Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-08 19:38
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Parc des Princes
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 2800
Ajax Sosnowiec Clevland Kolejarze
Nowy Ajax 3-4-3 Tactiek 433
58% Balbezit 42%
21% Spel op eigen helft 79%
42 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46 gemiddelde waardering 24.2
uitstekend Schieten zwak
zeer goed Passen zwak
matig Verdedigen zwak


2e minuut.
Kornacki verovert de bal door een tackle van achteren. Renquin bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilchowski probeert naar een medespeler te passen. Węglarz rent richting de bal. Węglarz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Sosnowiec - Clevland Kolejarze 1:0

4e minuut.
Pohl met een snelle inworp. Wichrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wichrowski passt de bal zonder na te denken. Szmit bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmit draait met de bal, schiet en ... Maruda bokst de bal weg. Kornacki is nu in balbezit. Kornacki geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kikalishvili met een snelle inworp. Wichrowski geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Daar is Szmit, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wichrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kikalishvili rent richting de bal. Kikalishvili draait met de bal, schiet en ... Maruda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Sosnowiec - Clevland Kolejarze 2:0

10e minuut.
Wichrowski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Węglarz de bal. Kornacki is nu in balbezit. Węglarz verovert de bal door een tackle van achteren. Węglarz speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Renquin bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Sosnowiec - Clevland Kolejarze 3:0

12e minuut.
Chanowski rent richting de bal. Chanowski met een sublieme pass. Kikalishvili probeert naar een medespeler te passen. Szmit rent richting de bal. Szmit schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Wichrowski kopt de bal weg. Pohl heeft problemen om de bal te vangen. Kikalishvili rent richting de bal. Kikalishvili geeft een hoge lob. Renquin maakt een snoekduik en kopt de bal. Maruda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Węglarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Węglarz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Sosnowiec - Clevland Kolejarze 4:0

17e minuut.
Wilchowski passt de bal in één keer door. Szmit bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmit passt de bal zonder na te denken. Renquin bereikt de bal nog maar net als eerste. Renquin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Wichrowski rent richting de bal. Wichrowski passt de bal met de wreef. Renquin bereikt de bal nog maar net als eerste. Węglarz heeft problemen om de bal te vangen. Węglarz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Wichrowski passt de bal zonder na te denken. Kikalishvili rent richting de bal. Kikalishvili passt de bal zonder na te denken. Szmit is nu in balbezit. Szmit haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Łuczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Łuczyński passt de bal zonder na te denken. Węglarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Węglarz draait met de bal, schiet en ... Maruda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Sosnowiec - Clevland Kolejarze 5:0

27e minuut.
Wilchowski is nu in balbezit. Wilchowski met een sublieme pass. Wichrowski met een sublieme pass. Renquin is nu in balbezit. Renquin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Sosnowiec - Clevland Kolejarze 6:0

29e minuut.
Renquin probeert naar een medespeler te passen. Łuczyński speelt de bal door. Węglarz rent richting de bal. Węglarz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Sosnowiec - Clevland Kolejarze 7:0

33e minuut.
Łuczyński onderschept slim de pass. Łuczyński passt de bal met de wreef. Węglarz is nu in balbezit. Renquin is nu in balbezit. Renquin haalt uit met een fantastische trap. Maruda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Węglarz rent richting de bal. Węglarz haalt uit met een fantastische trap. Maruda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Sosnowiec - Clevland Kolejarze 8:0

34e minuut.
Grędkiewicz passt de bal in één keer door. Kornacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Węglarz onderschept slim de pass. Węglarz draait met de bal, schiet en ... Maruda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Sosnowiec - Clevland Kolejarze 9:0

35e minuut.
Szmit onderschept slim de pass. Szmit speelt de bal door. Wichrowski met een sublieme pass. Renquin bereikt de bal nog maar net als eerste. Renquin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Sosnowiec - Clevland Kolejarze 10:0

