Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-08 19:22
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Raptor Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 11567
Raptor Arsenal Prague
rohovka Tactiek oj
61% Balbezit 39%
38% Spel op eigen helft 62%
30 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50 gemiddelde waardering 63.6
average Schieten adequate
very good Passen very good
adequate Verdedigen poor


9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carrion met de inworp. Muscò bereikt de bal nog maar net als eerste. Muscò haalt uit met een fantastische trap. Escherich werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Inworp. Carrion met een snelle inworp. Muscò probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Carrion de bal. Carrion schiet op doel. Escherich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Carrion bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrion haalt uit met een fantastische trap. Escherich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Celeban is nu in balbezit. Celeban geeft een hoge lob. Carrion is nu in balbezit. Klungelig pakt Carrion de bal. Carrion haalt uit met een fantastische trap. Escherich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Inworp. Žilavý met de inworp. Carrion bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrion haalt uit met een fantastische trap. Escherich werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Muscò speelt de bal door. Daar is Carrion, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Žilavý bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrion verovert de bal door een tackle van achteren. Carrion draait met de bal, schiet en ... Escherich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Escherich met een harde bal richting middenveld. Žilavý probeert de bal met de borst te controleren. Carrion bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrion draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Klungelig pakt Rose de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carrion met een snelle inworp. Fernández Llosa is nu in balbezit. Fernández Llosa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raptor 40%, Arsenal Prague 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Raptor - Arsenal Prague 0:0

46e minuut.
Inworp. Carrion met een snelle inworp. Zborovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrion bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrion schiet op doel. Escherich verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

48e minuut.
Rose rent richting de bal. Văn Quỳnh is nu in balbezit. Rose is nu in balbezit. Rose heeft problemen om de bal te vangen. Rose draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Zborovský rent richting de bal. Inworp. Žilavý zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carrion is nu in balbezit. Carrion schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Muscò controleert de bal met de borst. Muscò speelt de bal door. Didenko met een sublieme pass. Carrion bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrion haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Piedra is nu in balbezit. Zborovský is nu in balbezit. Zborovský met een sublieme pass. Carrion rent richting de bal. Carrion haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Dimitrijević rent richting de bal. Dimitrijević probeert naar een medespeler te passen. Žilavý probeert de bal aan de voet te houden. Zborovský is nu in balbezit. Zborovský haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zborovský probeert naar een medespeler te passen. Carrion bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrion draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zborovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Zborovský haalt uit met een fantastische trap. Escherich werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raptor - Arsenal Prague 1:0

67e minuut.
Zborovský probeert naar een medespeler te passen. Celeban speelt de bal door. Carrion bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrion draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Klungelig pakt Zborovský de bal. Muscò speelt de bal door. Carrion bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrion haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Carrion met een snelle inworp. Fernández Llosa geeft een lange en hoge pass. Król speelt de bal door. Klungelig pakt Carrion de bal. Carrion haalt uit met een fantastische trap. Escherich bokst de bal weg. Carrion is nu in balbezit. Carrion schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Raptor - Arsenal Prague 2:0

86e minuut.
Kendl bereikt de bal nog maar net als eerste. Kendl geeft de bal voor. Carrion bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrion haalt uit met een fantastische trap. Escherich maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raptor - Arsenal Prague 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raptor 35%, Arsenal Prague 65%.
Raptor - Arsenal Prague 3:0