rent richting de bal. Prados haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Swissbel - OPI 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Swissbel 25%, OPI 75%.
Swissbel - OPI 6:0

47e minuut.
Yemyeşil probeert de bal aan de voet te houden. Falcioni probeert naar een medespeler te passen. Prados is nu in balbezit. Falcioni rent richting de bal. Falcioni draait met de bal, schiet en ... Ossian bokst de bal weg. Prados bereikt de bal nog maar net als eerste. Prados haalt uit met een fantastische trap. Ossian verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Bulanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Macaloso rent richting de bal. Macaloso speelt de bal door. Prados rent richting de bal. Prados schiet op doel. Ossian verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Macaloso bereikt de bal nog maar net als eerste. Macaloso probeert naar een medespeler te passen. Prados rent richting de bal. Prados schiet op doel. Ossian probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Swissbel - OPI 7:0

65e minuut.
Macaloso bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Macaloso de bal. Macaloso met een sublieme pass. Prados bereikt de bal nog maar net als eerste. Prados haalt uit met een fantastische trap. Ossian bokst de bal weg.

68e minuut.
Dreesen probeert naar een medespeler te passen. Lang rent richting de bal. Lang speelt de bal door. Macaloso heeft problemen om de bal te vangen. Macaloso geeft een hoge lob. Ossian bokst de bal weg. Prados bereikt de bal nog maar net als eerste. Prados haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Swissbel - OPI 8:0

70e minuut.
Macaloso is nu in balbezit. Macaloso probeert naar een medespeler te passen. Prados rent richting de bal. Prados draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Macura rent richting de bal. Macura geeft een hoge lob. Klungelig pakt Lang de bal. Lang geeft een hoge lob. Prados springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Swissbel - OPI 9:0

75e minuut.
Mirwa geeft de bal voor. Canpolat kopt de bal weg. Falcioni is nu in balbezit. Prados rent richting de bal. Prados schiet op doel. Paal!

79e minuut.
Şamiloğlu passt de bal zonder na te denken. Prados heeft problemen om de bal te vangen. Prados schiet op doel. Na een snelle pass probeert Macura de bal onder controle te krijgen. Ossian maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Swissbel - OPI 10:0

80e minuut.
Falcioni passt de bal in één keer door. Prados is nu in balbezit. Prados heeft problemen om de bal te vangen. Prados draait met de bal, schiet en ... Ossian probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Swissbel - OPI 11:0

84e minuut.
Prados is nu in balbezit. Macura rent richting de bal. Prados onderschept slim de pass. Prados schiet op doel. Ossian probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Swissbel - OPI 12:0

85e minuut.
Prados passt de bal met de wreef. Daar is Baturo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Falcioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Prados rent richting de bal. Prados haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Dreesen speelt de bal door. Daar is Macura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Falcioni rent richting de bal. Falcioni haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Swissbel - OPI 13:0

88e minuut.
Prados bereikt de bal nog maar net als eerste. Falcioni is nu in balbezit. Prados bereikt de bal nog maar net als eerste. Prados schiet op doel. Ossian probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Swissbel - OPI 14:0

90e minuut.
Lang probeert naar een medespeler te passen. Macaloso is nu in balbezit. Macaloso passt de bal in één keer door. Falcioni rent richting de bal. Falcioni passt de bal met de wreef. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Prados rent richting de bal. Prados schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Swissbel - OPI 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Swissbel 21%, OPI 79%.
Swissbel - OPI 15:0