Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Delta United fcm juventus
tactics3 Tactiek n
48% Balbezit 52%
37% Spel op eigen helft 63%
18 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
64.6 gemiddelde waardering 57.8
formidable Schieten solid
formidable Passen solid
formidable Verdedigen outstanding


6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Xoşqayıbov met een snelle inworp. Modan is nu in balbezit. Modan passt de bal zonder na te denken. Rosi geeft een lange en hoge pass. Viczián kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Hariton met een sublieme pass. Xoşqayıbov is nu in balbezit. Xoşqayıbov passt de bal in één keer door. Modan geeft een lange en hoge pass. Malancu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Xoşqayıbov met een sublieme pass. Modan is nu in balbezit. Modan geeft de bal voor. Malancu maakt een snoekduik en kopt de bal. Viczián werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Delta United - fcm juventus 1:0

11e minuut.
Koźma geeft een lange en hoge pass. Xoşqayıbov kopt de bal weg. Sălăjean probeert de bal met de borst te controleren. Malancu rent richting de bal. Malancu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Băboiescu speelt de bal door. Michelena is nu in balbezit. Koźma begaat een overtreding. Michelena is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Modan komt bij de bal en schiet. Viczián bokst de bal weg.

40e minuut.
Băboiescu met een snelle inworp. Rosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosi geeft de bal voor. Malancu bereikt de bal nog maar net als eerste. Malancu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Delta United - fcm juventus 2:0

41e minuut.
Nebes passt de bal in één keer door. Daar is Michelena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Michelena met een sublieme pass. Malancu rent richting de bal. Malancu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Delta United 40%, fcm juventus 60%.
FC Delta United - fcm juventus 2:0

49e minuut.
Koźma geeft een lange en hoge pass. Kalėjus is nu in balbezit. Kalėjus geeft een lange en hoge pass. Malancu bereikt de bal nog maar net als eerste. Malancu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Xoşqayıbov kan de bal niet met de borst controleren. Hariton rent richting de bal. Xoşqayıbov onderschept slim de pass. Xoşqayıbov geeft een lange en hoge pass. Malancu rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Modan kopt de bal weg. Hariton heeft problemen om de bal te vangen. Xoşqayıbov met een sublieme pass. Michelena is nu in balbezit. Michelena schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Modan rent richting de bal. Modan geeft een lange en hoge pass. Malancu rent richting de bal. Michelena bereikt de bal nog maar net als eerste. Michelena draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Michelena onderschept slim de pass. Xoşqayıbov speelt de bal door. Modan rent richting de bal. Modan geeft een hoge lob. Malancu krijgt zijn hoofd ertegen. Viczián verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

82e minuut.
Michelena verovert de bal door een tackle van achteren. Koźma bereikt de bal nog maar net als eerste. Koźma geeft een hoge lob. Michelena rent richting de bal. Michelena haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Xoşqayıbov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Modan de bal. Modan geeft een lange en hoge pass. Michelena bereikt de bal nog maar net als eerste. Michelena schiet op doel. Viczián bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Delta United - fcm juventus 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Delta United 34%, fcm juventus 66%.
FC Delta United - fcm juventus 3:0