Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jereatrico FC KS Wisła Puławy
SMab atr - 523 Tactiek bezpieczna
50% Balbezit 50%
6% Spel op eigen helft 94%
73 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
70.5 gemiddelde waardering 54.3
briljant Schieten goed
wonderbaarlijk Passen redelijk
zeer goed Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Puławski geeft een lange en hoge pass. Ledig probeert de bal met de borst te controleren. Kastanis is nu in balbezit. Ledig onderschept slim de pass. Ledig draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Margitay bereikt de bal nog maar net als eerste. Margitay haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Kłonowski speelt de bal door. Margitay bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajfer rent richting de bal. Fajfer schiet op doel. Mina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jereatrico FC - KS Wisła Puławy 1:0

4e minuut.
Kastanis speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ledig met een snelle inworp. Kłonowski rent richting de bal. Kłonowski geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Liigmets kopt de bal weg. Kłonowski speelt de bal door. Pettorossi is nu in balbezit. Pettorossi schiet op doel. Mina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jereatrico FC - KS Wisła Puławy 2:0

6e minuut.
Pettorossi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pettorossi passt de bal zonder na te denken. Fajfer probeert naar een medespeler te passen. Margitay rent richting de bal. Margitay draait met de bal, schiet en ... Mina bokst de bal weg. Margitay bereikt de bal nog maar net als eerste. Margitay schiet op doel. Mina bokst de bal weg. Margitay rent richting de bal. Margitay haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

8e minuut.
Daar is Kastanis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Margitay is nu in balbezit. Kastanis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Margitay is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Margitay neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Mina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal! Mina probeert naar een medespeler te passen. Ledig bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledig probeert naar een medespeler te passen. Pettorossi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pettorossi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Fajfer rent richting de bal. Fajfer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jereatrico FC - KS Wisła Puławy 3:0

11e minuut.
Margitay passt de bal met de wreef. Fajfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajfer speelt de bal door. Daar is Pettorossi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pettorossi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Czwertyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Czwertyński probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pettorossi de bal. Pettorossi schiet op doel. Mina probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Jereatrico FC - KS Wisła Puławy 4:0

13e minuut.
Mina trapt de bal weg. Ledig met een sublieme pass. Margitay bereikt de bal nog maar net als eerste. Margitay draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jereatrico FC - KS Wisła Puławy 5:0

14e minuut.
Kłonowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ledig probeert de bal met de borst te controleren. Ledig met een sublieme pass. Margitay rent richting de bal. Margitay schiet op doel. Mina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Fajfer de bal. Fajfer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jereatrico FC - KS Wisła Puławy 6:0

16e minuut.
Kastanis geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ledig met een snelle inworp. Kłonowski geeft een lange en hoge pass. Fajfer springt en kopt de bal. Mina bokst de bal weg. Pettorossi maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jereatrico FC - KS Wisła Puławy 7:0

17e minuut.
Margitay bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłonowski is nu in balbezit. Kłonowski passt de bal zonder na te denken. Fajfer is nu in balbezit. Fajfer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jereatrico FC - KS Wisła Puławy 8:0

20e minuut.
Kłonowski passt de bal in één keer door. Pettorossi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pettorossi met een sublieme pass. Fajfer rent richting de bal. Fajfer haalt uit met een fantastische trap. Mina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Margitay is nu in balbezit. Margitay haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jereatrico FC - KS Wisła Puławy 9:0

21e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ledig geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Fajfer rent richting de bal. Pettorossi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pettorossi draait met de bal, schiet en ... Mina bokst de bal weg.

22e minuut.
Margitay is nu in balbezit. Fajfer rent richting de bal. Margitay rent richting de bal. Margitay schiet op doel. Mina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jereatrico FC - KS Wisła Puławy 10:0

24e minuut.
Kłonowski passt de bal zonder na te denken. Pettorossi heeft problemen om de bal te vangen. Fajfer rent richting de bal. Fajfer schiet op doel. Mina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jereatrico FC - KS Wisła Puławy 11:0

26e minuut.
Mina trapt de bal weg van het doel. Ledig kopt de bal weg. Kłonowski probeert naar een medespeler te passen. Margitay rent richting de bal. Margitay draait met de bal, schiet en ... Mina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Margitay rent richting de bal. Margitay haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jereatrico FC - KS Wisła Puławy 12:0

28e minuut.
Kłonowski passt de bal met de wreef. Pettorossi heeft problemen om de bal te vangen. Pettorossi met een sublieme pass. Fajfer is nu in balbezit. Fajfer draait met de bal, schiet en ... Mina bokst de bal weg.

