Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chapao F.C Furolo FC
paj222 Tactiek 523
59% Balbezit 41%
22% Spel op eigen helft 78%
24 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
51.5 gemiddelde waardering 27.8
very good Schieten poor
very good Passen average
solid Verdedigen average


14e minuut.
Puntas heeft problemen om de bal te vangen. Puntas geeft de bal voor. Sánchez Cipitria heeft problemen om de bal te vangen. Polge rent richting de bal. Polge draait met de bal, schiet en ... García de León verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chapao F.C - Furolo FC 1:0

24e minuut.
Reiters is nu in balbezit. Reiters met een sublieme pass. Sánchez Cipitria heeft problemen om de bal te vangen. Polge rent richting de bal. Polge schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Von Rufen speelt de bal door. Reiters rent richting de bal. Reiters passt de bal met de wreef. Polge bereikt de bal nog maar net als eerste. Polge draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Pereñíguez Pérez geeft de bal voor. Inworp. Puntas met een snelle inworp. Reiters rent richting de bal. Reiters geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Von Rufen is nu in balbezit. Von Rufen geeft de bal voor. Polge rent richting de bal. Polge draait met de bal, schiet en ... García de León werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chapao F.C - Furolo FC 2:0

34e minuut.
Gironès raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sánchez Muñoz komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Von Rufen verovert de bal door een tackle van achteren. Von Rufen geeft een lange en hoge pass. Polge is nu in balbezit. Polge draait met de bal, schiet en ... García de León probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

38e minuut.
García de León speelt de bal door. Reiters rent richting de bal. Reiters met een sublieme pass. Daar is Polge, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Polge draait met de bal, schiet en ... García de León kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Dionisiou geeft een lange en hoge pass. Ciupik is nu in balbezit. Ciupik geeft een hoge lob. Polge is nu in balbezit. Polge haalt uit met een fantastische trap. García de León verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Camacho Quesada controleert de bal met de borst. Reiters probeert naar een medespeler te passen. Puntas is nu in balbezit. Puntas geeft een lange en hoge pass. Polge krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chapao F.C 32%, Furolo FC 68%.
Chapao F.C - Furolo FC 2:0

53e minuut.
Pereñíguez Pérez rent richting de bal. Puntas verovert de bal door een tackle van achteren. Puntas probeert naar een medespeler te passen. Polge is nu in balbezit. Polge draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Millán rent richting de bal. Reiters verovert de bal door een tackle van achteren. Reiters geeft een hoge lob. Polge bereikt de bal nog maar net als eerste. Polge schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chapao F.C - Furolo FC 3:0

61e minuut.
Ciupik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciupik geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Husillos de bal. Polge rent richting de bal. Polge draait met de bal, schiet en ... García de León probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Von Rufen met een snelle inworp. Reiters bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiters speelt de bal door. Polge is nu in balbezit. Polge draait met de bal, schiet en ... Paal!

66e minuut.
Ciupik passt de bal met de wreef. Puntas is nu in balbezit. Puntas met een sublieme pass. Polge bereikt de bal nog maar net als eerste. Polge haalt uit met een fantastische trap. García de León bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Chapao F.C - Furolo FC 4:0

67e minuut.
Camacho Quesada speelt de bal door. Daar is Husillos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Polge is nu in balbezit. Polge haalt uit met een fantastische trap. García de León maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chapao F.C - Furolo FC 5:0

70e minuut.
Puntas kopt de bal weg. Reiters bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiters passt de bal in één keer door. Polge bereikt de bal nog maar net als eerste. Polge haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Chapao F.C - Furolo FC 6:0

74e minuut.
García de León trapt de bal weg van het doel. Reiters probeert naar een medespeler te passen. Puntas met een sublieme pass. Polge bereikt de bal nog maar net als eerste. Polge haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chapao F.C - Furolo FC 7:0

77e minuut.
Morón Vizcaíno probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sánchez Cipitria probeert naar een medespeler te passen. Morón Vizcaíno bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiters geeft de bal voor. Polge is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ciupik geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. García de León kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chapao F.C 11%, Furolo FC 89%.
Chapao F.C - Furolo FC 7:0