Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Königsberg Rasende Könige
NERTW Tactiek Normal
65% Balbezit 35%
27% Spel op eigen helft 73%
31 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.8 gemiddelde waardering 19.8
zeer goed Schieten slecht
matig Passen zwak
matig Verdedigen slecht


5e minuut.
Oprescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Accursi rent richting de bal. Accursi passt de bal zonder na te denken. Yardımeli is nu in balbezit. Yardımeli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jäschke met een harde bal richting middenveld. Ðức Minh kopt de bal weg. Yardımeli is nu in balbezit. Yardımeli schiet op doel. Jäschke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Nesterenko kopt de bal weg. Nesterenko probeert naar een medespeler te passen. Kasprzyk met een sublieme pass. Accursi bereikt de bal nog maar net als eerste. Accursi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Kasprzyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Accursi is nu in balbezit. Accursi probeert naar een medespeler te passen. Yardımeli heeft problemen om de bal te vangen. Yardımeli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Nesterenko kopt de bal weg. Accursi is nu in balbezit. Doppler onderschept slim de pass. Yardımeli verovert de bal door een tackle van achteren. Yardımeli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Oprescu geeft de bal voor. Daar is Kleines, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yardımeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Yardımeli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Königsberg - Rasende Könige 1:0

36e minuut.
Oprescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprescu speelt de bal door. Viehweg rent richting de bal. Yardımeli onderschept slim de pass. Yardımeli schiet op doel. Jäschke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Oprescu rent richting de bal. Oprescu geeft de bal voor. Yardımeli rent richting de bal. Yardımeli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Königsberg - Rasende Könige 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Königsberg 25%, Rasende Könige 75%.
Königsberg - Rasende Könige 2:0

47e minuut.
Accursi rent richting de bal. Yardımeli rent richting de bal. Nees is nu in balbezit. Yardımeli verovert de bal door een tackle van achteren. Yardımeli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Perino trapt de bal weg. Accursi kopt de bal weg. Yardımeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Yardımeli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Kleines is nu in balbezit. Nesterenko verovert de bal door een tackle van achteren. Nesterenko met een sublieme pass. Yardımeli rent richting de bal. Yardımeli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Accursi met een sublieme pass. Nesterenko is nu in balbezit. Nesterenko probeert naar een medespeler te passen. Yardımeli is nu in balbezit. Yardımeli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Viehweg bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprescu verovert de bal door een tackle van achteren. Oprescu probeert naar een medespeler te passen. Yardımeli heeft problemen om de bal te vangen. Yardımeli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Igl trapt de bal weg. Accursi kopt de bal weg. Yardımeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Yardımeli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Kasprzyk speelt de bal door. Nesterenko heeft problemen om de bal te vangen. Nesterenko passt de bal met de wreef. Yardımeli heeft problemen om de bal te vangen. Yardımeli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Viehweg kopt de bal weg. Nesterenko rent richting de bal. Nesterenko probeert naar een medespeler te passen. Yardımeli is nu in balbezit. Yardımeli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Königsberg - Rasende Könige 3:0

86e minuut.
Ðức Minh passt de bal zonder na te denken. Doppler bereikt de bal nog maar net als eerste. Doppler passt de bal in één keer door. Yardımeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Yardımeli haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Kasprzyk met een sublieme pass. Nesterenko is nu in balbezit. Nesterenko passt de bal zonder na te denken. Yardımeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Yardımeli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Königsberg 29%, Rasende Könige 71%.
Königsberg - Rasende Könige 3:0