Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gemelli REX FC
giorgio Tactiek 352
62% Balbezit 38%
12% Spel op eigen helft 88%
58 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
46.9 gemiddelde waardering 17.8
uitstekend Schieten zwak
solide Passen zwak
matig Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Carraro is nu in balbezit. Cămătaru onderschept slim de pass. Cămătaru passt de bal in één keer door. Daar is Bouba Khadam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bouba Khadam haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gemelli - REX FC 1:0

3e minuut.
Tijanić maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Râlea kopt de bal weg. Bouba Khadam bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouba Khadam draait met de bal, schiet en ... Bach werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gemelli - REX FC 2:0

5e minuut.
Taveggia geeft de bal voor. Martinenghi rent richting de bal. Martinenghi passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Râlea de bal. Râlea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Carotta rent richting de bal. Taveggia rent richting de bal. Carotta begaat een overtreding. Taveggia is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Merkatz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Paal!

8e minuut.
Tijanić probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Petrović de bal. Petrović geeft een hoge lob. Râlea bereikt de bal nog maar net als eerste. Râlea draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
gemelli - REX FC 3:0

9e minuut.
Cămătaru is nu in balbezit. Cămătaru geeft een hoge lob. Delfabbro heeft problemen om de bal te vangen. Râlea rent richting de bal. Râlea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Taveggia verovert de bal door een tackle van achteren. Taveggia passt de bal zonder na te denken. Râlea bereikt de bal nog maar net als eerste. Râlea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gemelli - REX FC 4:0

15e minuut.
Tognetti rent richting de bal. Tognetti geeft een hoge lob. Râlea kopt de bal weg. Bouba Khadam heeft problemen om de bal te vangen. Bouba Khadam haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Merkatz geeft de bal voor. Martinenghi heeft problemen om de bal te vangen. Râlea bereikt de bal nog maar net als eerste. Râlea schiet op doel. Bach werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gemelli - REX FC 5:0

21e minuut.
Cămătaru kopt de bal weg. Bandiera rent richting de bal. Bouba Khadam rent richting de bal. Bandiera bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandiera haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Daar is Bonifazio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cămătaru rent richting de bal. Carotta legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cămătaru is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bouba Khadam neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
gemelli - REX FC 6:0

23e minuut.
Petrović kopt de bal weg. Ventre heeft problemen om de bal te vangen. Bouba Khadam is nu in balbezit. Bandiera rent richting de bal. Bandiera haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Bouba Khadam verovert de bal door een tackle van achteren. Bouba Khadam passt de bal met de wreef. Râlea rent richting de bal. Râlea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gemelli - REX FC 7:0

26e minuut.
Martinenghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinenghi geeft een hoge lob. Bonifazio bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandiera onderschept slim de pass. Bandiera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gemelli - REX FC 8:0

30e minuut.
Petrović met de inworp. Râlea is nu in balbezit. Râlea met een sublieme pass. Bouba Khadam rent richting de bal. Bouba Khadam draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Cămătaru probeert naar een medespeler te passen. Taveggia is nu in balbezit. Taveggia speelt de bal door. Bouba Khadam rent richting de bal. Bouba Khadam haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Klungelig pakt Delfabbro de bal. Bouba Khadam is nu in balbezit. Bouba Khadam passt de bal zonder na te denken. Bandiera bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandiera draait met de bal, schiet en ... Bach bokst de bal weg.

34e minuut.
Cămătaru met de inworp. Bouba Khadam bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouba Khadam passt de bal in één keer door. Râlea is nu in balbezit. Râlea haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ventre heeft problemen om de bal te vangen. Bach verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Râlea is nu in balbezit. Râlea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gemelli - REX FC 9:0

38e minuut.
Tognetti probeert naar een medespeler te passen. Bouba Khadam bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouba Khadam met een sublieme pass. Bandiera is nu in balbezit. Bandiera haalt uit met een fantastische trap. Bach probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Di Cataldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Taveggia onderschept slim de pass. Taveggia passt de bal zonder na te denken. Bouba Khadam is nu in balbezit. Bouba Khadam draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Râlea is nu in balbezit. Râlea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gemelli - REX FC 10:0

42e minuut.
Bonifazio is nu in balbezit. Bonifazio geeft de bal voor. Cămătaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Cămătaru geeft een lange en hoge pass. Bouba Khadam maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gemelli - REX FC 11:0

