Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-08 19:22
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Peppers Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1929
Peppers FK Humenné
bazal-bra Tactiek 442
55% Balbezit 45%
32% Spel op eigen helft 68%
31 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.6 gemiddelde waardering 30.2
solid Schieten average
average Passen poor
average Verdedigen average


3e minuut.
Dobrescu rent richting de bal. Geert is nu in balbezit. Geert passt de bal met de wreef. Počkaj rent richting de bal. Počkaj haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Dobrescu geeft een hoge lob. Nobili geeft een hoge lob. Bartoszewski kopt de bal weg. Klungelig pakt Počkaj de bal. Počkaj draait met de bal, schiet en ... Hanšárik bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Tulek met een sublieme pass. Schulay rent richting de bal. Parrott maakt een afschuwelijke overtreding. Parrott krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Cork passt de bal met de wreef. Počkaj is nu in balbezit. Počkaj passt de bal zonder na te denken. Bartoszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartoszewski schiet op doel. Hanšárik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Bartoszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartoszewski met een sublieme pass. Počkaj is nu in balbezit. Počkaj schiet op doel. Hanšárik probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Gilanlıoğlu met een sublieme pass. Bartoszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartoszewski passt de bal in één keer door. Počkaj rent richting de bal. Počkaj schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Inworp. Parrott met de inworp. Kochmár rent richting de bal. Kochmár schiet op doel. Milea springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Geert met een sublieme pass. Bartoszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bartoszewski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peppers 30%, FK Humenné 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Peppers - FK Humenné 0:0

46e minuut.
Pazderski komt het veld opgelopen. Pospieszalski komt het veld opgelopen. Tănăsoaica komt het veld opgelopen. Okoniewski komt het veld opgelopen. Morong komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Cork kopt de bal weg. Pospieszalski is nu in balbezit. Daar is Pospieszalski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pospieszalski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Peppers - FK Humenné 1:0

56e minuut.
Morong geeft de bal voor. Daar is Okoniewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okoniewski passt de bal met de wreef. Pospieszalski heeft problemen om de bal te vangen. Pospieszalski schiet op doel. Paal! Hanšárik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Klungelig pakt Gilanlıoğlu de bal. Geert is nu in balbezit. Gilanlıoğlu speelt de bal door. Okoniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoniewski draait met de bal, schiet en ... Hanšárik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pospieszalski maakt een snoekduik en kopt de bal. Hanšárik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Peppers - FK Humenné 2:0

60e minuut.
Milea probeert naar een medespeler te passen. Kochmár bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pospieszalski. Pospieszalski krijgt een gele kaart. Kochmár is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dobrescu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Morong probeert naar een medespeler te passen. Okoniewski heeft problemen om de bal te vangen. Okoniewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Geert rent richting de bal. Geert geeft een hoge lob. Okoniewski kopt de bal weg. Klungelig pakt Pospieszalski de bal. Pospieszalski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Okoniewski is nu in balbezit. Okoniewski met een sublieme pass. Pospieszalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pospieszalski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Tulek de bal onder controle te krijgen. Hanšárik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Pospieszalski draait met de bal, schiet en ... Tulek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Okoniewski neemt de hoekschop. Pospieszalski krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Robertson geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gilanlıoğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Okoniewski is nu in balbezit. Okoniewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Tulek is nu in balbezit. Tulek passt de bal zonder na te denken. Daar is Męczywór, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pospieszalski onderschept slim de pass. Pospieszalski schiet op doel. Hanšárik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Okoniewski rent richting de bal. Okoniewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Peppers - FK Humenné 3:0

74e minuut.
Milea bereikt de bal nog maar net als eerste. Milea passt de bal met de wreef. Robertson bereikt de bal nog maar net als eerste. Robertson geeft een lange en hoge pass. Kochmár springt en kopt de bal. Barovský kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Morong onderschept slim de pass. Morong met een sublieme pass. Gilanlıoğlu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pospieszalski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pospieszalski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Parrott met een sublieme pass. Milea bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilanlıoğlu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gilanlıoğlu krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Gilanlıoğlu rent richting de bal. Gilanlıoğlu passt de bal met de wreef. Dobrescu is nu in balbezit. Okoniewski verovert de bal door een tackle van achteren. Okoniewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peppers 34%, FK Humenné 66%.
Peppers - FK Humenné 3:0