Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-10 18:21
  • Bekerwedstrijd: Meci de baraj
  • Stadion: GCL Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 4045
GCL FC Magura
523 Tactiek 442
59% Balbezit 41%
25% Spel op eigen helft 75%
27 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.7 gemiddelde waardering 30.2
goed Schieten matig
goed Passen slecht
zeer goed Verdedigen zwak


8e minuut.
Capota bereikt de bal nog maar net als eerste. Capota met een sublieme pass. Doščić is nu in balbezit. Doščić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Milică kopt de bal weg. Cacoveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacoveanu speelt de bal door. Doščić is nu in balbezit. Doščić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Durleci is nu in balbezit. Durleci geeft een hoge lob. Ostaşu kan de bal niet met de borst controleren. Doščić is nu in balbezit. Doščić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Ostaşu kopt de bal weg. Klungelig pakt Avrigeanu de bal. Saravia rent richting de bal. Saravia geeft een hoge lob. Doščić maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Obrejan is nu in balbezit. Obrejan passt de bal zonder na te denken. Gurău is nu in balbezit. Batelli onderschept slim de pass. Batelli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Durleci geeft een lange en hoge pass. Cacoveanu rent richting de bal. Cacoveanu speelt de bal door. Doščić bereikt de bal nog maar net als eerste. Doščić haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
GCL - FC Magura 1:0

32e minuut.
Moromete rent richting de bal. Moromete geeft een hoge lob. Şerb met een sublieme pass. Doščić is nu in balbezit. Doščić schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Manu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Milică met een sublieme pass. Cacoveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacoveanu geeft een hoge lob. Doščić maakt een snoekduik en kopt de bal. Manu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

43e minuut.
Cacoveanu met een sublieme pass. Klungelig pakt Doščić de bal. Capota rent richting de bal. Capota schiet op doel. Doščić probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GCL 25%, FC Magura 75%.
GCL - FC Magura 1:0

48e minuut.
Saravia geeft de bal voor. Cacoveanu probeert naar een medespeler te passen. Doščić bereikt de bal nog maar net als eerste. Doščić draait met de bal, schiet en ... Manu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GCL - FC Magura 2:0

53e minuut.
Mazilu passt de bal in één keer door. Gurău rent richting de bal. Batelli verovert de bal door een tackle van achteren. Batelli draait met de bal, schiet en ... Lato probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GCL - FC Magura 2:1

55e minuut.
Durleci is nu in balbezit. Durleci geeft een hoge lob. Doščić rent richting de bal. Doščić draait met de bal, schiet en ... Şerb probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Capota is nu in balbezit. Capota passt de bal zonder na te denken. Doščić is nu in balbezit. Doščić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Durleci speelt de bal door. Capota bereikt de bal nog maar net als eerste. Capota met een sublieme pass. Doščić is nu in balbezit. Doščić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Durleci verovert de bal door een tackle van achteren. Durleci probeert naar een medespeler te passen. Teodosiu is nu in balbezit. Doščić rent richting de bal. Doščić schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Manu trapt de bal weg van het doel. Teodosiu kopt de bal weg. Daar is Doščić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doščić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Saravia geeft de bal voor. Klungelig pakt Doščić de bal. Cacoveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacoveanu schiet op doel. Manu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Teodosiu kopt de bal weg. Cacoveanu heeft problemen om de bal te vangen. Cacoveanu speelt de bal door. Doščić rent richting de bal. Doščić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GCL - FC Magura 3:1

87e minuut.
Saravia onderschept slim de pass. Saravia met een sublieme pass. Doščić is nu in balbezit. Doščić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GCL - FC Magura 4:1

90e minuut.
Doščić passt de bal met de wreef. Saravia speelt de bal door. Capota heeft problemen om de bal te vangen. Capota geeft een lange en hoge pass. Saravia bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Saravia neemt de hoekschop. Cacoveanu rent richting de bal. Cacoveanu draait met de bal, schiet en ... Manu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GCL - FC Magura 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GCL 24%, FC Magura 76%.
GCL - FC Magura 5:1