Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-10 19:07
  • Bekerwedstrijd: Osztályozó
  • Stadion: NNRAS Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 16198
NNRAS Csalamádé Fc
Kutyataktika Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
16% Spel op eigen helft 84%
51 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.1 gemiddelde waardering 25.6
formidabel Schieten zwak
solide Passen slecht
goed Verdedigen matig


3e minuut.
Bertocchi is nu in balbezit. Szabados met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Cseke de bal onder controle te krijgen. İzalmaz is nu in balbezit. İzalmaz geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Orth kopt de bal weg. İzalmaz probeert de bal met de borst te controleren. İzalmaz passt de bal in één keer door. Verschaeren rent richting de bal. Verschaeren schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Verschaeren rent richting de bal. İzalmaz rent richting de bal. Verschaeren rent richting de bal. Verschaeren schiet op doel. Sebes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NNRAS - Csalamádé Fc 1:0

7e minuut.
Avlichos passt de bal met de wreef. Bertocchi is nu in balbezit. Bertocchi speelt de bal door. Verschaeren heeft problemen om de bal te vangen. Verschaeren draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Avlichos probeert naar een medespeler te passen. Bury heeft problemen om de bal te vangen. Bury speelt de bal door. Verschaeren bereikt de bal nog maar net als eerste. Verschaeren schiet op doel. Sebes bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
NNRAS - Csalamádé Fc 2:0

11e minuut.
Bertocchi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Orth de bal. Bury bereikt de bal nog maar net als eerste. Bury draait met de bal, schiet en ... Sebes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NNRAS - Csalamádé Fc 3:0

14e minuut.
Verschaeren is nu in balbezit. Verschaeren passt de bal in één keer door. Orth probeert de bal aan de voet te houden. Bury is nu in balbezit. Bury haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Avlichos is nu in balbezit. Avlichos passt de bal zonder na te denken. Verschaeren is nu in balbezit. Bury rent richting de bal. Bury haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Avlichos passt de bal met de wreef. Bertocchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertocchi probeert naar een medespeler te passen. Bury is nu in balbezit. Bury haalt uit met een fantastische trap. Sebes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Verschaeren rent richting de bal. Verschaeren schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NNRAS - Csalamádé Fc 4:0

19e minuut.
Szabados heeft problemen om de bal te vangen. Orth is nu in balbezit. Verschaeren verovert de bal door een tackle van achteren. Verschaeren haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NNRAS - Csalamádé Fc 5:0

21e minuut.
Szabados geeft de bal voor. Klungelig pakt Siti de bal. Siti met een sublieme pass. Bury rent richting de bal. Bury draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Doeltrap. Sebes trapt de bal weg van het doel. Avlichos kopt de bal weg. Bury is nu in balbezit. Bury haalt uit met een fantastische trap. Sebes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Tihor rent richting de bal. Machado onderschept slim de pass. Machado passt de bal zonder na te denken. Verschaeren rent richting de bal. Verschaeren schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NNRAS - Csalamádé Fc 6:0

26e minuut.
Bury heeft problemen om de bal te vangen. Bury passt de bal met de wreef. Verschaeren bereikt de bal nog maar net als eerste. Verschaeren draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NNRAS - Csalamádé Fc 7:0

30e minuut.
Verschaeren bereikt de bal nog maar net als eerste. Zámbó is nu in balbezit. Verschaeren onderschept slim de pass. Verschaeren draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NNRAS - Csalamádé Fc 8:0

31e minuut.
İzalmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Verschaeren rent richting de bal. İzalmaz speelt de bal door. Bury is nu in balbezit. Bury haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Sebes met een harde bal richting middenveld. Bertocchi is nu in balbezit. Bertocchi met een sublieme pass. Verschaeren bereikt de bal nog maar net als eerste. Verschaeren draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Avlichos bereikt de bal nog maar net als eerste. Zámbó verovert de bal door een tackle van achteren. Zámbó speelt de bal door. Bury bereikt de bal nog maar net als eerste. Bury schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Bury verovert de bal door een tackle van achteren. Bury speelt de bal door. Orth rent richting de bal. Verschaeren is nu in balbezit. Verschaeren haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Avlichos geeft de bal voor. Szabados bereikt de bal nog maar net als eerste. Verschaeren onderschept slim de pass. Verschaeren haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Orth de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
NNRAS - Csalamádé Fc 9:0

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bertocchi met de inworp. Verschaeren is nu in balbezit. Verschaeren haalt uit met een fantastische trap. Sebes werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Orth is nu in balbezit. Verschaeren verovert de bal door een tackle van achteren. Bury bereikt de bal nog maar net als eerste. Verschaeren bereikt de bal nog maar net als eerste. Verschaeren haalt uit met een fantastische trap. Sebes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bury is nu in balbezit. Bury schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NNRAS - Csalamádé Fc 10:0

