Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sursum Corda FC Union Lodi
343Bs2p Tactiek 3313
61% Balbezit 39%
35% Spel op eigen helft 65%
32 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
7 Buitenspel 1
53.7 gemiddelde waardering 34.6
outstanding Schieten adequate
solid Passen weak
good Verdedigen adequate


3e minuut.
Putelis geeft een hoge lob. Inworp. Tulkis met een snelle inworp. Todon bereikt de bal nog maar net als eerste. Todon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sursum Corda FC - Union Lodi 1:0

5e minuut.
Barcă met de inworp. Milazzo met een sublieme pass. Todon rent richting de bal. Todon draait met de bal, schiet en ... Bulgari maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sursum Corda FC - Union Lodi 2:0

7e minuut.
Barcă probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Milazzo met de inworp. Todon bereikt de bal nog maar net als eerste. Todon schiet op doel. Bulgari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Cazzulani bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazzulani geeft een lange en hoge pass. Kunstmann rent richting de bal. Kunstmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sursum Corda FC - Union Lodi 3:0

13e minuut.
Putelis rent richting de bal. Putelis passt de bal in één keer door. Todon is nu in balbezit. Todon draait met de bal, schiet en ... Bulgari werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sursum Corda FC - Union Lodi 4:0

17e minuut.
Paba speelt de bal door. Todon bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcă maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Barcă moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Barcă schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

19e minuut.
Lagrotteria bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagrotteria passt de bal in één keer door. Todon bereikt de bal nog maar net als eerste. Todon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sursum Corda FC - Union Lodi 5:0

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moromete zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Todon bereikt de bal nog maar net als eerste. Todon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sursum Corda FC - Union Lodi 6:0

26e minuut.
Lagrotteria kopt de bal weg. Cozzolino bereikt de bal nog maar net als eerste. Todon is nu in balbezit. Todon schiet op doel. Bulgari probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sursum Corda FC - Union Lodi 7:0

28e minuut.
Cozzolino geeft de bal voor. Todon is nu in balbezit. Cozzolino bereikt de bal nog maar net als eerste. Todon verovert de bal door een tackle van achteren. Todon schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Khánh Toàn is nu in balbezit. Spitti rent richting de bal. Spitti geeft de bal voor. Khánh Toàn bereikt de bal nog maar net als eerste. Khánh Toàn draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Lagrotteria is nu in balbezit. Cozzolino bereikt de bal nog maar net als eerste. Todon onderschept slim de pass. Todon haalt uit met een fantastische trap. Bulgari probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sursum Corda FC - Union Lodi 8:0

37e minuut.
Dell`Atti bereikt de bal nog maar net als eerste. Dell`Atti geeft de bal voor. Kunstmann is nu in balbezit. Kunstmann draait met de bal, schiet en ... Bulgari maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Milazzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Moromete onderschept slim de pass. Moromete passt de bal met de wreef. Stawicki rent richting de bal. Stawicki haalt uit met een fantastische trap. Difiori verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Cozzolino probeert naar een medespeler te passen. Kunstmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragóner schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Dragóner krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Dell`Atti rent richting de bal. Dell`Atti passt de bal met de wreef. Todon heeft problemen om de bal te vangen. Todon draait met de bal, schiet en ... Bulgari werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sursum Corda FC - Union Lodi 9:0

45e minuut.
Šmida bereikt de bal nog maar net als eerste. Šmida geeft de bal voor. Lagrotteria bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagrotteria schiet op doel. Bulgari maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sursum Corda FC - Union Lodi 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sursum Corda FC 39%, Union Lodi 61%.
Sursum Corda FC - Union Lodi 10:0

51e minuut.
Dragóner onderschept slim de pass. Dragóner passt de bal in één keer door. Lagrotteria rent richting de bal. Lagrotteria draait met de bal, schiet en ... Bulgari maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sursum Corda FC - Union Lodi 11:0

52e minuut.
Klungelig pakt Villalobos de bal. Kunstmann is nu in balbezit. Kunstmann passt de bal zonder na te denken. Lagrotteria bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagrotteria haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bulgari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Todon stond buitenspel. Putelis maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Spitti is nu in balbezit. Villalobos onderschept slim de pass. Villalobos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Paba probeert naar een medespeler te passen. Todon probeert naar een medespeler te passen. Lagrotteria rent richting de bal. Lagrotteria heeft problemen om de bal te vangen. Lagrotteria schiet op doel. Bulgari bokst de bal weg. Kunstmann is nu in balbezit. Kunstmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sursum Corda FC - Union Lodi 12:0

59e minuut.
Lagrotteria is nu in balbezit. Lagrotteria probeert naar een medespeler te passen. Dell`Atti is nu in balbezit. Todon is nu in balbezit. Todon draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Šmida kan de bal niet met de borst controleren. Stawicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Stawicki passt de bal met de wreef. Villalobos is nu in balbezit. Villalobos schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Stawicki rent richting de bal. Paba geeft de bal voor. Klungelig pakt Putelis de bal. Kunstmann is nu in balbezit. Kunstmann schiet op doel. Bulgari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Todon is nu in balbezit. Todon draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Todon bereikt de bal nog maar net als eerste. Dell`Atti speelt de bal door. Tulkis rent richting de bal. Klungelig pakt Tulkis de bal. Tulkis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Lagrotteria rent richting de bal. Bulgari speelt de bal door. Dell`Atti kopt de bal weg. Kunstmann rent richting de bal. Kunstmann schiet op doel. Bulgari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Gliha verovert de bal door een tackle van achteren. Gliha passt de bal in één keer door. Difiori speelt de bal door. Lagrotteria bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagrotteria schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kunstmann is nu in balbezit. Kunstmann draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Lagrotteria is nu in balbezit. Lagrotteria haalt uit met een fantastische trap. Bulgari maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Klungelig pakt Todon de bal. Todon passt de bal met de wreef. Kunstmann is nu in balbezit. Kunstmann draait met de bal, schiet en ... Bulgari probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Spitti passt de bal in één keer door. Tulkis probeert naar een medespeler te passen. Kunstmann rent richting de bal. Kunstmann haalt uit met een fantastische trap. Bulgari maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Todon rent richting de bal. Todon schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sursum Corda FC 31%, Union Lodi 69%.
Sursum Corda FC - Union Lodi 12:0