Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-10 19:17
  • Bekerwedstrijd: Baráž
  • Stadion: gisbernau Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 28836
gisbernau Vavro FC
popic Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
30% Spel op eigen helft 70%
32 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
56.2 gemiddelde waardering 39.9
formidabel Schieten zwak
zeer goed Passen redelijk
zeer goed Verdedigen goed


2e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ríšik met een harde bal richting middenveld. van de Haar kopt de bal weg. Daar is Tzimas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tzimas haalt uit met een fantastische trap. Ríšik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ríšik met een sublieme pass. Luder probeert naar een medespeler te passen. Thul bereikt de bal nog maar net als eerste. Thul schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gisbernau - Vavro FC 1:0

7e minuut.
Amberg met een snelle inworp. Luder rent richting de bal. Luder passt de bal zonder na te denken. Thul bereikt de bal nog maar net als eerste. Thul draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Klungelig pakt van de Haar de bal. van de Haar geeft een hoge lob. Radulović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Thul is nu in balbezit. Thul schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
van de Haar is nu in balbezit. Tzimas rent richting de bal. Cristinel is nu in balbezit. Tzimas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzimas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Amberg heeft problemen om de bal te vangen. Amberg geeft de bal voor. Tzimas kopt de bal weg. Daar is Thul, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thul haalt uit met een fantastische trap. Ríšik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ziętara heeft problemen om de bal te vangen. Moilanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Moilanen draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
gisbernau - Vavro FC 2:0

22e minuut.
Kudrawiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Moilanen verovert de bal door een tackle van achteren. Moilanen passt de bal met de wreef. Luder is nu in balbezit. Luder geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Moilanen probeert naar een medespeler te passen. Luder kan de bal niet met de borst controleren. Ziętara is nu in balbezit. Thul verovert de bal door een tackle van achteren. Thul draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
van de Haar geeft de bal voor. Radulović bereikt de bal nog maar net als eerste. van de Haar verovert de bal door een tackle van achteren. van de Haar geeft de bal voor. Moilanen geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Moilanen passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Thul de bal. Matsion bereikt de bal nog maar net als eerste. Thul verovert de bal door een tackle van achteren. Thul haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Cristinel rent richting de bal. Cristinel speelt de bal door. Thul rent richting de bal. Thul schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gisbernau - Vavro FC 3:0

38e minuut.
Vágner met een snelle inworp. Daar is Cristinel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cristinel probeert naar een medespeler te passen. Thul is nu in balbezit. Thul schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Luder is nu in balbezit. Luder geeft een lange en hoge pass. Gogov heeft problemen om de bal te vangen. Luder rent richting de bal. Luder draait met de bal, schiet en ... Ríšik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
gisbernau - Vavro FC 4:0

40e minuut.
Vágner verovert de bal door een tackle van achteren. Vágner probeert naar een medespeler te passen. van de Haar geeft de bal voor. Thul bereikt de bal nog maar net als eerste. Thul schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gisbernau - Vavro FC 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gisbernau 29%, Vavro FC 71%.
gisbernau - Vavro FC 5:0

49e minuut.
Vágner kopt de bal weg. van de Haar geeft de bal voor. Cristinel kopt de bal weg. Daar is Tzimas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tzimas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gisbernau - Vavro FC 6:0

56e minuut.
Luder bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzimas is nu in balbezit. Luder probeert naar een medespeler te passen. Thul rent richting de bal. Thul draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gisbernau - Vavro FC 7:0

57e minuut.
Cristinel probeert naar een medespeler te passen. Moilanen rent richting de bal. Moilanen passt de bal met de wreef. Thul is nu in balbezit. Thul schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gisbernau - Vavro FC 8:0

58e minuut.
Inworp. van de Haar met een snelle inworp. Cristinel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristinel geeft een lange en hoge pass. Thul springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Inworp. Amberg zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Moilanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Moilanen geeft een lange en hoge pass. Tzimas springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
gisbernau - Vavro FC 9:0

65e minuut.
Vágner probeert naar een medespeler te passen. Luder bereikt de bal nog maar net als eerste. Luder passt de bal zonder na te denken. Thul rent richting de bal. Thul draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
gisbernau - Vavro FC 10:0

67e minuut.
Hrabia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. van de Haar probeert naar een medespeler te passen. Tzimas rent richting de bal. Thul rent richting de bal. Thul haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Moilanen geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Radulović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thul is nu in balbezit. Thul haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Klungelig pakt Vavrek de bal. Tzimas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzimas schiet op doel. Ziętara probeert de bal aan de voet te houden. Ríšik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gisbernau - Vavro FC 11:0

80e minuut.
Luder rent richting de bal. Verstraten onderschept slim de pass. Verstraten probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kudrawiec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kudrawiec geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Amberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudrawiec onderschept slim de pass. Kudrawiec speelt de bal door. Stinár bereikt de bal nog maar net als eerste. Stinár haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Inworp. Ziemiański komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Cardozo verovert de bal door een tackle van achteren. Cristinel geeft de bal voor. Daar is Thul, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thul schiet op doel. Ríšik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gisbernau - Vavro FC 12:0

86e minuut.
Kudrawiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Thul is nu in balbezit. Kudrawiec tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kudrawiec krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Luder bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristinel rent richting de bal. Cristinel passt de bal zonder na te denken. Thul rent richting de bal. Thul schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gisbernau - Vavro FC 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gisbernau 32%, Vavro FC 68%.
gisbernau - Vavro FC 13:0