29e minuut.
Pettorossi heeft problemen om de bal te vangen. Pettorossi passt de bal in één keer door. Fajfer rent richting de bal. Fajfer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jereatrico FC - KS Wisła Puławy 13:0

31e minuut.
Pettorossi is nu in balbezit. Pettorossi passt de bal met de wreef. Margitay bereikt de bal nog maar net als eerste. Margitay draait met de bal, schiet en ... Mina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jereatrico FC - KS Wisła Puławy 14:0

33e minuut.
Pettorossi passt de bal met de wreef. Margitay rent richting de bal. Fajfer heeft problemen om de bal te vangen. Margitay is nu in balbezit. Margitay draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jereatrico FC - KS Wisła Puławy 15:0

36e minuut.
Klungelig pakt Kłonowski de bal. Kłonowski speelt de bal door. Daar is Margitay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Margitay draait met de bal, schiet en ... Mina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jereatrico FC - KS Wisła Puławy 16:0

37e minuut.
Kłonowski speelt de bal door. Margitay speelt de bal door. Fajfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajfer schiet op doel. Mina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jereatrico FC - KS Wisła Puławy 17:0

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kłonowski met een snelle inworp. Margitay bereikt de bal nog maar net als eerste. Margitay draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jereatrico FC - KS Wisła Puławy 18:0

41e minuut.
Kłonowski speelt de bal door. Fajfer rent richting de bal. Margitay heeft problemen om de bal te vangen. Margitay schiet op doel. Mina werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jereatrico FC - KS Wisła Puławy 19:0

42e minuut.
Margitay verovert de bal door een tackle van achteren. Margitay met een sublieme pass. Fajfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajfer haalt uit met een fantastische trap. Mina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jereatrico FC - KS Wisła Puławy 20:0

43e minuut.
Ledig kopt de bal weg. Kłonowski met een sublieme pass. Pettorossi is nu in balbezit. Pettorossi haalt uit met een fantastische trap. Mina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jereatrico FC - KS Wisła Puławy 21:0

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pettorossi met de inworp. Kłonowski is nu in balbezit. Kłonowski geeft een lange en hoge pass. Fajfer springt en kopt de bal. Mina bokst de bal weg. Fajfer bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Jereatrico FC - KS Wisła Puławy 22:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jereatrico FC 5%, KS Wisła Puławy 95%.
Jereatrico FC - KS Wisła Puławy 22:0

48e minuut.
Mina trapt de bal weg van het doel. Czwertyński kopt de bal weg. Daar is Kłonowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kłonowski geeft een hoge lob. Fajfer krijgt zijn hoofd ertegen. Mina bokst de bal weg. Margitay rent richting de bal. Margitay haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jereatrico FC - KS Wisła Puławy 23:0

50e minuut.
Iabanji passt de bal zonder na te denken. Pettorossi is nu in balbezit. Pettorossi passt de bal met de wreef. Fajfer rent richting de bal. Fajfer draait met de bal, schiet en ... Mina bokst de bal weg. Margitay is nu in balbezit. Margitay haalt uit met een fantastische trap. Paal!

