Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-08 19:19
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Ambrosiana 1929 Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2409
Ambrosiana 1929 Furie Rosse
1965-66 Tactiek otto
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.5 gemiddelde waardering 46.9
adequate Schieten solid
adequate Passen good
average Verdedigen adequate


1e minuut.
Michel rent richting de bal. Vitray onderschept slim de pass. Vitray met een sublieme pass. Pollam rent richting de bal. Pollam schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Zanna rent richting de bal. Vitray verovert de bal door een tackle van achteren. Vitray met een sublieme pass. Maghini geeft een hoge lob. Minimi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Daar is Antonioni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pollam bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonioni probeert naar een medespeler te passen. Soncino is nu in balbezit. Soncino schiet op doel. Francese kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Pollam bereikt de bal nog maar net als eerste. Pollam schiet op doel. Na een snelle pass probeert Costa de bal onder controle te krijgen. Antonioni rent richting de bal. Antonioni draait met de bal, schiet en ... Francese kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Fatigato kopt de bal weg. Soncino bereikt de bal nog maar net als eerste. Soncino geeft een lange en hoge pass. Dupont rent richting de bal. Dupont schiet op doel. Francese probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Scornaienchi passt de bal zonder na te denken. Zanna bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitray verovert de bal door een tackle van achteren. Vitray geeft een lange en hoge pass. Pollam springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Antonioni speelt de bal door. Pollam rent richting de bal. Pollam passt de bal zonder na te denken. Soncino bereikt de bal nog maar net als eerste. Soncino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ambrosiana 1929 - Furie Rosse 0:1

16e minuut.
D`Ambruoso geeft een hoge lob. Maghini kopt de bal weg. Vitray bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Bonito verovert de bal door een tackle van achteren. Di Bonito draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Costa verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dupont geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pollam springt en kopt de bal. Francese werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ambrosiana 1929 - Furie Rosse 0:2

20e minuut.
Daar is Dupont, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dupont geeft een hoge lob. Pollam rent richting de bal. Pollam haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Zambito de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Dupont rent richting de bal. Dupont geeft de bal voor. Maghini heeft problemen om de bal te vangen. Pollam rent richting de bal. Pollam draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Sandon kopt de bal weg. Speranza heeft problemen om de bal te vangen. Cargiolli is nu in balbezit. Di Bonito bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Bonito draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Michel heeft problemen om de bal te vangen. Antuofermo is nu in balbezit. Michel verovert de bal door een tackle van achteren. Di Bonito is nu in balbezit. Di Bonito draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
D`Ambruoso passt de bal in één keer door. Dupont is nu in balbezit. Dupont passt de bal zonder na te denken. Daar is Antonioni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antonioni haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Zambito is nu in balbezit. Zambito geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pollam zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dupont geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ambrosiana 1929 64%, Furie Rosse 36%.
Ambrosiana 1929 - Furie Rosse 0:2

46e minuut.
Serrenti komt het veld opgelopen.

49e minuut.
D`Ambruoso geeft een hoge lob. Magdziarz kopt de bal weg. Cargiolli speelt de bal door. Di Bonito is nu in balbezit. Di Bonito draait met de bal, schiet en ... Minimi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Di Bonito passt de bal zonder na te denken. Maghini speelt de bal door. Pollam rent richting de bal. Pollam haalt uit met een fantastische trap. Francese probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ambrosiana 1929 - Furie Rosse 0:3

59e minuut.
Vitray verovert de bal door een tackle van achteren. Vitray passt de bal met de wreef. Fatigato probeert naar een medespeler te passen. Soncino rent richting de bal. Soncino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mendicino komt het veld opgelopen. Michelagnoli komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Magdziarz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nuha komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ambrosiana 1929 51%, Furie Rosse 49%.
Ambrosiana 1929 - Furie Rosse 0:3