Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gyerünk FC. FC Sasok
Liga Tactiek 433
61% Balbezit 39%
17% Spel op eigen helft 83%
57 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
57.4 gemiddelde waardering 26.7
formidabel Schieten zwak
zeer goed Passen slecht
goed Verdedigen matig


1e minuut.
Klungelig pakt Meeuws de bal. Deli rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gray. Gray krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Gray passt de bal met de wreef. Kurpalis is nu in balbezit. Kurpalis passt de bal in één keer door. Gray rent richting de bal. Gray geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Gyurta verovert de bal door een tackle van achteren. Gyurta geeft een lange en hoge pass. Inworp. Meeuws zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gray geeft de bal voor. Havrán bokst de bal weg. Paal!

8e minuut.
Oravecz rent richting de bal. Oravecz probeert naar een medespeler te passen. Meeuws probeert naar een medespeler te passen. Gray is nu in balbezit. Gray draait met de bal, schiet en ... Havrán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Suits bereikt de bal nog maar net als eerste. Suits schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyerünk FC. - FC Sasok 1:0

9e minuut.
Révész rent richting de bal. Csizmadia verovert de bal door een tackle van achteren. Csizmadia probeert naar een medespeler te passen. Suits rent richting de bal. Suits draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gyerünk FC. - FC Sasok 2:0

11e minuut.
Gray passt de bal zonder na te denken. Suits is nu in balbezit. Gyurta legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gyurta krijgt een gele kaart. Suits raakt geblesseerd tijdens het duel. Kurpalis legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Havrán bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyerünk FC. - FC Sasok 3:0

14e minuut.
Kurpalis passt de bal met de wreef. Gray heeft problemen om de bal te vangen. Gray met een sublieme pass. Suits is nu in balbezit. Suits draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Havrán trapt de bal weg van het doel. Rapali kopt de bal weg. Suits kan de bal niet met de borst controleren. Suits haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Doeltrap. Gyurta trapt de bal weg van het doel. Rapali probeert naar een medespeler te passen. Gray bereikt de bal nog maar net als eerste. Gray draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Klungelig pakt Zalavári de bal. Suits geeft de bal voor. Klungelig pakt Hudák de bal. Gray bereikt de bal nog maar net als eerste. Gray haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Daar is Kurpalis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurpalis probeert naar een medespeler te passen. Gray met een sublieme pass. Suits rent richting de bal. Suits schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyerünk FC. - FC Sasok 4:0

21e minuut.
Suits onderschept slim de pass. Suits speelt de bal door. Gray rent richting de bal. Gray haalt uit met een fantastische trap. Havrán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyerünk FC. - FC Sasok 5:0

23e minuut.
Csizmadia speelt de bal door. Suits bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyurta legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gyurta krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Suits raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Kurpalis neemt zijn aanloop.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Suits passt de bal in één keer door. Meeuws is nu in balbezit. Meeuws passt de bal met de wreef. Gray is nu in balbezit. Gray draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Suits passt de bal zonder na te denken. Csizmadia rent richting de bal. Csizmadia geeft de bal voor. Gray is nu in balbezit. Gray schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyerünk FC. - FC Sasok 6:0

30e minuut.
Rapali bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapali passt de bal in één keer door. Gray bereikt de bal nog maar net als eerste. Gray schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyerünk FC. - FC Sasok 7:0

32e minuut.
Oravecz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kurpalis is nu in balbezit. Kurpalis passt de bal zonder na te denken. Suits is nu in balbezit. Suits haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Suits bereikt de bal nog maar net als eerste. Suits draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyerünk FC. - FC Sasok 8:0

33e minuut.
Reszeli Soós probeert naar een medespeler te passen. Deli rent richting de bal. Deli passt de bal in één keer door. Suits rent richting de bal. Suits draait met de bal, schiet en ... Havrán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Suits is nu in balbezit. Suits draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gyerünk FC. - FC Sasok 9:0

36e minuut.
Klungelig pakt Meeuws de bal. Meeuws passt de bal zonder na te denken. Suits bereikt de bal nog maar net als eerste. Suits haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyerünk FC. - FC Sasok 10:0

38e minuut.
Gray is nu in balbezit. Gray passt de bal zonder na te denken. Suits rent richting de bal. Suits haalt uit met een fantastische trap. Havrán probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyerünk FC. - FC Sasok 11:0

39e minuut.
Reszeli Soós speelt de bal door. Révész heeft problemen om de bal te vangen. Suits onderschept slim de pass. Suits draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

43e minuut.
Klungelig pakt Rapali de bal. Rapali probeert naar een medespeler te passen. Suits rent richting de bal. Suits draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gyerünk FC. - FC Sasok 12:0

44e minuut.
Kurpalis passt de bal met de wreef. Gray heeft problemen om de bal te vangen. Suits rent richting de bal. Suits draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gyerünk FC. - FC Sasok 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gyerünk FC. 15%, FC Sasok 85%.
Gyerünk FC. - FC Sasok 13:0

46e minuut.
Révész rent richting de bal. Révész passt de bal in één keer door. Őry heeft problemen om de bal te vangen. Suits is nu in balbezit. Suits schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

