Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-10 19:16
  • Bekerwedstrijd: Baráž
  • Stadion: 2. Fc Ganek Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 18975
2. Fc Ganek CF Barcelona
tree Tactiek messi3
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
5 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 6
62.7 gemiddelde waardering 64.7
solide Schieten formidabel
formidabel Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitmuntend


8e minuut.
Zbúr is nu in balbezit. Ponte verovert de bal door een tackle van achteren. Ponte probeert naar een medespeler te passen. Zicu is nu in balbezit. Zicu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Zbúr controleert de bal met de borst. Zbúr passt de bal in één keer door. Revak is nu in balbezit. Revak geeft een hoge lob. Roubenyan springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Pašek met een snelle inworp. Ťapko speelt de bal door. Witucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Witucki schiet op doel. Matičić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
2. Fc Ganek - CF Barcelona 0:1

34e minuut.
Buitenspel voor Roubenyan. Goede buitenspelval van de verdediging. Vrábely maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Kalinovský de bal. Zicu is nu in balbezit. Zicu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Ponte bereikt de bal nog maar net als eerste. Vohradský onderschept slim de pass. Vohradský passt de bal met de wreef. Rybovič rent richting de bal. Rybovič geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Rybovič is nu in balbezit. Ledník onderschept slim de pass. Ledník speelt de bal door. Stunja bereikt de bal nog maar net als eerste. Stunja schiet op doel. Dębek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 2. Fc Ganek 42%, CF Barcelona 58%.
2. Fc Ganek - CF Barcelona 0:1

50e minuut.
Witucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalinovský is nu in balbezit. Zicu onderschept slim de pass. Zicu schiet op doel. Matičić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
2. Fc Ganek - CF Barcelona 0:2

52e minuut.
Ponte is nu in balbezit. Ponte passt de bal in één keer door. Witucki is nu in balbezit. Zicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zicu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
2. Fc Ganek - CF Barcelona 0:3

60e minuut.
Daar is Kalinovský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buitenspel voor Zicu. Goede buitenspelval van de verdediging. Zbúr maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Revak is nu in balbezit. Revak geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Ťapko kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Witucki stond buitenspel. Kalinovský maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Revak bereikt de bal nog maar net als eerste. Revak geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Daar is Kamblevičius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zicu kopt de bal weg. Klungelig pakt Kalinovský de bal. Witucki is nu in balbezit. Witucki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Witucki is nu in balbezit. Witucki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
2. Fc Ganek - CF Barcelona 0:4

82e minuut.
Harvanka rent richting de bal. Harvanka speelt de bal door. Stunja bereikt de bal nog maar net als eerste. Stunja haalt uit met een fantastische trap. Dębek probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Witucki rent richting de bal. Kalinovský verovert de bal door een tackle van achteren. Zicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zicu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 2. Fc Ganek 44%, CF Barcelona 56%.
2. Fc Ganek - CF Barcelona 0:4