52e minuut.
Kłonowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ledig kan de bal niet met de borst controleren. Ledig met een sublieme pass. Fajfer rent richting de bal. Fajfer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jereatrico FC - KS Wisła Puławy 24:0

53e minuut.
Ledig probeert naar een medespeler te passen. Pettorossi speelt de bal door. Fajfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajfer haalt uit met een fantastische trap. Mina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Mina met een sublieme pass. Kłonowski kopt de bal weg. Fajfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajfer draait met de bal, schiet en ... Mina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jereatrico FC - KS Wisła Puławy 25:0

59e minuut.
Pettorossi rent richting de bal. Klungelig pakt Pettorossi de bal. Pettorossi geeft de bal voor. Margitay bereikt de bal nog maar net als eerste. Margitay schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jereatrico FC - KS Wisła Puławy 26:0

60e minuut.
Pettorossi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pettorossi probeert naar een medespeler te passen. Margitay rent richting de bal. Margitay schiet op doel. Mina werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Jereatrico FC - KS Wisła Puławy 27:0

62e minuut.
Kłonowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłonowski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Margitay de bal. Margitay draait met de bal, schiet en ... Mina maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

63e minuut.
Puławski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kłonowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Margitay de bal. Margitay schiet op doel. Mina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Margitay bereikt de bal nog maar net als eerste. Margitay haalt uit met een fantastische trap. Mina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jereatrico FC - KS Wisła Puławy 28:0

64e minuut.
Ledig rent richting de bal. Ledig passt de bal met de wreef. Fajfer rent richting de bal. Fajfer schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Bohačík controleert de bal met de borst. Bohačík met een sublieme pass. Fajfer rent richting de bal. Klungelig pakt Margitay de bal. Margitay draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pettorossi rent richting de bal. Pettorossi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jereatrico FC - KS Wisła Puławy 29:0

67e minuut.
Margitay met een sublieme pass. Daar is Fajfer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fajfer speelt de bal door. Pettorossi is nu in balbezit. Pettorossi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jereatrico FC - KS Wisła Puławy 30:0

68e minuut.
Kastanis is nu in balbezit. Margitay verovert de bal door een tackle van achteren. Margitay passt de bal zonder na te denken. Pettorossi is nu in balbezit. Pettorossi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Jereatrico FC - KS Wisła Puławy 31:0

69e minuut.
Kastanis is nu in balbezit. Kastanis passt de bal zonder na te denken. Inworp. Ledig met een snelle inworp. Kłonowski geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Mina met een harde bal richting middenveld. Bohačík kopt de bal weg. Kłonowski met een sublieme pass. Margitay rent richting de bal. Margitay haalt uit met een fantastische trap. Mina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Margitay rent richting de bal. Margitay schiet op doel. Paal!

71e minuut.
Mina met een sublieme pass. Ledig kopt de bal weg. Kłonowski met een sublieme pass. Pettorossi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pettorossi haalt uit met een fantastische trap. Mina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Margitay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fajfer is nu in balbezit. Fajfer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jereatrico FC - KS Wisła Puławy 32:0

74e minuut.
Kłonowski kopt de bal weg. Daar is Kastanis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ledig geeft de bal voor. Margitay rent richting de bal. Margitay schiet op doel. Mina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fajfer rent richting de bal. Fajfer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Czwertyński kopt de bal weg. Kłonowski speelt de bal door. Margitay is nu in balbezit. Margitay schiet op doel. Mina probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Bohačík kopt de bal weg. Kłonowski speelt de bal door. Klungelig pakt Margitay de bal. Fajfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajfer draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Margitay bereikt de bal nog maar net als eerste. Margitay draait met de bal, schiet en ... Mina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jereatrico FC - KS Wisła Puławy 33:0

79e minuut.
Kłonowski probeert naar een medespeler te passen. Margitay is nu in balbezit. Fajfer rent richting de bal. Fajfer draait met de bal, schiet en ... Mina probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Fajfer rent richting de bal. Margitay bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajfer rent richting de bal. Margitay bereikt de bal nog maar net als eerste. Margitay draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fajfer is nu in balbezit. Fajfer schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Jereatrico FC - KS Wisła Puławy 34:0

83e minuut.
Kłonowski geeft een hoge lob. Daar is Fajfer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pettorossi rent richting de bal. Pettorossi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jereatrico FC - KS Wisła Puławy 35:0

86e minuut.
Bohačík kopt de bal weg. Kłonowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłonowski passt de bal zonder na te denken. Pettorossi is nu in balbezit. Pettorossi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jereatrico FC - KS Wisła Puławy 36:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jereatrico FC 7%, KS Wisła Puławy 93%.
Jereatrico FC - KS Wisła Puławy 36:0