39e minuut.
Wichrowski is nu in balbezit. Wichrowski passt de bal in één keer door. Renquin rent richting de bal. Szmit rent richting de bal. Szmit haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Węglarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Renquin bereikt de bal nog maar net als eerste. Węglarz rent richting de bal. Węglarz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Sosnowiec - Clevland Kolejarze 11:0

43e minuut.
Na een snelle pass probeert Renquin de bal onder controle te krijgen. Renquin passt de bal met de wreef. Węglarz is nu in balbezit. Węglarz haalt uit met een fantastische trap. Maruda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Sosnowiec - Clevland Kolejarze 12:0

45e minuut.
Inworp. Łapiński komt het veld opgelopen. Sasol komt het veld opgelopen. Barwiński komt het veld opgelopen. Karolkiewicz komt het veld opgelopen. Romuzga komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ajax Sosnowiec 18%, Clevland Kolejarze 82%.
Ajax Sosnowiec - Clevland Kolejarze 12:0

46e minuut.
Pacheco komt het veld opgelopen. Türkbay komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Wichrowski is nu in balbezit. Wichrowski met een sublieme pass. Szmit is nu in balbezit. Szmit draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Sosnowiec - Clevland Kolejarze 13:0

50e minuut.
Szmit verovert de bal door een tackle van achteren. Szmit met een sublieme pass. Barwiński is nu in balbezit. Barwiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Sosnowiec - Clevland Kolejarze 14:0

51e minuut.
Chałaśkiewicz met een sublieme pass. Pacheco is nu in balbezit. Łapiński speelt de bal door. Szmit bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmit schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Karolkiewicz kopt de bal weg. Wilchowski heeft problemen om de bal te vangen. Wilchowski speelt de bal door. Barwiński is nu in balbezit. Barwiński haalt uit met een fantastische trap. Maruda bokst de bal weg.

60e minuut.
Chanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Chanowski geeft een lange en hoge pass. Szmit rent richting de bal. Szmit draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Sosnowiec - Clevland Kolejarze 15:0

61e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Maruda niet meer kan verder spelen. Wilkoszewski komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Wichrowski kopt de bal weg. Wilchowski speelt de bal door. Klungelig pakt Barwiński de bal. Karolkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Karolkiewicz schiet op doel. Wilkoszewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Łuczyński is nu in balbezit. Łuczyński geeft een hoge lob. Barwiński springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Sosnowiec - Clevland Kolejarze 16:0

66e minuut.
Chałaśkiewicz speelt de bal door. Türkbay bereikt de bal nog maar net als eerste. Karolkiewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Karolkiewicz krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Wilkoszewski probeert naar een medespeler te passen. Wilchowski kopt de bal weg. Wichrowski probeert naar een medespeler te passen. Barwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Barwiński draait met de bal, schiet en ... Wilkoszewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Szmit rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Sosnowiec - Clevland Kolejarze 17:0

70e minuut.
Călugăru komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Trelecki heeft problemen om de bal te vangen. Wilchowski met een sublieme pass. Łuczyński rent richting de bal. Łuczyński geeft de bal voor. Barwiński maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Sosnowiec - Clevland Kolejarze 18:0

81e minuut.
Szmit is nu in balbezit. Ilonkowski is nu in balbezit. Szmit onderschept slim de pass. Wichrowski rent richting de bal. Wichrowski draait met de bal, schiet en ... Wilkoszewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Barwiński heeft problemen om de bal te vangen. Barwiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Sosnowiec - Clevland Kolejarze 19:0

86e minuut.
Trelecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Trelecki met een sublieme pass. Romuzga heeft problemen om de bal te vangen. Călugăru bereikt de bal nog maar net als eerste. Călugăru schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Wichrowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Szmit de bal. Wichrowski probeert naar een medespeler te passen. Karolkiewicz rent richting de bal. Karolkiewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Wilchowski geeft de bal voor. Klungelig pakt Szmit de bal. Barwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmit rent richting de bal. Szmit schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ajax Sosnowiec 24%, Clevland Kolejarze 76%.
Ajax Sosnowiec - Clevland Kolejarze 19:0