Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Marco Olimpia Pisarzowa
4312 Tactiek Mid
54% Balbezit 46%
33% Spel op eigen helft 67%
18 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
54.8 gemiddelde waardering 41.7
very good Schieten adequate
solid Passen adequate
solid Verdedigen incredible


12e minuut.
Plewnia rent richting de bal. Plewnia passt de bal zonder na te denken. Cortina bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortina passt de bal met de wreef. Busquets onderschept slim de pass. De bal vliegt tegen de lat. Van de Gehuchte verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Fogar speelt de bal door. Berta verovert de bal door een tackle van achteren. bin Japperil bereikt de bal nog maar net als eerste. Athanasoulas onderschept slim de pass. Athanasoulas draait met de bal, schiet en ... Hegyháti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Urazliev is nu in balbezit. Urazliev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Marco - Olimpia Pisarzowa 1:0

17e minuut.
Robles geeft een lange en hoge pass. Fermin rent richting de bal. Fermin passt de bal in één keer door. Kusak rent richting de bal. Kusak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
De Tomaso probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De Tomaso met een sublieme pass. Fogar speelt de bal door. Athanasoulas rent richting de bal. Athanasoulas haalt uit met een fantastische trap. Hegyháti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Marco 36%, Olimpia Pisarzowa 64%.
KS Marco - Olimpia Pisarzowa 1:0

59e minuut.
Berta bereikt de bal nog maar net als eerste. Fogar rent richting de bal. Fogar passt de bal met de wreef. Athanasoulas bereikt de bal nog maar net als eerste. Athanasoulas draait met de bal, schiet en ... Hegyháti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Kusak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusak passt de bal zonder na te denken. Fermin is nu in balbezit. Fermin geeft een hoge lob. Athanasoulas krijgt zijn hoofd ertegen. Hegyháti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Athanasoulas is nu in balbezit. Athanasoulas haalt uit met een fantastische trap. Hegyháti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Marco - Olimpia Pisarzowa 2:0

78e minuut.
Urazliev rent richting de bal. Urazliev probeert naar een medespeler te passen. Kusak geeft de bal voor. Athanasoulas bereikt de bal nog maar net als eerste. Athanasoulas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Urazliev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kusak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusak passt de bal zonder na te denken. Athanasoulas rent richting de bal. Athanasoulas haalt uit met een fantastische trap. Hegyháti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, De Tomaso zal de hoekschop nemen. Urazliev kopt de bal weg. Athanasoulas rent richting de bal. Athanasoulas schiet op doel. Hegyháti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Urazliev is nu in balbezit. Urazliev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Marco - Olimpia Pisarzowa 3:0

84e minuut.
Fermin rent richting de bal. Fermin passt de bal zonder na te denken. De Tomaso probeert naar een medespeler te passen. Athanasoulas bereikt de bal nog maar net als eerste. Athanasoulas haalt uit met een fantastische trap. Hegyháti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Marco 29%, Olimpia Pisarzowa 71%.
KS Marco - Olimpia Pisarzowa 3:0