44e minuut.
Petrović met een snelle inworp. Merkatz is nu in balbezit. Merkatz speelt de bal door. Râlea rent richting de bal. Râlea schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gemelli 14%, REX FC 86%.
gemelli - REX FC 11:0

46e minuut.
Agostinacchio probeert naar een medespeler te passen. Ventre is nu in balbezit. Râlea is nu in balbezit. Bouba Khadam bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouba Khadam schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gemelli - REX FC 12:0

47e minuut.
Carotta rent richting de bal. Bouba Khadam verovert de bal door een tackle van achteren. Bouba Khadam met een sublieme pass. Râlea rent richting de bal. Râlea haalt uit met een fantastische trap. Bach verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Martinenghi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bonifazio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bandiera bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandiera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gemelli - REX FC 13:0

49e minuut.
Cămătaru geeft de bal voor. Merkatz is nu in balbezit. Merkatz speelt de bal door. Bouba Khadam is nu in balbezit. Bouba Khadam draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
gemelli - REX FC 14:0

52e minuut.
Cămătaru speelt de bal door. Taveggia kan de bal niet met de borst controleren. Taveggia speelt de bal door. Râlea is nu in balbezit. Râlea draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Delfabbro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Râlea rent richting de bal. Râlea schiet op doel. Bach probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Schwammkopf geeft een lange en hoge pass. Delfabbro heeft problemen om de bal te vangen. Bandiera is nu in balbezit. Bandiera draait met de bal, schiet en ... Bach maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gemelli - REX FC 15:0

54e minuut.
Schwammkopf onderschept slim de pass. Tognetti geeft een hoge lob. Bouba Khadam bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouba Khadam haalt uit met een fantastische trap. Bach maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gemelli - REX FC 16:0

58e minuut.
Schwammkopf verovert de bal door een tackle van achteren. Bouba Khadam is nu in balbezit. Râlea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandiera is nu in balbezit. Bandiera draait met de bal, schiet en ... Bach bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Inworp. Zgoda komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Martinenghi speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cămătaru zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Merkatz probeert naar een medespeler te passen. Petrović probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Schwammkopf geeft een hoge lob. Daar is Delfabbro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Râlea bereikt de bal nog maar net als eerste. Râlea schiet op doel. Bach maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gemelli - REX FC 17:0

65e minuut.
Redlewski komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Redlewski is nu in balbezit. Redlewski geeft een hoge lob. Zgoda heeft problemen om de bal te vangen. Zgoda schiet op doel. Bach probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
gemelli - REX FC 18:0

68e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Bach niet meer kan verder spelen. Giacò komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Merkatz probeert naar een medespeler te passen. Cămătaru rent richting de bal. Merkatz probeert naar een medespeler te passen. Zgoda heeft problemen om de bal te vangen. Zgoda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gemelli - REX FC 19:0

70e minuut.
Râlea passt de bal met de wreef. Bonifazio bereikt de bal nog maar net als eerste. Taveggia speelt de bal door. Râlea rent richting de bal. Râlea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gemelli - REX FC 20:0

73e minuut.
Ventre is nu in balbezit. Zgoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgoda passt de bal zonder na te denken. Redlewski is nu in balbezit. Redlewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Taveggia speelt de bal door. Zgoda is nu in balbezit. Redlewski rent richting de bal. Zgoda rent richting de bal. Zgoda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gemelli - REX FC 21:0

78e minuut.
Bonifazio geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Petrović met de inworp. Zgoda rent richting de bal. Zgoda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Bonifazio met een harde bal richting middenveld. Merkatz kopt de bal weg. Klungelig pakt Zgoda de bal. Râlea is nu in balbezit. Râlea schiet op doel. Giacò bokst de bal weg.

81e minuut.
Ventre bereikt de bal nog maar net als eerste. Râlea onderschept slim de pass. Râlea probeert naar een medespeler te passen. Redlewski is nu in balbezit. Redlewski draait met de bal, schiet en ... Giacò probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Cămătaru met een sublieme pass. Martinenghi onderschept slim de pass. Zgoda rent richting de bal. Zgoda schiet op doel. Giacò werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

89e minuut.
Giacò met een harde bal richting middenveld. Cămătaru kopt de bal weg. Râlea bereikt de bal nog maar net als eerste. Râlea haalt uit met een fantastische trap. Giacò probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
gemelli - REX FC 22:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gemelli 9%, REX FC 91%.
gemelli - REX FC 22:0