Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-10 19:25
  • Bekerwedstrijd: Eindronde
  • Stadion: `t Zottekot
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 39169
Fc de Mazzel Jaat Jaat Kiekendraat
tool 3 Tactiek pulled pork
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 14
8 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 5
69 gemiddelde waardering 65.8
outstanding Schieten excellent
excellent Passen excellent
excellent Verdedigen outstanding


3e minuut.
Ardelean verovert de bal door een tackle van achteren. Subekti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfenniger is nu in balbezit. Klungelig pakt Pfenniger de bal. Pfenniger draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Subekti rent richting de bal. Pfenniger rent richting de bal. Subekti bereikt de bal nog maar net als eerste. Subekti draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Verkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandendriessche verovert de bal door een tackle van achteren. Vandendriessche passt de bal zonder na te denken. Pfenniger rent richting de bal. Pfenniger haalt uit met een fantastische trap. Fouto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Doru is nu in balbezit. Subekti rent richting de bal. Subekti speelt de bal door. Pfenniger rent richting de bal. Pfenniger schiet op doel. Fouto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Fouto met een sublieme pass. Cochapa probeert naar een medespeler te passen. Falzoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Falzoni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc de Mazzel - Jaat Jaat Kiekendraat 1:0

22e minuut.
Miljanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Miljanić passt de bal met de wreef. Picamilho rent richting de bal. Comin verovert de bal door een tackle van achteren. Comin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Miljanić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Yakobchev komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Vandendriessche met een snelle inworp. Subekti bereikt de bal nog maar net als eerste. Verkin rent richting de bal. Subekti onderschept slim de pass. Subekti geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Verkin geeft een hoge lob. Gillet kopt de bal weg. Comin is nu in balbezit. Comin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Subekti passt de bal zonder na te denken. Vandendriessche rent richting de bal. Ardelean tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ardelean krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc de Mazzel 55%, Jaat Jaat Kiekendraat 45%.
Fc de Mazzel - Jaat Jaat Kiekendraat 1:0

46e minuut.
Sinopoulos met een sublieme pass. Yakobchev rent richting de bal. Yakobchev geeft de bal voor. Pfenniger rent richting de bal. Pfenniger draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Doru bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaguer onderschept slim de pass. Balaguer geeft een lange en hoge pass. Comin rent richting de bal. Comin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Klungelig pakt Yakobchev de bal. Balaguer rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Doru. Doru krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Subekti probeert naar een medespeler te passen. Doru is nu in balbezit. Balaguer legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Doru is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Subekti kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Fouto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Clemente rent richting de bal. Clemente draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Balaguer verovert de bal door een tackle van achteren. Balaguer geeft een lange en hoge pass. Daar is Bracho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Falzoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Falzoni schiet op doel. Marasco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Sinopoulos neemt vlug de vrije trap. Subekti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfenniger rent richting de bal. Pfenniger schiet op doel. Fouto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc de Mazzel - Jaat Jaat Kiekendraat 1:1

68e minuut.
Falzoni is nu in balbezit. Sinopoulos onderschept slim de pass. Sinopoulos geeft de bal voor. Pfenniger is nu in balbezit. Pfenniger schiet op doel. Fouto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Subekti rent richting de bal. Subekti draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Daar is Pais, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Subekti is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Ardelean ... Strafschop! Subekti is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Subekti legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Fouto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc de Mazzel - Jaat Jaat Kiekendraat 1:2

72e minuut.
Verkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfenniger rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Verkin. Pfenniger is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vandendriessche wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Gillet kopt de bal weg. Sinopoulos probeert de bal met de borst te controleren. Cochapa met een sublieme pass. Falzoni is nu in balbezit. Falzoni schiet op doel. Marasco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Pais passt de bal met de wreef. Metzelopoulos is nu in balbezit. Metzelopoulos probeert naar een medespeler te passen. Comin bereikt de bal nog maar net als eerste. Comin haalt uit met een fantastische trap. Marasco bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc de Mazzel - Jaat Jaat Kiekendraat 2:2

90e minuut.
Cochapa is nu in balbezit. Cochapa speelt de bal door. Falzoni is nu in balbezit. Falzoni draait met de bal, schiet en ... Marasco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc de Mazzel - Jaat Jaat Kiekendraat 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc de Mazzel 45%, Jaat Jaat Kiekendraat 55%.
Fc de Mazzel - Jaat Jaat Kiekendraat 3:2