Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pilosus FC Redlands United
433 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
43% Spel op eigen helft 57%
18 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26 gemiddelde waardering 20
redelijk Schieten slecht
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


18e minuut.
Marth bereikt de bal nog maar net als eerste. Marth geeft een hoge lob. Fleming rent richting de bal. Erdogan verovert de bal door een tackle van achteren. Erdogan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Haugen is nu in balbezit. Haugen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pilosus FC - Redlands United 1:0

26e minuut.
Zillman heeft problemen om de bal te vangen. Zillman passt de bal met de wreef. Daar is Haugen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zillman bereikt de bal nog maar net als eerste. Zillman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Marth geeft een hoge lob. Klungelig pakt Clark de bal. Gilmore rent richting de bal. Gilmore haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pilosus FC - Redlands United 1:1

39e minuut.
Georgio is nu in balbezit. Georgio geeft de bal voor. Chan controleert de bal met de borst. Haugen rent richting de bal. Haugen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Georgio bereikt de bal nog maar net als eerste. Georgio passt de bal zonder na te denken. Haugen is nu in balbezit. Haugen haalt uit met een fantastische trap. Harris werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pilosus FC - Redlands United 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pilosus FC 46%, Redlands United 54%.
Pilosus FC - Redlands United 2:1

52e minuut.
Henty is nu in balbezit. Renaud verovert de bal door een tackle van achteren. Renaud passt de bal zonder na te denken. Zillman is nu in balbezit. Zillman geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Pilosus FC - Redlands United 3:1

60e minuut.
Yon probeert naar een medespeler te passen. Erdogan rent richting de bal. Haugen is nu in balbezit. Haugen haalt uit met een fantastische trap. Harris probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pilosus FC - Redlands United 4:1

64e minuut.
Marth geeft een lange en hoge pass. Daar is Chan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erdogan speelt de bal door. Haugen is nu in balbezit. Haugen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Yon verovert de bal door een tackle van achteren. Goodwin verovert de bal door een tackle van achteren. Newton onderschept slim de pass. Gilmore onderschept slim de pass. Gilmore haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pilosus FC - Redlands United 4:2

70e minuut.
Daar is Renaud, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Renaud geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Chan de bal onder controle te krijgen. Haugen is nu in balbezit. Haugen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pilosus FC - Redlands United 5:2

78e minuut.
Zillman passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Erdogan de bal. Haugen bereikt de bal nog maar net als eerste. Haugen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pilosus FC - Redlands United 6:2

83e minuut.
Barrett probeert de bal aan de voet te houden. Marth bereikt de bal nog maar net als eerste. Marth passt de bal zonder na te denken. Haugen is nu in balbezit. Haugen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Goodwin is nu in balbezit. Yon onderschept slim de pass. Yon probeert naar een medespeler te passen. Haugen bereikt de bal nog maar net als eerste. Haugen haalt uit met een fantastische trap. Harris kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pilosus FC 39%, Redlands United 61%.
Pilosus FC - Redlands United 6:2