Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nerimbera Infamous Warriors
CNTR Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
11% Spel op eigen helft 89%
45 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.3 gemiddelde waardering 19.1
solid Schieten weak
solid Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Dragozov met een sublieme pass. Paston is nu in balbezit. Gawinecki onderschept slim de pass. Gawinecki haalt uit met een fantastische trap. Heath maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Batchelor is nu in balbezit. Batchelor geeft een lange en hoge pass. Szabo rent richting de bal. Szabo schiet op doel. Heath werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nerimbera - Infamous Warriors 1:0

7e minuut.
Gawinecki rent richting de bal. Szabo rent richting de bal. Batchelor legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Szabo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Brzoja zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Nerimbera - Infamous Warriors 2:0

8e minuut.
Brzoja rent richting de bal. Brzoja geeft een hoge lob. Daar is Dilistone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szabo bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Gawinecki is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Paston. Gawinecki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Paston geeft de bal voor. Earle komt bij de bal en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Daar is Batchelor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szabo rent richting de bal. Szabo speelt de bal door. Gawinecki is nu in balbezit. Gawinecki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Heath trapt de bal weg van het doel. Daar is Correia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gawinecki rent richting de bal. Gawinecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nerimbera - Infamous Warriors 3:0

19e minuut.
Dragozov kopt de bal weg. Klungelig pakt Szabo de bal. Szabo passt de bal met de wreef. Gawinecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawinecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Dragozov passt de bal in één keer door. Brzoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzoja passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Gawinecki de bal. Gawinecki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Huenteo heeft problemen om de bal te vangen. Huenteo probeert naar een medespeler te passen. Gawinecki heeft problemen om de bal te vangen. Gawinecki haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Batchelor de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Huenteo rent richting de bal. Huenteo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Batchelor de bal. Szabo is nu in balbezit. Szabo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

29e minuut.
Dilistone heeft problemen om de bal te vangen. Szabo bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabo schiet op doel. Batchelor probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Heath probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nerimbera - Infamous Warriors 4:0

32e minuut.
Huenteo kopt de bal weg. Daar is Brzoja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brzoja probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gawinecki de bal. Gawinecki draait met de bal, schiet en ... Heath kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Correia speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jacobi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brzoja is nu in balbezit. Brzoja geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Jacobi kopt de bal weg. Daar is Gawinecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gawinecki probeert naar een medespeler te passen. Szabo rent richting de bal. Szabo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Huenteo met de inworp. Szabo bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Batchelor de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gawinecki is nu in balbezit. Gawinecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nerimbera - Infamous Warriors 5:0

40e minuut.
Dilistone rent richting de bal. Szabo verovert de bal door een tackle van achteren. Szabo geeft de bal voor. Gawinecki rent richting de bal. Gawinecki geeft de bal voor. Heath verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Jacobi probeert naar een medespeler te passen. Brzoja probeert naar een medespeler te passen. Gawinecki is nu in balbezit. Gawinecki draait met de bal, schiet en ... Heath maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nerimbera - Infamous Warriors 6:0

45e minuut.
Batchelor geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Huenteo met een snelle inworp. Brzoja geeft een hoge lob. Gawinecki springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Correia is nu in balbezit. Szabo verovert de bal door een tackle van achteren. Szabo haalt uit met een fantastische trap. Heath maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nerimbera - Infamous Warriors 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nerimbera 19%, Infamous Warriors 81%.
Nerimbera - Infamous Warriors 7:0

50e minuut.
Szabo springt en kopt de bal. Batchelor kopt de bal weg. Gawinecki is nu in balbezit. Gawinecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nerimbera - Infamous Warriors 8:0

57e minuut.
Dilistone geeft een hoge lob. Jacobi kopt de bal weg. Gawinecki rent richting de bal. Gawinecki draait met de bal, schiet en ... Heath maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Earle speelt de bal door. Brzoja met een sublieme pass. Gawinecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawinecki haalt uit met een fantastische trap. Paston probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nerimbera - Infamous Warriors 9:0

59e minuut.
Szabo verovert de bal door een tackle van achteren. Szabo passt de bal in één keer door. Gawinecki rent richting de bal. Gawinecki haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Paston de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nerimbera - Infamous Warriors 10:0

63e minuut.
Gawinecki draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Paston de bal onder controle te krijgen. Dragozov met een sublieme pass. Szabo rent richting de bal. Szabo schiet op doel. Heath probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Correia speelt de bal door. Huenteo bereikt de bal nog maar net als eerste. Huenteo probeert naar een medespeler te passen. Gawinecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawinecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nerimbera - Infamous Warriors 11:0

71e minuut.
Jacobi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacobi passt de bal zonder na te denken. Daar is Gawinecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gawinecki haalt uit met een fantastische trap. Heath probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Szabo heeft problemen om de bal te vangen. Szabo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Dragozov passt de bal in één keer door. Daar is Huenteo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huenteo met een sublieme pass. Brzoja geeft een lange en hoge pass. Gawinecki krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Dragozov speelt de bal door. Szabo is nu in balbezit. Szabo geeft de bal voor. Gawinecki rent richting de bal. Gawinecki haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Huenteo geeft een lange en hoge pass. Ferris heeft problemen om de bal te vangen. Gawinecki is nu in balbezit. Gawinecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nerimbera - Infamous Warriors 12:0

82e minuut.
Pollock probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ottley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gawinecki verovert de bal door een tackle van achteren. Gawinecki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Batchelor geeft de bal voor. Inworp. Huenteo met de inworp. Szabo geeft een lange en hoge pass. Gawinecki maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Heath trapt de bal weg van het doel. Ottley kopt de bal weg. Jacobi rent richting de bal. Jacobi geeft een hoge lob. Szabo springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Szabo is nu in balbezit. Huenteo bereikt de bal nog maar net als eerste. Huenteo geeft een hoge lob. Gawinecki is nu in balbezit. Gawinecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nerimbera - Infamous Warriors 13:0

90e minuut.
Huenteo geeft een lange en hoge pass. Gawinecki kopt de bal weg. Szabo rent richting de bal. Szabo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nerimbera 4%, Infamous Warriors 96%.
Nerimbera - Infamous Warriors 13:0