Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AVFC Mogilno FC Harpagans
blaze of glory 2 Tactiek XXXX5212better2
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
58.4 gemiddelde waardering 63.7
solid Schieten excellent
very good Passen very good
formidable Verdedigen very good


6e minuut.
Nerli is nu in balbezit. Nerli probeert naar een medespeler te passen. Możdżonek rent richting de bal. Możdżonek schiet op doel. Paluchowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AVFC Mogilno - FC Harpagans 0:1

10e minuut.
Pajukangas met een sublieme pass. Barbosa bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Żaczek. Żaczek krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Samarone geeft een lange en hoge pass. Orkopoulos is nu in balbezit. Orkopoulos met een sublieme pass. Praščević bereikt de bal nog maar net als eerste. Praščević draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Orkopoulos passt de bal in één keer door. Praščević is nu in balbezit. Praščević met een sublieme pass. Możdżonek bereikt de bal nog maar net als eerste. Możdżonek schiet op doel. Paluchowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Jobinashvili probeert de bal met de borst te controleren. Jobinashvili speelt de bal door. Trojanowski rent richting de bal. Trojanowski geeft een lange en hoge pass. Jobinashvili maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AVFC Mogilno 59%, FC Harpagans 41%.
AVFC Mogilno - FC Harpagans 0:1

46e minuut.
Chong met een sublieme pass. Orkopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Orkopoulos passt de bal zonder na te denken. Praščević is nu in balbezit. Praščević draait met de bal, schiet en ... Paluchowski bokst de bal weg.

56e minuut.
Barbosa geeft een hoge lob. Trojanowski kopt de bal weg. Cerber rent richting de bal. Jobinashvili onderschept slim de pass. Jobinashvili draait met de bal, schiet en ... Cotea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Pajukangas passt de bal met de wreef. Trojanowski rent richting de bal. Trojanowski speelt de bal door. Klungelig pakt Janisz de bal. Janisz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Orkopoulos rent richting de bal. Orkopoulos heeft problemen om de bal te vangen. Orkopoulos geeft de bal voor. Praščević is nu in balbezit. Praščević schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal rolt over de achterlijn. Tasi komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Orkopoulos rent richting de bal. Orkopoulos passt de bal zonder na te denken. Praščević is nu in balbezit. Praščević schiet op doel. Paluchowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AVFC Mogilno - FC Harpagans 0:2

80e minuut.
Corna is nu in balbezit. Corna geeft een hoge lob. Orkopoulos rent richting de bal. Orkopoulos geeft de bal voor. Możdżonek maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AVFC Mogilno - FC Harpagans 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AVFC Mogilno 55%, FC Harpagans 45%.
AVFC Mogilno - FC Harpagans 0:3