Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1.FC Hernals Wien AFC Austrian Black Knights
W&W Tactiek JOUNGBOYS
41% Balbezit 59%
3% Spel op eigen helft 97%
64 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.1 gemiddelde waardering 45.5
uitstekend Schieten redelijk
zeer goed Passen redelijk
matig Verdedigen uitmuntend


1e minuut.
Majkrzak speelt de bal door. Pobuta rent richting de bal. Majkrzak rent richting de bal. Majkrzak draait met de bal, schiet en ... Beerenberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

2e minuut.
Seiberth geeft een hoge lob. Arnautović speelt de bal door. Daar is Vranický, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vranický met een sublieme pass. Majkrzak rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Bosveld speelt de bal door. Pobuta is nu in balbezit. Hirschberg is nu in balbezit. Hirschberg passt de bal met de wreef. Seiberth met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Klelis neemt de hoekschop. Majkrzak springt en kopt de bal. Beerenberg bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Hernals Wien - AFC Austrian Black Knights 1:0

5e minuut.
Klungelig pakt Lesser de bal. Pobuta onderschept slim de pass. Majkrzak is nu in balbezit. Majkrzak draait met de bal, schiet en ... Beerenberg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Hernals Wien - AFC Austrian Black Knights 2:0

7e minuut.
Arnautović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klelis speelt de bal door. Majkrzak is nu in balbezit. Majkrzak schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pobuta is nu in balbezit. Pobuta draait met de bal, schiet en ... Beerenberg bokst de bal weg. Majkrzak is nu in balbezit. Majkrzak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Hernals Wien - AFC Austrian Black Knights 3:0

9e minuut.
Majkrzak onderschept slim de pass. Hirschberg is nu in balbezit. Hirschberg passt de bal met de wreef. Daar is Majkrzak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Majkrzak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Hernals Wien - AFC Austrian Black Knights 4:0

10e minuut.
Arnautović met de inworp. Klelis is nu in balbezit. Klelis passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Majkrzak de bal. Majkrzak draait met de bal, schiet en ... Beerenberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pobuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pobuta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Hernals Wien - AFC Austrian Black Knights 5:0

12e minuut.
Arnautović met een snelle inworp. Pobuta is nu in balbezit. Pobuta speelt de bal door. Majkrzak is nu in balbezit. Majkrzak schiet op doel. Beerenberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Klelis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arnautović met een sublieme pass. Majkrzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Majkrzak schiet op doel. Beerenberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Arnautović rent richting de bal. Arnautović passt de bal in één keer door. Majkrzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Majkrzak schiet op doel. Beerenberg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Hernals Wien - AFC Austrian Black Knights 6:0

16e minuut.
Zehetner probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Majkrzak de bal. Beerenberg tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Majkrzak wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Majkrzak komt bij de bal en schiet. Lesser probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Beerenberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pobuta rent richting de bal. Pobuta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Hernals Wien - AFC Austrian Black Knights 7:0

18e minuut.
Klelis probeert naar een medespeler te passen. Arnautović met een sublieme pass. Pobuta heeft problemen om de bal te vangen. Pobuta schiet op doel. Beerenberg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Hernals Wien - AFC Austrian Black Knights 8:0

19e minuut.
Lesser probeert naar een medespeler te passen. Uhler heeft problemen om de bal te vangen. Majkrzak is nu in balbezit. Majkrzak draait met de bal, schiet en ... Beerenberg probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

20e minuut.
Klelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Klelis passt de bal zonder na te denken. Pobuta rent richting de bal. Pobuta draait met de bal, schiet en ... Beerenberg werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Pobuta is nu in balbezit. Pobuta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Hernals Wien - AFC Austrian Black Knights 9:0

24e minuut.
Arnautović met de inworp. Klelis is nu in balbezit. Klelis passt de bal in één keer door. Majkrzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Majkrzak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Klelis met een snelle inworp. Arnautović bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnautović probeert naar een medespeler te passen. Majkrzak rent richting de bal. Majkrzak draait met de bal, schiet en ... Beerenberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Hernals Wien - AFC Austrian Black Knights 10:0

27e minuut.
Rutkowski onderschept slim de pass. Zehetner bereikt de bal nog maar net als eerste. Zehetner passt de bal zonder na te denken. Majkrzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Majkrzak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Beerenberg probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zehetner met de inworp. Arnautović geeft een hoge lob. Majkrzak krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Arnautović met een snelle inworp. Pobuta probeert naar een medespeler te passen. Majkrzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Majkrzak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Hernals Wien - AFC Austrian Black Knights 11:0

32e minuut.
Inworp. Arnautović met een snelle inworp. Klelis met een sublieme pass. Majkrzak rent richting de bal. Majkrzak schiet op doel. Beerenberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Rutkowski is nu in balbezit. Rutkowski met een sublieme pass. Dönmez is nu in balbezit. Dönmez geeft een hoge lob. Pobuta springt en kopt de bal. Beerenberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pobuta rent richting de bal. Pobuta schiet op doel. Beerenberg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Hernals Wien - AFC Austrian Black Knights 12:0

34e minuut.
Arnautović met de inworp. Klelis probeert naar een medespeler te passen. Daar is Majkrzak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Majkrzak draait met de bal, schiet en ... Beerenberg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Hernals Wien - AFC Austrian Black Knights 13:0

