Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lusa Portuguesa Vascão da Grana
424 Lusa Tactiek entra nao
56% Balbezit 44%
36% Spel op eigen helft 64%
28 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.8 gemiddelde waardering 43
uitmuntend Schieten goed
zeer goed Passen goed
uitmuntend Verdedigen matig


4e minuut.
van Haaren is nu in balbezit. Beldeanu rent richting de bal. Beldeanu met een sublieme pass. Lio rent richting de bal. Lio geeft een hoge lob. Sesveren verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bencsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bencsik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lusa Portuguesa - Vascão da Grana 1:0

9e minuut.
Lio bereikt de bal nog maar net als eerste. Lio speelt de bal door. Grelecki rent richting de bal. Grelecki draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Beldeanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beldeanu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Lusa Portuguesa - Vascão da Grana 2:0

10e minuut.
Bencsik speelt de bal door. Beldeanu probeert de bal aan de voet te houden. Lio probeert naar een medespeler te passen. Grelecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grelecki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Malec geeft de bal voor. Lio kopt de bal weg. Grelecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Beldeanu is nu in balbezit. Beldeanu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sesveren probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Gruszecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintilii onderschept slim de pass. Pintilii passt de bal zonder na te denken. van Vleuten is nu in balbezit. van Vleuten haalt uit met een fantastische trap. Sajna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Lio probeert naar een medespeler te passen. Beldeanu rent richting de bal. Beldeanu passt de bal met de wreef. Grelecki rent richting de bal. Grelecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Malec verovert de bal door een tackle van achteren. Malec geeft een lange en hoge pass. Lio kopt de bal weg. Klungelig pakt Grelecki de bal. Grelecki draait met de bal, schiet en ... Sesveren kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
van Vleuten probeert de bal aan de voet te houden. van Haaren rent richting de bal. van Haaren passt de bal in één keer door. Garotinho rent richting de bal. Garotinho schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lusa Portuguesa 42%, Vascão da Grana 58%.
Lusa Portuguesa - Vascão da Grana 2:0

47e minuut.
Garotinho rent richting de bal. van Haaren is nu in balbezit. van Haaren passt de bal zonder na te denken. Grelecki rent richting de bal. Grelecki schiet op doel. Sesveren probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bencsik is nu in balbezit. Bencsik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Gruszecki met een sublieme pass. Klungelig pakt Lio de bal. Lio geeft een hoge lob. Grelecki rent richting de bal. Grelecki schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Bencsik de bal. Bencsik draait met de bal, schiet en ... Sesveren probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Lusa Portuguesa - Vascão da Grana 3:0

53e minuut.
Grelecki onderschept slim de pass. Grelecki passt de bal zonder na te denken. Lio bereikt de bal nog maar net als eerste. Lio geeft een hoge lob. Beldeanu springt en kopt de bal. Sesveren verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
van Haaren verovert de bal door een tackle van achteren. van Haaren probeert naar een medespeler te passen. Grelecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grelecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lusa Portuguesa - Vascão da Grana 4:0

63e minuut.
Klungelig pakt Kalabić de bal. Beldeanu speelt de bal door. Daar is Lio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lio geeft een lange en hoge pass. Grelecki krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lusa Portuguesa - Vascão da Grana 5:0

68e minuut.
Garotinho is nu in balbezit. Faso bereikt de bal nog maar net als eerste. Garotinho met een sublieme pass. Pintilii bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintilii draait met de bal, schiet en ... Sajna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kalabić geeft de bal voor. Grelecki kopt de bal weg. Bencsik is nu in balbezit. Bencsik geeft de bal voor. Sesveren bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ivănescu komt het veld opgelopen. Malenou komt het veld opgelopen. Lio geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ivănescu krijgt zijn hoofd ertegen. Sesveren werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lusa Portuguesa - Vascão da Grana 6:0

73e minuut.
Kononowicz geeft een hoge lob. Lio rent richting de bal. Lio speelt de bal door. Klungelig pakt Ivănescu de bal. Ivănescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lusa Portuguesa - Vascão da Grana 7:0

75e minuut.
Lotzwik passt de bal met de wreef. Gruszecki rent richting de bal. Gruszecki geeft de bal voor. Malenou rent richting de bal. Malenou schiet op doel. Sesveren bokst de bal weg. Ivănescu rent richting de bal. Ivănescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lusa Portuguesa - Vascão da Grana 8:0

77e minuut.
Bencsik verovert de bal door een tackle van achteren. Bencsik geeft een hoge lob. Lio kopt de bal weg. Malenou heeft problemen om de bal te vangen. Malenou schiet op doel. Sesveren probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
van Vleuten verovert de bal door een tackle van achteren. Ehala rent richting de bal. Ehala speelt de bal door. Daar is Garotinho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garotinho draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Daar is Ehala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malenou rent richting de bal. Ivănescu is nu in balbezit. Malenou bereikt de bal nog maar net als eerste. Malenou draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lusa Portuguesa - Vascão da Grana 9:0

89e minuut.
Faso passt de bal in één keer door. Garotinho rent richting de bal. Garotinho passt de bal zonder na te denken. van Vleuten bereikt de bal nog maar net als eerste. van Vleuten draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Sajna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Ivănescu geeft een lange en hoge pass. Bencsik kopt de bal weg. Klungelig pakt Malenou de bal. Malenou schiet op doel. Sesveren probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lusa Portuguesa - Vascão da Grana 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lusa Portuguesa 29%, Vascão da Grana 71%.
Lusa Portuguesa - Vascão da Grana 10:0