Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-08 19:23
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: FC Brancos Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 3102
FC Brancos C.S y D. Máquina de Lavado
Ajax 2001 Tactiek Pantalla
63% Balbezit 37%
21% Spel op eigen helft 79%
29 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
41.8 gemiddelde waardering 25.2
goed Schieten matig
solide Passen zwak
matig Verdedigen zwak


1e minuut.
Felföldi met de inworp. Kameczura bereikt de bal nog maar net als eerste. Kameczura geeft een lange en hoge pass. Piosik is nu in balbezit. Piosik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Daar is Kameczura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kameczura speelt de bal door. Jungues bereikt de bal nog maar net als eerste. Jungues geeft een lange en hoge pass. Pieczkowski heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zénier geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kameczura is nu in balbezit. Kameczura schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Brancos - C.S y D. Máquina de Lavado 1:0

11e minuut.
Papadimos bereikt de bal nog maar net als eerste. Jungues onderschept slim de pass. Jungues geeft de bal voor. Piosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piosik schiet op doel. Taramasco bokst de bal weg.

20e minuut.
Jungues geeft de bal voor. Piosik is nu in balbezit. Marcu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Piosik raakt geblesseerd tijdens het duel. Kameczura neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Fabri geeft een lange en hoge pass. Jungues probeert de bal aan de voet te houden. Kameczura speelt de bal door. Piosik rent richting de bal. Piosik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Brancos - C.S y D. Máquina de Lavado 2:0

33e minuut.
Eterovic met de inworp. Torrico rent richting de bal. Torrico passt de bal met de wreef. Steffenhagen is nu in balbezit. Steffenhagen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Na een snelle pass probeert Marcu de bal onder controle te krijgen. Rekatsinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Piosik verovert de bal door een tackle van achteren. Piosik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Piosik passt de bal zonder na te denken. Marcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kameczura verovert de bal door een tackle van achteren. Jungues is nu in balbezit. Jungues haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Papadimos rent richting de bal. Jungues verovert de bal door een tackle van achteren. Jungues probeert naar een medespeler te passen. Piosik is nu in balbezit. Piosik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Brancos - C.S y D. Máquina de Lavado 3:0

39e minuut.
Kameczura passt de bal in één keer door. Daar is Papadimos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jungues is nu in balbezit. Jungues geeft een lange en hoge pass. Piosik maakt een snoekduik en kopt de bal. Taramasco bokst de bal weg. Marcu bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Jungues zal de hoekschop nemen. Zénier springt en kopt de bal. Taramasco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Guérin passt de bal met de wreef. Marcu rent richting de bal. Kameczura onderschept slim de pass. Jungues bereikt de bal nog maar net als eerste. Jungues draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Jungues bereikt de bal nog maar net als eerste. Jungues passt de bal met de wreef. Piosik rent richting de bal. Piosik schiet op doel. Taramasco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Brancos - C.S y D. Máquina de Lavado 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Brancos 24%, C.S y D. Máquina de Lavado 76%.
FC Brancos - C.S y D. Máquina de Lavado 4:0

47e minuut.
Jungues is nu in balbezit. Jungues passt de bal met de wreef. Kameczura is nu in balbezit. Kameczura geeft de bal voor. Piosik krijgt zijn hoofd ertegen. Taramasco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Alui-Gheorghe probeert naar een medespeler te passen. Roman geeft een hoge lob. Piosik is nu in balbezit. Piosik schiet op doel. Taramasco werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Jungues, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jungues schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Brancos - C.S y D. Máquina de Lavado 5:0

54e minuut.
Kameczura is nu in balbezit. Kameczura passt de bal met de wreef. Piosik rent richting de bal. Piosik haalt uit met een fantastische trap. Taramasco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Brancos - C.S y D. Máquina de Lavado 6:0

57e minuut.
Kameczura verovert de bal door een tackle van achteren. Fabri met een sublieme pass. Piosik is nu in balbezit. Piosik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Brancos - C.S y D. Máquina de Lavado 7:0

58e minuut.
Jungues heeft problemen om de bal te vangen. Jungues passt de bal in één keer door. Piosik is nu in balbezit. Piosik haalt uit met een fantastische trap. Taramasco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Brancos - C.S y D. Máquina de Lavado 8:0

62e minuut.
Mañana verovert de bal door een tackle van achteren. Mañana geeft een hoge lob. Zénier kopt de bal weg. Piosik rent richting de bal. Piosik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Kameczura kopt de bal weg. Marcu heeft problemen om de bal te vangen. Piosik is nu in balbezit. Piosik schiet op doel. Taramasco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Brancos - C.S y D. Máquina de Lavado 9:0

68e minuut.
Kameczura kopt de bal weg. Klungelig pakt Jungues de bal. Papadimos begaat een overtreding. Papadimos krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Papadimos rent richting de bal. Jungues onderschept slim de pass. Jungues passt de bal met de wreef. Piosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piosik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Brancos - C.S y D. Máquina de Lavado 10:0

71e minuut.
Fabri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zénier rent richting de bal. Zénier geeft een lange en hoge pass. Torrico probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kameczura geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Guérin geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Rekatsinas de bal onder controle te krijgen. Piosik rent richting de bal. Piosik draait met de bal, schiet en ... Taramasco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Brancos - C.S y D. Máquina de Lavado 11:0

76e minuut.
Fabri rent richting de bal. Pieczkowski onderschept slim de pass. Rekatsinas is nu in balbezit. Rekatsinas geeft de bal voor. Sagna geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Fabri passt de bal in één keer door. Piosik is nu in balbezit. Kameczura speelt de bal door. Jungues heeft problemen om de bal te vangen. Jungues draait met de bal, schiet en ... Taramasco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Roman probeert naar een medespeler te passen. Fabri met een sublieme pass. Piosik is nu in balbezit. Piosik haalt uit met een fantastische trap. Taramasco probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Brancos - C.S y D. Máquina de Lavado 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Brancos 19%, C.S y D. Máquina de Lavado 81%.
FC Brancos - C.S y D. Máquina de Lavado 12:0