Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-08 19:21
  • Bekerwedstrijd: Oefenwedstrijd (beker)
  • Stadion: Atletico Lula CF Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2540
Atletico Lula CF OFK Veľké Kostoľany
352 Tactiek 4-3-3 (DIAMANT)
43% Balbezit 57%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 55
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.2 gemiddelde waardering 52.5
zwak Schieten uitmuntend
zwak Passen uitstekend
zwak Verdedigen redelijk


1e minuut.
Tutumlu heeft problemen om de bal te vangen. Šahbegović onderschept slim de pass. Hanuščák onderschept slim de pass. Espada is nu in balbezit. Espada draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Škuta trapt de bal weg. Šlambora bereikt de bal nog maar net als eerste. Šlambora met een sublieme pass. Bottan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bottan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Šlambora geeft de bal voor. Bottan rent richting de bal. Bottan passt de bal in één keer door. Šahbegović bereikt de bal nog maar net als eerste. Šahbegović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Lula CF - OFK Veľké Kostoľany 0:1

8e minuut.
Elbüken rent richting de bal. Tropiak verovert de bal door een tackle van achteren. Tropiak passt de bal met de wreef. Espada is nu in balbezit. Espada haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Tutumlu is nu in balbezit. Espada verovert de bal door een tackle van achteren. Šahbegović rent richting de bal. Šahbegović haalt uit met een fantastische trap. Škuta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Lula CF - OFK Veľké Kostoľany 0:2

11e minuut.
Espada heeft problemen om de bal te vangen. Espada passt de bal zonder na te denken. Šahbegović bereikt de bal nog maar net als eerste. Bottan is nu in balbezit. Bottan haalt uit met een fantastische trap. Škuta bokst de bal weg. Šahbegović bereikt de bal nog maar net als eerste. Šahbegović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Lula CF - OFK Veľké Kostoľany 0:3

13e minuut.
Janko bereikt de bal nog maar net als eerste. Šlambora rent richting de bal. Šlambora geeft een lange en hoge pass. Šahbegović is nu in balbezit. Šahbegović haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Peixeiro geeft een lange en hoge pass. Šahbegović kopt de bal weg. Janko heeft problemen om de bal te vangen. Espada bereikt de bal nog maar net als eerste. Espada draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Espada passt de bal in één keer door. Šahbegović bereikt de bal nog maar net als eerste. Šahbegović schiet op doel. Hanuščák probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Lula CF - OFK Veľké Kostoľany 0:4

26e minuut.
Espada heeft problemen om de bal te vangen. Bottan rent richting de bal. Espada is nu in balbezit. Espada haalt uit met een fantastische trap. Škuta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Lula CF - OFK Veľké Kostoľany 0:5

28e minuut.
Peixeiro speelt de bal door. Espada rent richting de bal. Espada passt de bal zonder na te denken. Šahbegović rent richting de bal. Šahbegović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Šlambora met de inworp. Espada rent richting de bal. Bottan is nu in balbezit. Bottan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Šahbegović springt en kopt de bal. Škuta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Peixeiro kopt de bal weg. Klungelig pakt Espada de bal. Espada speelt de bal door. Šahbegović heeft problemen om de bal te vangen. Šahbegović draait met de bal, schiet en ... Škuta bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Tropiak met een sublieme pass. Espada rent richting de bal. Šahbegović bereikt de bal nog maar net als eerste. Šahbegović draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Lula CF - OFK Veľké Kostoľany 0:6

37e minuut.
Voženílek kopt de bal weg. Tarasiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Santana. Tarasiuk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tarasiuk zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Hanuščák geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tropiak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Šahbegović bereikt de bal nog maar net als eerste. Šahbegović draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Giba rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Šlambora geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Šahbegović springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Espada kan de bal niet met de borst controleren. Tutumlu geeft de bal voor. Bottan rent richting de bal. Klungelig pakt Espada de bal. Espada draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Šahbegović is nu in balbezit. Šahbegović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Lula CF - OFK Veľké Kostoľany 0:7