35e minuut.
Zech geeft een hoge lob. Zehetner is nu in balbezit. Zehetner passt de bal zonder na te denken. Pobuta rent richting de bal. Pobuta draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Majkrzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Majkrzak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Hernals Wien - AFC Austrian Black Knights 14:0

38e minuut.
Majkrzak is nu in balbezit. Majkrzak passt de bal in één keer door. Pobuta rent richting de bal. Pobuta draait met de bal, schiet en ... Beerenberg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Hernals Wien - AFC Austrian Black Knights 15:0

39e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Klelis zal de hoekschop nemen. Pobuta is nu in balbezit. Pobuta schiet op doel. Beerenberg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Hernals Wien - AFC Austrian Black Knights 16:0

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Klelis met een snelle inworp. Arnautović speelt de bal door. Majkrzak is nu in balbezit. Majkrzak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Majkrzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Majkrzak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Pobuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnautović speelt de bal door. Klelis met een sublieme pass. Majkrzak is nu in balbezit. Majkrzak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arnautović met de inworp. Klelis speelt de bal door. Majkrzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Majkrzak schiet op doel. Beerenberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pobuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pobuta met een sublieme pass. Majkrzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Majkrzak haalt uit met een fantastische trap. Beerenberg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Hernals Wien - AFC Austrian Black Knights 17:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FC Hernals Wien 4%, AFC Austrian Black Knights 96%.
1.FC Hernals Wien - AFC Austrian Black Knights 17:0

46e minuut.
Holzmann komt het veld opgelopen. Vorhauer komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Klelis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arnautović met een sublieme pass. Majkrzak rent richting de bal. Majkrzak schiet op doel. Beerenberg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Hernals Wien - AFC Austrian Black Knights 18:0

48e minuut.
Inworp. Klelis met een snelle inworp. Arnautović met een sublieme pass. Vorhauer heeft problemen om de bal te vangen. Vorhauer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Hernals Wien - AFC Austrian Black Knights 19:0

49e minuut.
Arnautović rent richting de bal. Arnautović speelt de bal door. Majkrzak is nu in balbezit. Majkrzak haalt uit met een fantastische trap. Paal! Vorhauer is nu in balbezit. Vorhauer draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Hernals Wien - AFC Austrian Black Knights 20:0

54e minuut.
Zehetner probeert naar een medespeler te passen. Vorhauer met een sublieme pass. Klelis probeert naar een medespeler te passen. Vorhauer is nu in balbezit. Vorhauer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Arnautović speelt de bal door. Daar is Vorhauer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Majkrzak is nu in balbezit. Majkrzak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Inworp. Klelis met de inworp. Arnautović probeert naar een medespeler te passen. Majkrzak is nu in balbezit. Majkrzak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vorhauer rent richting de bal. Vorhauer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Arnautović bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnautović passt de bal in één keer door. Majkrzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Majkrzak haalt uit met een fantastische trap. Beerenberg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Hernals Wien - AFC Austrian Black Knights 21:0

63e minuut.
Inworp. Arnautović met een snelle inworp. Klelis met een sublieme pass. Majkrzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Majkrzak schiet op doel. Beerenberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Hernals Wien - AFC Austrian Black Knights 22:0

65e minuut.
Dragišić passt de bal in één keer door. Klelis speelt de bal door. Vorhauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Vorhauer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Dönmez geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Klelis geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Majkrzak krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Hernals Wien - AFC Austrian Black Knights 23:0

68e minuut.
Uhler passt de bal in één keer door. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Arnautović geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Majkrzak krijgt zijn hoofd ertegen. Beerenberg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Hernals Wien - AFC Austrian Black Knights 24:0

69e minuut.
Klelis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arnautović bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnautović met een sublieme pass. Majkrzak heeft problemen om de bal te vangen. Majkrzak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Klelis rent richting de bal. Klelis passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Vorhauer de bal. Vorhauer draait met de bal, schiet en ... Beerenberg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Hernals Wien - AFC Austrian Black Knights 25:0

77e minuut.
Klelis met de inworp. Arnautović probeert naar een medespeler te passen. Majkrzak rent richting de bal. Majkrzak schiet op doel. Beerenberg probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Seiberth geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Klelis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arnautović heeft problemen om de bal te vangen. Arnautović haalt uit met een fantastische trap. Beerenberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vorhauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Vorhauer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Hernals Wien - AFC Austrian Black Knights 26:0

85e minuut.
Klungelig pakt Pflaster de bal. Arnautović probeert naar een medespeler te passen. Klelis speelt de bal door. Majkrzak is nu in balbezit. Majkrzak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Arnautović is nu in balbezit. Arnautović passt de bal zonder na te denken. Majkrzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Majkrzak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Hernals Wien - AFC Austrian Black Knights 27:0

87e minuut.
Navratil rent richting de bal. Navratil geeft de bal voor. Arnautović kopt de bal weg. Majkrzak rent richting de bal. Majkrzak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Inworp. Klelis met een snelle inworp. Arnautović speelt de bal door. Majkrzak rent richting de bal. Majkrzak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Majkrzak is nu in balbezit. Majkrzak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Hernals Wien - AFC Austrian Black Knights 28:0

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Klelis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zehetner met een sublieme pass. Majkrzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Majkrzak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Klelis passt de bal in één keer door. Arnautović probeert naar een medespeler te passen. Vorhauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Vorhauer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Hernals Wien - AFC Austrian Black Knights 29:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FC Hernals Wien 3%, AFC Austrian Black Knights 97%.
1.FC Hernals Wien - AFC Austrian Black Knights 29:0