Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zemborzyn Galacticos KS Mostki 2007
Moja 2 off Tactiek 532 prawo
45% Balbezit 55%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
49.6 gemiddelde waardering 62.2
goed Schieten formidabel
solide Passen formidabel
goed Verdedigen redelijk


5e minuut.
Armada speelt de bal door. Kuryluk speelt de bal door. Curuchet geeft een hoge lob. Valdizán is nu in balbezit. Valdizán haalt uit met een fantastische trap. Denis bokst de bal weg.

21e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Denis niet meer kan verder spelen. dos Montes komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Kulas passt de bal in één keer door. Kuryluk is nu in balbezit. Kuryluk passt de bal met de wreef. Valdizán is nu in balbezit. Valdizán haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Kuryluk geeft een hoge lob. Valdizán maakt een snoekduik en kopt de bal. Diamandopol bereikt de bal nog maar net als eerste. Diamandopol schiet op doel. dos Montes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zemborzyn Galacticos - KS Mostki 2007 0:1

29e minuut.
Armada bereikt de bal nog maar net als eerste. Armada geeft een lange en hoge pass. Valdizán kopt de bal weg. Kuryluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuryluk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Daar is Diamandopol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diamandopol geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Wojdyga de bal onder controle te krijgen. Valdizán rent richting de bal. Valdizán draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

43e minuut.
Kłos is nu in balbezit. Met opzet legt Geißler zijn tegenspeler op de grond. Kłos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hašek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kłos is nu in balbezit. Kłos schiet op doel. Bielawa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zemborzyn Galacticos - KS Mostki 2007 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zemborzyn Galacticos 64%, KS Mostki 2007 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zemborzyn Galacticos - KS Mostki 2007 1:1

52e minuut.
Nawrocik bereikt de bal nog maar net als eerste. Eder bereikt de bal nog maar net als eerste. Eder geeft een hoge lob. Klungelig pakt Valdizán de bal. Valdizán schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
dos Montes met een harde bal richting middenveld. Cambronero rent richting de bal. Cambronero passt de bal zonder na te denken. Kłos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Geißler heeft problemen om de bal te vangen. Geißler probeert naar een medespeler te passen. Kuryluk heeft problemen om de bal te vangen. Kuryluk geeft de bal voor. dos Montes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zemborzyn Galacticos - KS Mostki 2007 1:2

77e minuut.
Hartmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartmann geeft de bal voor. Junco kopt de bal weg. Diamandopol is nu in balbezit. Diamandopol schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Curuchet passt de bal zonder na te denken. Kuryluk rent richting de bal. Kuryluk probeert naar een medespeler te passen. Valdizán rent richting de bal. Valdizán draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Eder rent richting de bal. Eder geeft een hoge lob. Hartmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdizán onderschept slim de pass. Valdizán draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Kuryluk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Armada is nu in balbezit. Armada geeft een hoge lob. Diamandopol is nu in balbezit. Diamandopol draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zemborzyn Galacticos - KS Mostki 2007 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zemborzyn Galacticos 64%, KS Mostki 2007 36%.
Zemborzyn Galacticos - KS Mostki 2007 1:3