Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-09 01:28
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: RedArrow Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 1027
Ankle Breakers FC Monstarrs
442 Tactiek Friendly
60% Balbezit 40%
23% Spel op eigen helft 77%
33 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
40.3 gemiddelde waardering 34.1
slecht Schieten redelijk
redelijk Passen zwak
redelijk Verdedigen zwak


4e minuut.
Carmichael probeert naar een medespeler te passen. Hesmer is nu in balbezit. Hesmer speelt de bal door. Carmichael rent richting de bal. Carmichael haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Cosby is nu in balbezit. Hesmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hesmer met een sublieme pass. Carmichael bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmichael schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Carmichael bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmichael haalt uit met een fantastische trap. Płaczkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Carmichael bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmichael haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Daar is Drabczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drabczyk passt de bal zonder na te denken. Hesmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hesmer haalt uit met een fantastische trap. Płaczkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Cosby is nu in balbezit. Hesmer is nu in balbezit. Hesmer speelt de bal door. Carmichael heeft problemen om de bal te vangen. Carmichael schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ankle Breakers FC - Monstarrs 1:0

20e minuut.
Płaczkowski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt De Augustinis de bal. Birlic onderschept slim de pass. Birlic haalt uit met een fantastische trap. Anh Đức werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ankle Breakers FC - Monstarrs 1:1

22e minuut.
Murgovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Murgovan probeert naar een medespeler te passen. Carmichael rent richting de bal. Carmichael schiet op doel. Płaczkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ankle Breakers FC - Monstarrs 2:1

23e minuut.
Carmichael passt de bal in één keer door. Hesmer rent richting de bal. Hesmer passt de bal in één keer door. Carmichael rent richting de bal. Carmichael draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ankle Breakers FC - Monstarrs 3:1

25e minuut.
Carmichael passt de bal in één keer door. Inworp. Hunter met een snelle inworp. Płaczkowski is nu in balbezit. Płaczkowski passt de bal met de wreef.
GOOOAAAAAAL!!!
Ankle Breakers FC - Monstarrs 4:1

34e minuut.
Płaczkowski met een harde bal richting middenveld. Turtă kopt de bal weg. Hesmer is nu in balbezit. Hesmer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ankle Breakers FC - Monstarrs 5:1

36e minuut.
Hunter kan de bal niet met de borst controleren. Hunter probeert naar een medespeler te passen. Carmichael speelt de bal door. Hesmer is nu in balbezit. Hesmer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Cosby probeert naar een medespeler te passen. Hesmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hesmer met een sublieme pass. Carmichael is nu in balbezit. Carmichael haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hesmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hesmer draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Carmichael rent richting de bal. Carmichael schiet op doel. Płaczkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ankle Breakers FC - Monstarrs 6:1

41e minuut.
Inworp. Drabczyk met een snelle inworp. Carmichael bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmichael haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Cosby kopt de bal weg. Turtă probeert naar een medespeler te passen. Carmichael bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmichael draait met de bal, schiet en ... Płaczkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ankle Breakers FC - Monstarrs 7:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ankle Breakers FC 20%, Monstarrs 80%.
Ankle Breakers FC - Monstarrs 7:1

47e minuut.
Sanz Cordón geeft een lange en hoge pass. Inworp. Drabczyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carmichael rent richting de bal. Carmichael draait met de bal, schiet en ... Płaczkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ardemanni probeert de bal aan de voet te houden. Carmichael is nu in balbezit. Carmichael haalt uit met een fantastische trap. Płaczkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Hunter bereikt de bal nog maar net als eerste. Eldridge verovert de bal door een tackle van achteren. Turtă speelt de bal door. Hesmer rent richting de bal. Hesmer haalt uit met een fantastische trap. Płaczkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Carmichael rent richting de bal. Carmichael haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Lawrence kopt de bal weg. Turtă is nu in balbezit. Turtă speelt de bal door. Hesmer is nu in balbezit. Hesmer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hunter zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Turtă speelt de bal door. Carmichael is nu in balbezit. Carmichael haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Hesmer rent richting de bal. Hesmer speelt de bal door. Murgovan rent richting de bal. Hesmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hesmer schiet op doel. Płaczkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Turtă rent richting de bal. Turtă passt de bal in één keer door. Hesmer heeft problemen om de bal te vangen. Hesmer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Iwaniuk geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Drabczyk met een snelle inworp. Carmichael bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmichael met een sublieme pass. Płaczkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Hesmer speelt de bal door. Eldridge rent richting de bal. Eldridge passt de bal zonder na te denken. Carmichael bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmichael draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ankle Breakers FC - Monstarrs 8:1

80e minuut.
Hunter onderschept slim de pass. Turtă bereikt de bal nog maar net als eerste. Turtă met een sublieme pass. Hesmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hesmer draait met de bal, schiet en ... Płaczkowski bokst de bal weg. Hesmer is nu in balbezit. Hesmer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ankle Breakers FC - Monstarrs 9:1

83e minuut.
Drabczyk speelt de bal door. Cosby is nu in balbezit. Turtă probeert naar een medespeler te passen. Carmichael bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmichael haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Drabczyk speelt de bal door. Klungelig pakt Turtă de bal. Turtă probeert naar een medespeler te passen. Hesmer rent richting de bal. Hesmer draait met de bal, schiet en ... Płaczkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ankle Breakers FC 27%, Monstarrs 73%.
Ankle Breakers FC - Monstarrs 9:1