Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Valentia C.F. Real Racing Club Santander
3-4-3 Tactiek 424
61% Balbezit 39%
14% Spel op eigen helft 86%
42 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.7 gemiddelde waardering 25.7
uitstekend Schieten zwak
uitstekend Passen slecht
zeer goed Verdedigen zwak


1e minuut.
Chruszcz passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Artetxe de bal. Artetxe probeert naar een medespeler te passen. Szakál rent richting de bal. Szakál schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Chruszcz passt de bal in één keer door. Drummond met een sublieme pass. López rent richting de bal. López haalt uit met een fantastische trap. Idiondo probeert de bal aan de voet te houden. Pérez Malia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
García Monte bereikt de bal nog maar net als eerste. Sziegl onderschept slim de pass. Chruszcz met een sublieme pass. Szakál is nu in balbezit. Szakál draait met de bal, schiet en ... Pérez Malia bokst de bal weg.

11e minuut.
Szakál rent richting de bal. Szakál probeert naar een medespeler te passen. López rent richting de bal. López schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Valentia C.F. - Real Racing Club Santander 1:0

12e minuut.
Artetxe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chruszcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Chruszcz passt de bal met de wreef. Szakál is nu in balbezit. Szakál schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Chruszcz onderschept slim de pass. Chruszcz speelt de bal door. López rent richting de bal. López draait met de bal, schiet en ... Pérez Malia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Valentia C.F. - Real Racing Club Santander 2:0

16e minuut.
Fernández Pino rent richting de bal. Fernández Pino geeft een hoge lob. Biskup bereikt de bal nog maar net als eerste. Biskup geeft de bal voor. López maakt een snoekduik en kopt de bal. Pérez Malia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Artetxe met een snelle inworp. García Monte bereikt de bal nog maar net als eerste. Artetxe speelt de bal door. López bereikt de bal nog maar net als eerste. López schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Valentia C.F. - Real Racing Club Santander 3:0

21e minuut.
Sziegl is nu in balbezit. Endika verovert de bal door een tackle van achteren. López verovert de bal door een tackle van achteren. López schiet op doel. Pérez Malia werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Pérez Malia probeert naar een medespeler te passen. Chruszcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Chruszcz passt de bal met de wreef. López rent richting de bal. López haalt uit met een fantastische trap. Pérez Malia bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Drummond zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt López de bal. López haalt uit met een fantastische trap. Pérez Malia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Valentia C.F. - Real Racing Club Santander 4:0

26e minuut.
Rosalim trapt de bal weg. García Monte kopt de bal weg. Ntouzos met een sublieme pass. Klungelig pakt López de bal. López haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Daar is Endika, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szakál bereikt de bal nog maar net als eerste. Szakál schiet op doel. López probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Valentia C.F. - Real Racing Club Santander 5:0

30e minuut.
Chruszcz probeert naar een medespeler te passen. Drummond rent richting de bal. Drummond passt de bal met de wreef. Szakál bereikt de bal nog maar net als eerste. Szakál draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Idiondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sziegl verovert de bal door een tackle van achteren. López is nu in balbezit. López schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Valentia C.F. - Real Racing Club Santander 6:0

33e minuut.
Szakál bereikt de bal nog maar net als eerste. Szakál passt de bal met de wreef. Chruszcz speelt de bal door. López bereikt de bal nog maar net als eerste. López haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Valentia C.F. - Real Racing Club Santander 7:0

39e minuut.
Biskup probeert naar een medespeler te passen. Artetxe is nu in balbezit. Artetxe passt de bal zonder na te denken. Szakál is nu in balbezit. Szakál haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Ntouzos speelt de bal door. López rent richting de bal. Sziegl rent richting de bal. Sziegl draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert López de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Drummond zal de hoekschop nemen. López is nu in balbezit. Sziegl bereikt de bal nog maar net als eerste. Sziegl draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Idiondo heeft problemen om de bal te vangen. Szakál is nu in balbezit. Szakál draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert López de bal onder controle te krijgen. Pérez Malia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Valentia C.F. - Real Racing Club Santander 8:0