40e minuut.
Tuna komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Plókai bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertocchi verovert de bal door een tackle van achteren. Bertocchi geeft een hoge lob. Verschaeren rent richting de bal. Verschaeren draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Verschaeren bereikt de bal nog maar net als eerste. Verschaeren speelt de bal door. Bury bereikt de bal nog maar net als eerste. Bury haalt uit met een fantastische trap. Sebes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NNRAS - Csalamádé Fc 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NNRAS 12%, Csalamádé Fc 88%.
NNRAS - Csalamádé Fc 11:0

46e minuut.
Wong komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Siti geeft de bal voor. Bertocchi met een sublieme pass. Verschaeren rent richting de bal. Verschaeren haalt uit met een fantastische trap. Sebes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NNRAS - Csalamádé Fc 12:0

50e minuut.
Avlichos passt de bal zonder na te denken. Tuna is nu in balbezit. Tuna passt de bal in één keer door. Verschaeren bereikt de bal nog maar net als eerste. Verschaeren draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NNRAS - Csalamádé Fc 13:0

50e minuut.
Klungelig pakt Tihor de bal. Bury onderschept slim de pass. Avlichos met een sublieme pass. Bury rent richting de bal. Bury draait met de bal, schiet en ... Sebes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Verschaeren rent richting de bal. Verschaeren haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NNRAS - Csalamádé Fc 14:0

53e minuut.
Klungelig pakt Csala de bal. Avlichos is nu in balbezit. Avlichos speelt de bal door. Bury rent richting de bal. Bury schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Tuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuna geeft de bal voor. Verschaeren is nu in balbezit. Verschaeren schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Avlichos bereikt de bal nog maar net als eerste. Avlichos met een sublieme pass. Bury is nu in balbezit. Csala rent richting de bal. Bury verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
NNRAS - Csalamádé Fc 15:0

59e minuut.
Avlichos verovert de bal door een tackle van achteren. Avlichos geeft de bal voor. Bakos kan de bal niet met de borst controleren. Bury is nu in balbezit. Bury haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Klungelig pakt Szabados de bal. Bertocchi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Csala de bal. Avlichos is nu in balbezit. Avlichos haalt uit met een fantastische trap. Sebes bokst de bal weg.

63e minuut.
Tuna met een sublieme pass. Daar is Bury, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orth is nu in balbezit. Bury rent richting de bal. Bury draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Csala kopt de bal weg. Avlichos met een sublieme pass. Daar is Verschaeren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bury is nu in balbezit. Bury draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NNRAS - Csalamádé Fc 16:0

66e minuut.
Csala is nu in balbezit. Avlichos verovert de bal door een tackle van achteren. Avlichos probeert naar een medespeler te passen. Verschaeren is nu in balbezit. Verschaeren haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Tuna heeft problemen om de bal te vangen. Bertocchi is nu in balbezit. Bertocchi met een sublieme pass. Bury rent richting de bal. Bury haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
NNRAS - Csalamádé Fc 17:0

71e minuut.
Csala bereikt de bal nog maar net als eerste. Machado onderschept slim de pass. Machado speelt de bal door. Verschaeren is nu in balbezit. Verschaeren schiet op doel. Sebes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bury is nu in balbezit. Bury haalt uit met een fantastische trap. Sebes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bury is nu in balbezit. Bury schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Jäkl geeft een hoge lob. Daar is Bertocchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bertocchi probeert naar een medespeler te passen. Verschaeren is nu in balbezit. Verschaeren draait met de bal, schiet en ... Sebes bokst de bal weg.

77e minuut.
Karádi kopt de bal weg. Plókai bereikt de bal nog maar net als eerste. Plókai speelt de bal door. Tihor is nu in balbezit. Tihor haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Avlichos passt de bal met de wreef. Machado speelt de bal door. Tuna met een sublieme pass. Bury rent richting de bal. Bury haalt uit met een fantastische trap. Sebes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Verschaeren rent richting de bal. Verschaeren haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
NNRAS - Csalamádé Fc 18:0

82e minuut.
Bertocchi verovert de bal door een tackle van achteren. Bertocchi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bakos de bal. Bury is nu in balbezit. Bury schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Cseke met een sublieme pass. Plókai heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bertocchi. Bertocchi krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Machado speelt de bal door. Bury rent richting de bal. Bury passt de bal in één keer door. Verschaeren rent richting de bal. Verschaeren draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Verschaeren bereikt de bal nog maar net als eerste. Bury bereikt de bal nog maar net als eerste. Verschaeren bereikt de bal nog maar net als eerste. Verschaeren draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NNRAS - Csalamádé Fc 19:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NNRAS 20%, Csalamádé Fc 80%.
NNRAS - Csalamádé Fc 19:0