Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vollon de Club Timothy
Liga V Tactiek Thimothy 1
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
15 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.9 gemiddelde waardering 51.8
very good Schieten solid
good Passen solid
excellent Verdedigen solid


2e minuut.
Szarynski rent richting de bal. Subocz begaat een overtreding. Szarynski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. El Haroun met een snel genomen vrije trap. Szarynski rent richting de bal. Szarynski haalt uit met een fantastische trap. Angarita verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Dumitru onderschept slim de pass. Ostwald rent richting de bal. Ostwald passt de bal zonder na te denken. Unhjem bereikt de bal nog maar net als eerste. Unhjem schiet op doel. Angarita bokst de bal weg.

14e minuut.
Krzyżanowski geeft een lange en hoge pass. Gois kopt de bal weg. Klungelig pakt Gilbert de bal. Szarynski rent richting de bal. Szarynski schiet op doel. Angarita verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vollon de Club - Timothy 1:0

20e minuut.
Szarynski is nu in balbezit. Subocz begaat een overtreding. Szarynski raakt geblesseerd tijdens het duel. Maji met een snel genomen vrije trap. Szarynski springt en kopt de bal. Angarita verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Unhjem is nu in balbezit. Unhjem schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vollon de Club - Timothy 2:0

23e minuut.
Sarapik rent richting de bal. Jaouen verovert de bal door een tackle van achteren. Jaouen speelt de bal door. Dumitru is nu in balbezit. Dumitru draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Maragakis rent richting de bal. Maragakis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Vollon de Club - Timothy 2:1

25e minuut.
Maji passt de bal zonder na te denken. Szarynski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Subocz. Subocz krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Ostwald passt de bal in één keer door. Qafarov probeert naar een medespeler te passen. Gois is nu in balbezit. Unhjem onderschept slim de pass. Unhjem schiet op doel. Angarita bokst de bal weg. Subocz heeft problemen om de bal te vangen. Szarynski is nu in balbezit. Szarynski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vollon de Club - Timothy 3:1

34e minuut.
Qafarov met de inworp. Villa probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Qafarov met de inworp. Maji geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Qafarov met de inworp. Dumitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitru speelt de bal door. Daar is Maragakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maragakis schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vollon de Club 43%, Timothy 57%.
Vollon de Club - Timothy 3:1

47e minuut.
Maragakis is nu in balbezit. Kačašvinský bereikt de bal nog maar net als eerste. Kačašvinský speelt de bal door. Maragakis is nu in balbezit. Maragakis haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Alcalá bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcalá geeft een hoge lob. Dumitru kopt de bal weg. Maragakis rent richting de bal. Maragakis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Gilbert kopt de bal weg. Sarapik rent richting de bal. Sarapik met een sublieme pass. Maji rent richting de bal. Maji schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Qafarov met een snelle inworp. Sarapik rent richting de bal. Sarapik geeft een lange en hoge pass. Szarynski krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vollon de Club 44%, Timothy 56%.
Vollon de Club - Timothy 3:1