45e minuut.
Šulej onderschept slim de pass. Šulej probeert naar een medespeler te passen. Hanuščák rent richting de bal. Bottan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bottan schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Lula CF 84%, OFK Veľké Kostoľany 16%.
Atletico Lula CF - OFK Veľké Kostoľany 0:7

46e minuut.
Espada is nu in balbezit. Tropiak met een sublieme pass. Šahbegović is nu in balbezit. Šahbegović schiet op doel. Na een snelle pass probeert Hanuščák de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Šahbegović bereikt de bal nog maar net als eerste. Šulej bereikt de bal nog maar net als eerste. Šahbegović onderschept slim de pass. Šahbegović schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Giba de bal. Bottan is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Lula CF - OFK Veľké Kostoľany 0:8

49e minuut.
Espada passt de bal zonder na te denken. Šahbegović bereikt de bal nog maar net als eerste. Šahbegović passt de bal met de wreef. Bottan is nu in balbezit. Bottan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Bottan haalt uit met een fantastische trap. Hanuščák probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Šahbegović is nu in balbezit. Šahbegović draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Škuta trapt de bal weg van het doel. Tropiak kopt de bal weg. Šahbegović heeft problemen om de bal te vangen. Espada is nu in balbezit. Espada haalt uit met een fantastische trap. Škuta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Šahbegović rent richting de bal. Šahbegović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Lula CF - OFK Veľké Kostoľany 0:9

58e minuut.
Šahbegović bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanuščák is nu in balbezit. Šahbegović onderschept slim de pass. Šahbegović schiet op doel. Škuta maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Lula CF - OFK Veľké Kostoľany 0:10

58e minuut.
Lindholm probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Elbüken de bal. Šahbegović is nu in balbezit. Šahbegović schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Škuta bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Šlambora rent richting de bal. Šlambora geeft een lange en hoge pass. Šahbegović rent richting de bal. Šahbegović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Lula CF - OFK Veľké Kostoľany 0:11

62e minuut.
Šlambora verovert de bal door een tackle van achteren. Šlambora geeft de bal voor. Šahbegović is nu in balbezit. Šahbegović draait met de bal, schiet en ... Škuta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Lula CF - OFK Veľké Kostoľany 0:12

66e minuut.
Giba is nu in balbezit. Bottan onderschept slim de pass. Espada is nu in balbezit. Espada draait met de bal, schiet en ... Škuta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Lula CF - OFK Veľké Kostoľany 0:13

69e minuut.
Tarasiuk kan de bal niet met de borst controleren. Šlambora bereikt de bal nog maar net als eerste. Šlambora passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bottan de bal. Bottan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Lula CF - OFK Veľké Kostoľany 0:14

70e minuut.
Krajnyak is nu in balbezit. Krajnyak geeft een hoge lob. Šahbegović heeft problemen om de bal te vangen. Espada is nu in balbezit. Espada haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Lula CF - OFK Veľké Kostoľany 0:15

71e minuut.
Šlambora met een snelle inworp. Bottan rent richting de bal. Bottan passt de bal zonder na te denken. Šahbegović bereikt de bal nog maar net als eerste. Šahbegović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Lula CF - OFK Veľké Kostoľany 0:16

81e minuut.
Šahbegović passt de bal in één keer door. Bottan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tropiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tropiak haalt uit met een fantastische trap. Škuta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Lula CF - OFK Veľké Kostoľany 0:17

82e minuut.
Ostrica rent richting de bal. Tropiak verovert de bal door een tackle van achteren. Tropiak passt de bal in één keer door. Daar is Šahbegović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šahbegović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Espada rent richting de bal. Espada passt de bal zonder na te denken. Bottan heeft problemen om de bal te vangen. Šlambora speelt de bal door. Šahbegović is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Lula CF - OFK Veľké Kostoľany 0:18

88e minuut.
Tropiak is nu in balbezit. Tropiak passt de bal zonder na te denken. Espada probeert naar een medespeler te passen. Šahbegović bereikt de bal nog maar net als eerste. Šahbegović draait met de bal, schiet en ... Škuta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Lula CF 87%, OFK Veľké Kostoľany 13%.
Atletico Lula CF - OFK Veľké Kostoľany 0:18