Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-10 19:17
  • Bekerwedstrijd: Baráž
  • Stadion: FC Majko Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 13797
FC Majko FK Mladosť Myjava
press Tactiek Vavara
41% Balbezit 59%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 36
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
33.5 gemiddelde waardering 56.5
weak Schieten formidable
average Passen solid
weak Verdedigen very good


4e minuut.
Nokhrin speelt de bal door. Daar is Opolski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Opolski passt de bal met de wreef. Linowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Linowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Hanacsek kopt de bal weg. Linowski is nu in balbezit. Linowski met een sublieme pass. Peregudovas is nu in balbezit. Peregudovas geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Nokhrin probeert naar een medespeler te passen. Peregudovas heeft problemen om de bal te vangen. Peregudovas passt de bal zonder na te denken. Leśniowski is nu in balbezit. Leśniowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Bertrand-Demanes passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Opolski de bal. Linowski is nu in balbezit. Opolski is nu in balbezit. Opolski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Majko - FK Mladosť Myjava 0:1

21e minuut.
Linowski rent richting de bal. Opolski rent richting de bal. Opolski passt de bal zonder na te denken. Linowski is nu in balbezit. Linowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Peregudovas probeert naar een medespeler te passen. Linowski rent richting de bal. Linowski draait met de bal, schiet en ... Židovský probeert wanhopig de bal te grijpen. Guľáš probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

25e minuut.
Miclea geeft een lange en hoge pass. Migal probeert de bal aan de voet te houden. Linowski rent richting de bal. Linowski haalt uit met een fantastische trap. Paal!

29e minuut.
Nokhrin bereikt de bal nog maar net als eerste. Nokhrin speelt de bal door. Szeląg speelt de bal door. Opolski is nu in balbezit. Opolski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Majko - FK Mladosť Myjava 0:2

31e minuut.
Migal controleert de bal met de borst. Bertrand-Demanes verovert de bal door een tackle van achteren. Bertrand-Demanes geeft een lange en hoge pass. Leśniowski rent richting de bal. Leśniowski haalt uit met een fantastische trap. Židovský bokst de bal weg.

36e minuut.
Chmela geeft de bal voor. Inworp. Nokhrin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Opolski is nu in balbezit. Opolski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Flis met een sublieme pass. Peregudovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Peregudovas met een sublieme pass. Leśniowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniowski haalt uit met een fantastische trap. Židovský kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Majko - FK Mladosť Myjava 0:3

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nokhrin met een snelle inworp. Taláš is nu in balbezit. Opolski verovert de bal door een tackle van achteren. Opolski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Majko 75%, FK Mladosť Myjava 25%.
FC Majko - FK Mladosť Myjava 0:3

47e minuut.
Szeląg probeert naar een medespeler te passen. Nokhrin met een sublieme pass. Opolski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Leśniowski rent richting de bal. Leśniowski schiet op doel. Židovský kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Linowski passt de bal met de wreef. Nokhrin bereikt de bal nog maar net als eerste. Nokhrin speelt de bal door. Opolski is nu in balbezit. Opolski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Nokhrin met een sublieme pass. Opolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Opolski geeft een lange en hoge pass. Leśniowski rent richting de bal. Leśniowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Peregudovas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szeląg rent richting de bal. Szeląg passt de bal met de wreef. Leśniowski rent richting de bal. Leśniowski haalt uit met een fantastische trap. Židovský verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Niiniviita komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Frankovič rent richting de bal. Hanacsek verovert de bal door een tackle van achteren. Hanacsek met een sublieme pass. Leśniowski is nu in balbezit. Leśniowski haalt uit met een fantastische trap. Židovský verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Hanacsek kan de bal niet met de borst controleren. Hanacsek met een sublieme pass. Opolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Opolski haalt uit met een fantastische trap. Židovský probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Majko - FK Mladosť Myjava 0:4

79e minuut.
Peregudovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Peregudovas geeft een lange en hoge pass. Leśniowski rent richting de bal. Leśniowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Majko - FK Mladosť Myjava 0:5

81e minuut.
Flis probeert naar een medespeler te passen. Szeląg met een sublieme pass. Niiniviita rent richting de bal. Niiniviita heeft problemen om de bal te vangen. Niiniviita haalt uit met een fantastische trap. Židovský probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Leśniowski de bal. Leśniowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Inworp. Peregudovas met de inworp. Leśniowski kan de bal niet met de borst controleren. Leśniowski haalt uit met een fantastische trap. Židovský werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Peregudovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Peregudovas speelt de bal door. Leśniowski is nu in balbezit. Leśniowski draait met de bal, schiet en ... Židovský maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Majko - FK Mladosť Myjava 0:6

86e minuut.
Miclea verovert de bal door een tackle van achteren. Miclea geeft de bal voor. Opolski rent richting de bal. Opolski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Majko - FK Mladosť Myjava 0:7

87e minuut.
Nokhrin geeft de bal voor. Daar is Guľáš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leśniowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Niiniviita is nu in balbezit. Niiniviita schiet op doel. De bal raakt de paal. Daar is Chmela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leśniowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Niiniviita is nu in balbezit. Niiniviita draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Peregudovas rent richting de bal. Peregudovas passt de bal zonder na te denken. Niiniviita rent richting de bal. Niiniviita haalt uit met een fantastische trap. Židovský werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Majko - FK Mladosť Myjava 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Majko 77%, FK Mladosť Myjava 23%.
FC Majko - FK Mladosť Myjava 0:8