44e minuut.
Idiondo geeft een lange en hoge pass. Inworp. Drummond met de inworp. Szakál is nu in balbezit. Szakál geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. López maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Idiondo de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Valentia C.F. - Real Racing Club Santander 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Valentia C.F. 16%, Real Racing Club Santander 84%.
Valentia C.F. - Real Racing Club Santander 9:0

47e minuut.
García Monte is nu in balbezit. Chruszcz onderschept slim de pass. Sziegl is nu in balbezit. Sziegl haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Endika de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Pérez Malia probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Drummond met een snelle inworp. Szakál rent richting de bal. Szakál geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
García Monte geeft een lange en hoge pass. Inworp. Artetxe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szakál rent richting de bal. Szakál geeft de bal voor. Pérez Malia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. López rent richting de bal. López schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Valentia C.F. - Real Racing Club Santander 10:0

54e minuut.
Chruszcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Chruszcz passt de bal zonder na te denken. López bereikt de bal nog maar net als eerste. López schiet op doel. Pérez Malia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Valentia C.F. - Real Racing Club Santander 11:0

57e minuut.
Szakál onderschept slim de pass. Szakál geeft een hoge lob. Sziegl bereikt de bal nog maar net als eerste. Sziegl haalt uit met een fantastische trap. López probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Valentia C.F. - Real Racing Club Santander 12:0

59e minuut.
Lopetegui kopt de bal weg. Artetxe is nu in balbezit. Artetxe met een sublieme pass. López is nu in balbezit. López haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Valentia C.F. - Real Racing Club Santander 13:0

64e minuut.
Chruszcz passt de bal in één keer door. Sziegl bereikt de bal nog maar net als eerste. Idiondo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sziegl is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ntouzos komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
López is nu in balbezit. López passt de bal in één keer door. Sziegl rent richting de bal. Sziegl schiet op doel. Pérez Malia probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Valentia C.F. - Real Racing Club Santander 14:0

70e minuut.
Chruszcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Chruszcz passt de bal zonder na te denken. Artetxe speelt de bal door. Sziegl is nu in balbezit. Sziegl draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Doeltrap. Álvarez Mantilla komt het veld opgelopen. Eizutavičius komt het veld opgelopen. Pérez Malia met een harde bal richting middenveld. Artetxe kopt de bal weg. Sziegl heeft problemen om de bal te vangen. Sziegl schiet op doel. Pérez Malia bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Chruszcz passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Szakál de bal. Cons bereikt de bal nog maar net als eerste. Szakál verovert de bal door een tackle van achteren. Szakál geeft een hoge lob. Pérez Malia bokst de bal weg.

76e minuut.
López passt de bal zonder na te denken. Idiondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Szakál verovert de bal door een tackle van achteren. Szakál draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Valentia C.F. - Real Racing Club Santander 15:0

79e minuut.
Szakál bereikt de bal nog maar net als eerste. Idiondo onderschept slim de pass. Endika is nu in balbezit. Sziegl bereikt de bal nog maar net als eerste. Sziegl haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Chruszcz passt de bal zonder na te denken. López bereikt de bal nog maar net als eerste. López passt de bal met de wreef. Szakál rent richting de bal. Szakál schiet op doel. Pérez Malia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Sziegl de bal. Sziegl schiet op doel. Pérez Malia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Valentia C.F. - Real Racing Club Santander 16:0

82e minuut.
Lázaro Bashile probeert naar een medespeler te passen. Daar is Barrasa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. López onderschept slim de pass. López schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Chruszcz kan de bal niet met de borst controleren. Chruszcz met een sublieme pass. López bereikt de bal nog maar net als eerste. Sziegl bereikt de bal nog maar net als eerste. Sziegl haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Lopetegui geeft een hoge lob. Vargas kopt de bal weg. Chruszcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Chruszcz geeft een lange en hoge pass. López springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Valentia C.F. - Real Racing Club Santander 17:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Valentia C.F. 12%, Real Racing Club Santander 88%.
Valentia C.F. - Real Racing Club Santander 17:0