46e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Havrán met een harde bal richting middenveld. Kurpalis kopt de bal weg. Daar is Suits, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suits haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyerünk FC. - FC Sasok 14:0

47e minuut.
Klungelig pakt Révész de bal. Suits onderschept slim de pass. Suits passt de bal met de wreef. Gray rent richting de bal. Gray schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Havrán met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Kurpalis de bal. Kurpalis probeert naar een medespeler te passen. Suits rent richting de bal. Suits schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Oravecz speelt de bal door. Gray heeft problemen om de bal te vangen. Gray passt de bal in één keer door. Suits rent richting de bal. Suits draait met de bal, schiet en ... Havrán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

51e minuut.
Kurpalis speelt de bal door. Gray rent richting de bal. Suits is nu in balbezit. Suits schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyerünk FC. - FC Sasok 15:0

52e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Havrán niet meer kan verder spelen. Mikes komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Suits bereikt de bal nog maar net als eerste. Suits passt de bal met de wreef. Gray bereikt de bal nog maar net als eerste. Gray haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyerünk FC. - FC Sasok 16:0

57e minuut.
Meeuws zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rapali speelt de bal door. Suits is nu in balbezit. Suits draait met de bal, schiet en ... Mikes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyerünk FC. - FC Sasok 17:0

58e minuut.
Kurpalis is nu in balbezit. Gray bereikt de bal nog maar net als eerste. Gray speelt de bal door. Suits is nu in balbezit. Suits schiet op doel. Mikes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Gray, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gray schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyerünk FC. - FC Sasok 18:0

62e minuut.
Rapali passt de bal met de wreef. Csizmadia is nu in balbezit. Csizmadia probeert naar een medespeler te passen. Suits bereikt de bal nog maar net als eerste. Suits schiet op doel. Mikes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal! Mikes probeert naar een medespeler te passen. Révész kopt de bal weg. Reszeli Soós bereikt de bal nog maar net als eerste. Reszeli Soós schiet op doel. Megyesi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Suits rent richting de bal. Kurpalis bereikt de bal nog maar net als eerste. Suits speelt de bal door. Daar is Gray, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gray draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gyerünk FC. - FC Sasok 19:0

67e minuut.
Daar is Rapali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rapali probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gray, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gray schiet op doel. Mikes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyerünk FC. - FC Sasok 20:0

69e minuut.
Jimenez Ortiz is nu in balbezit. Csizmadia met een sublieme pass. Suits rent richting de bal. Suits schiet op doel. Mikes werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Suits raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Városi komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Kurpalis kopt de bal weg. Városi speelt de bal door. Gray is nu in balbezit. Gray schiet op doel. Mikes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyerünk FC. - FC Sasok 21:0

71e minuut.
Deli passt de bal zonder na te denken. Meeuws rent richting de bal. Meeuws speelt de bal door. Városi bereikt de bal nog maar net als eerste. Városi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Városi bereikt de bal nog maar net als eerste. Városi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Rapali probeert naar een medespeler te passen. Kurpalis is nu in balbezit. Kurpalis passt de bal in één keer door. Városi is nu in balbezit. Városi schiet op doel. Mikes bokst de bal weg. Klungelig pakt Gray de bal. Gray draait met de bal, schiet en ... Mikes maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Kurpalis is nu in balbezit. Kurpalis met een sublieme pass. Városi is nu in balbezit. Városi schiet op doel. Mikes werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

76e minuut.
Kurpalis passt de bal met de wreef. Meeuws is nu in balbezit. Meeuws geeft de bal voor. Városi is nu in balbezit. Városi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Meeuws geeft een hoge lob. Városi is nu in balbezit. Zalavári legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Városi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kurpalis legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Mikes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyerünk FC. - FC Sasok 22:0

80e minuut.
Zalavári geeft een hoge lob. Jimenez Ortiz geeft de bal voor. Gray is nu in balbezit. Gray draait met de bal, schiet en ... Mikes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyerünk FC. - FC Sasok 23:0

81e minuut.
Hudák geeft een hoge lob. Kurpalis rent richting de bal. Kurpalis passt de bal in één keer door. Gray bereikt de bal nog maar net als eerste. Gray haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Tőkei bereikt de bal nog maar net als eerste. Oravecz verovert de bal door een tackle van achteren. Oravecz geeft een hoge lob. Városi bereikt de bal nog maar net als eerste. Városi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Deli kopt de bal weg. Rapali speelt de bal door. Kurpalis met een sublieme pass. Városi is nu in balbezit. Városi draait met de bal, schiet en ... Mikes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Városi is nu in balbezit. Mikes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Meeuws is nu in balbezit. Meeuws probeert naar een medespeler te passen. Gray rent richting de bal. Gray haalt uit met een fantastische trap. Mikes werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Városi rent richting de bal. Városi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Mikes trapt de bal weg van het doel. Kurpalis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurpalis speelt de bal door. Városi rent richting de bal. Városi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gyerünk FC. 19%, FC Sasok 81%.
Gyerünk FC. - FC Sasok 23:0