Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc.BodVic FC Berceni
433:D Tactiek NEXTLEVEL
57% Balbezit 43%
24% Spel op eigen helft 76%
24 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
39.1 gemiddelde waardering 32
adequate Schieten average
good Passen average
average Verdedigen average


9e minuut.
Voicu probeert naar een medespeler te passen. Drągowski rent richting de bal. Drągowski passt de bal zonder na te denken. Ipsa heeft problemen om de bal te vangen. Ipsa haalt uit met een fantastische trap. Fedorca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Ipsa rent richting de bal. Rivas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ipsa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Paglione neemt de penalty, wat een uithaal! Fedorca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.BodVic - FC Berceni 1:0

23e minuut.
Ipsa passt de bal met de wreef. del Oso probeert de bal met de borst te controleren. Janiszewski is nu in balbezit. del Oso onderschept slim de pass. del Oso haalt uit met een fantastische trap. Fedorca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ipsa maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fedorca trapt de bal weg van het doel. Ciauşoiu kopt de bal weg. Ipsa is nu in balbezit. Ipsa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.BodVic - FC Berceni 2:0

29e minuut.
del Oso rent richting de bal. del Oso draait met de bal, schiet en ... Ipsa controleert de bal met de borst. Ipsa haalt uit met een fantastische trap. Komlosi probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Drągowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ipsa maakt een snoekduik en kopt de bal. Fedorca werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

32e minuut.
Drągowski geeft de bal voor. Klungelig pakt Rivas de bal. Ipsa is nu in balbezit. Ipsa draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Drągowski is nu in balbezit. Burlacu probeert naar een medespeler te passen. Ipsa is nu in balbezit. Paglione rent richting de bal. Paglione haalt uit met een fantastische trap. Fedorca bokst de bal weg. Ipsa rent richting de bal. Ipsa draait met de bal, schiet en ... Fedorca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Burlacu passt de bal in één keer door. Fernández Pujante is nu in balbezit. Fernández Pujante geeft een hoge lob. Beştea is nu in balbezit. Beştea geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc.BodVic 31%, FC Berceni 69%.
Fc.BodVic - FC Berceni 2:0

48e minuut.
Drągowski passt de bal in één keer door. Bourdon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ipsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ipsa draait met de bal, schiet en ... Fedorca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.BodVic - FC Berceni 3:0

50e minuut.
Inworp. Drągowski met de inworp. del Oso is nu in balbezit. del Oso draait met de bal, schiet en ... Fedorca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Korzynietz is nu in balbezit. Dimitrie onderschept slim de pass. Dimitrie probeert naar een medespeler te passen. Paglione is nu in balbezit. Paglione speelt de bal door. Fedorca bokst de bal weg. Ipsa rent richting de bal. Ipsa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Komlosi rent richting de bal. Komlosi geeft een hoge lob. Daar is Voicu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Voicu geeft een lange en hoge pass. Ipsa maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Beştea speelt de bal door. Klungelig pakt Paglione de bal. Paglione passt de bal in één keer door. Ipsa is nu in balbezit. Ipsa haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.BodVic - FC Berceni 4:0

64e minuut.
Burlacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlacu geeft de bal voor. Bourdon kopt de bal weg. Daar is Ipsa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ipsa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Drągowski speelt de bal door. Beştea is nu in balbezit. Beştea passt de bal met de wreef. Ipsa is nu in balbezit. Ipsa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Troester geeft een lange en hoge pass. Valera Espín bereikt de bal nog maar net als eerste. Montejo verovert de bal door een tackle van achteren. Montejo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.BodVic - FC Berceni 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc.BodVic 16%, FC Berceni 84%.
Fc.BodVic - FC Berceni 4:1