Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-08 19:15
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Diósjenői St. Hubertus
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3492
Patying FC Thống Nhất
zúzóz Tactiek ATK
64% Balbezit 36%
27% Spel op eigen helft 73%
29 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
42.1 gemiddelde waardering 28.3
very good Schieten weak
adequate Passen average
average Verdedigen poor


16e minuut.
Kozma rent richting de bal. Kozma passt de bal met de wreef. Hamar heeft problemen om de bal te vangen. Kozma rent richting de bal. Kozma geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Cocoloş probeert naar een medespeler te passen. Sucharek geeft de bal voor. Daar is Vairavan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zirong bereikt de bal nog maar net als eerste. Zirong draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Berényi onderschept slim de pass. Berényi geeft de bal voor. Rubalewski kopt de bal weg. Daar is Hamar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hamar schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Patying FC - Thống Nhất 1:0

24e minuut.
Piętaszek is nu in balbezit. Hamar onderschept slim de pass. Hamar geeft een hoge lob. Pavičić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavičić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Kubisztal rent richting de bal. Kubisztal passt de bal zonder na te denken. Kozma met een sublieme pass. Hamar rent richting de bal. Hamar schiet op doel. Ratkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Patying FC - Thống Nhất 2:0

40e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kozma geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hamar probeert de bal aan de voet te houden. Pavičić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavičić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Suwak heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Patying FC - Thống Nhất 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patying FC 30%, Thống Nhất 70%.
Patying FC - Thống Nhất 3:0

48e minuut.
Pavičić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. de Camargo komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Piętaszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamar onderschept slim de pass. Hamar speelt de bal door. de Camargo rent richting de bal. de Camargo draait met de bal, schiet en ... Ratkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Berényi passt de bal in één keer door. de Camargo bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Piętaszek ... Strafschop! de Camargo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Berényi neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Patying FC - Thống Nhất 4:0

54e minuut.
de Camargo rent richting de bal. de Camargo passt de bal in één keer door. Fortunát is nu in balbezit. Berényi verovert de bal door een tackle van achteren. Berényi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Suwak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. de Camargo rent richting de bal. Rubalewski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! de Camargo raakt geblesseerd tijdens het duel. Berényi neemt de penalty, wat een uithaal! De bal raakt de paal. de Camargo bereikt de bal nog maar net als eerste. de Camargo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Patying FC - Thống Nhất 5:0

71e minuut.
Kozma met een sublieme pass. Hamar rent richting de bal. Hamar passt de bal met de wreef. de Camargo rent richting de bal. de Camargo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Végváry bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortunát bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortunát probeert naar een medespeler te passen. Zirong is nu in balbezit. Zirong haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Patying FC - Thống Nhất 5:1

82e minuut.
Ratkowski trapt de bal weg van het doel. Dragóner kopt de bal weg. de Camargo rent richting de bal. de Camargo schiet op doel. Ratkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Patying FC - Thống Nhất 6:1

90e minuut.
Végváry kopt de bal weg. Daar is de Camargo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suwak rent richting de bal. de Camargo verovert de bal door een tackle van achteren. de Camargo haalt uit met een fantastische trap. Ratkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Patying FC - Thống Nhất 7:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patying FC 25%, Thống Nhất 75%.
Patying FC - Thống Nhất 7:1