Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-10 19:25
  • Bekerwedstrijd: Eindronde
  • Stadion: Daknamstadion
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 27213
SC Lokeren - Temse maranders
terugtrekkeuh Tactiek 532
37% Balbezit 63%
65% Spel op eigen helft 35%
7 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.9 gemiddelde waardering 60.2
uitstekend Schieten formidabel
goed Passen uitstekend
redelijk Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Norola probeert naar een medespeler te passen. Giżycki onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gutfeld neemt de hoekschop. Tătaru maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Norola kopt de bal weg. Giżycki geeft een hoge lob. Daar is Assis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rujoiu is nu in balbezit. Rujoiu haalt uit met een fantastische trap. Ghudari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Giżycki met een sublieme pass. Gutfeld met een sublieme pass. Klungelig pakt Tătaru de bal. Tătaru haalt uit met een fantastische trap. Prinsier werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Lokeren - Temse - maranders 1:0

20e minuut.
Urbanczyk kopt de bal weg. Carbonell met een sublieme pass. Rujoiu is nu in balbezit. Rujoiu haalt uit met een fantastische trap. Ghudari werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SC Lokeren - Temse - maranders 1:1

22e minuut.
Carbonell probeert naar een medespeler te passen. Faigl rent richting de bal. Faigl geeft de bal voor. Rujoiu heeft problemen om de bal te vangen. Rujoiu haalt uit met een fantastische trap. Ghudari bokst de bal weg.

28e minuut.
Carbonell passt de bal in één keer door. Norola rent richting de bal. Norola geeft de bal voor. Tătaru is nu in balbezit. Tătaru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Lokeren - Temse - maranders 2:1

29e minuut.
Valdimarsson passt de bal met de wreef. Rujoiu rent richting de bal. Pulower tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pulower krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Faigl bereikt de bal nog maar net als eerste. Faigl speelt de bal door. Rujoiu is nu in balbezit. Rujoiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SC Lokeren - Temse - maranders 2:2

34e minuut.
Spelbos rent richting de bal. Spelbos passt de bal zonder na te denken. de la Peña is nu in balbezit. Tătaru verovert de bal door een tackle van achteren. Tătaru schiet op doel. Prinsier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Gutfeld is nu in balbezit. Gutfeld geeft een hoge lob. Tătaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Tătaru haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Faigl is nu in balbezit. Faigl passt de bal zonder na te denken. Valdimarsson is nu in balbezit. Valdimarsson geeft een lange en hoge pass. Kudrawiec springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Kudrawiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudrawiec passt de bal zonder na te denken. Faigl bereikt de bal nog maar net als eerste. Faigl geeft een lange en hoge pass. Rujoiu krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Lokeren - Temse 58%, maranders 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SC Lokeren - Temse - maranders 2:2

48e minuut.
Dugalits met een sublieme pass. Faigl is nu in balbezit. Faigl passt de bal in één keer door. Carbonell rent richting de bal. Carbonell draait met de bal, schiet en ... Ghudari bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Lokeren - Temse - maranders 2:3

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Silverboon komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Kudrawiec met een sublieme pass. Faigl bereikt de bal nog maar net als eerste. Faigl probeert naar een medespeler te passen. Kudrawiec rent richting de bal. Kudrawiec haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Assis is nu in balbezit. Assis geeft een lange en hoge pass. Tătaru kopt de bal weg. Spelbos bereikt de bal nog maar net als eerste. Spelbos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Kudrawiec met een sublieme pass. Gavazzo met een sublieme pass. Faigl bereikt de bal nog maar net als eerste. Faigl geeft de bal voor. Rujoiu krijgt zijn hoofd ertegen. Ghudari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Silverboon geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Norola zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Spelbos is nu in balbezit. Spelbos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Dugalits met een sublieme pass. Valdimarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdimarsson met een sublieme pass. Rujoiu rent richting de bal. Rujoiu schiet op doel. Ghudari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rujoiu geeft een lange en hoge pass. Ghudari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Pulower rent richting de bal. Silverboon onderschept slim de pass. Silverboon probeert naar een medespeler te passen. Faigl is nu in balbezit. Faigl haalt uit met een fantastische trap. Ghudari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Rujoiu controleert de bal met de borst. Rujoiu geeft een lange en hoge pass. Cygan kopt de bal weg. Carbonell rent richting de bal. Carbonell draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Norola bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdimarsson onderschept slim de pass. Valdimarsson speelt de bal door. Rujoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rujoiu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Carbonell heeft problemen om de bal te vangen. Pulower verovert de bal door een tackle van achteren. Pulower geeft een lange en hoge pass. Giżycki probeert naar een medespeler te passen. Tătaru bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SC Lokeren - Temse - maranders 3:3

79e minuut.
Carbonell is nu in balbezit. Carbonell geeft de bal voor. Rujoiu is nu in balbezit. Rujoiu schiet op doel. De bal raakt de paal.

82e minuut.
Kudrawiec kopt de bal weg. Faigl is nu in balbezit. Faigl geeft een hoge lob. Rujoiu is nu in balbezit. Rujoiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Lokeren - Temse - maranders 3:4

85e minuut.
Valdimarsson rent richting de bal. Valdimarsson speelt de bal door. Rujoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rujoiu haalt uit met een fantastische trap. Ghudari probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Kudrawiec is nu in balbezit. Kudrawiec passt de bal zonder na te denken. Faigl bereikt de bal nog maar net als eerste. Faigl geeft een lange en hoge pass. Rujoiu springt en kopt de bal. Ghudari bokst de bal weg.

87e minuut.
Assis rent richting de bal. Rujoiu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Assis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ghudari zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gavazzo kopt de bal weg. Daar is Cygan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kudrawiec is nu in balbezit. Kudrawiec haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Lokeren - Temse 71%, maranders 29%.
SC Lokeren - Temse - maranders 3:4