Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-10 21:29
  • Bekerwedstrijd: Play Off
  • Stadion: ST Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 545
ST Volsungur
442 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
16 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.5 gemiddelde waardering 18.5
good Schieten hopeless
weak Passen poor
weak Verdedigen weak


1e minuut.
Branco passt de bal met de wreef. Bernharðsson is nu in balbezit. Bernharðsson speelt de bal door. Alexson rent richting de bal. Alexson draait met de bal, schiet en ... Paal!

4e minuut.
Mučibabić geeft de bal voor. Mihalcea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihalcea met een sublieme pass. Branco rent richting de bal. Branco schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Máson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Aronsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Mučibabić is nu in balbezit. Mučibabić geeft een lange en hoge pass. Tumason heeft problemen om de bal te vangen. Branco rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ST - Volsungur 1:0

16e minuut.
Branco is nu in balbezit. Jónatansson is nu in balbezit. Jónatansson probeert naar een medespeler te passen. Mihalcea rent richting de bal. Mihalcea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Ólason geeft een lange en hoge pass. Alexson met een sublieme pass. Þrastarsson controleert de bal met de borst. Alexson is nu in balbezit. Alexson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Branco rent richting de bal. Branco speelt de bal door. Mihalcea is nu in balbezit. Mihalcea schiet op doel. Na een snelle pass probeert Tumason de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Alexson probeert de bal met de borst te controleren. Alexson passt de bal met de wreef. Aronsson geeft de bal voor. Þrastarsson is nu in balbezit. Þrastarsson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Aronsson geeft een hoge lob. Ólason is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Spantidakis ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Spantidakis naar de kleedkamers voor een vroege douche. Ólason raakt geblesseerd tijdens het duel. Þrastarsson legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Dong bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Syska met een sublieme pass. Klungelig pakt Mihalcea de bal. Mihalcea speelt de bal door. Branco bereikt de bal nog maar net als eerste. Branco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ST - Volsungur 2:0

39e minuut.
Branco passt de bal zonder na te denken. Mihalcea rent richting de bal. Mihalcea haalt uit met een fantastische trap. Máson maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Valgarðsson probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ST - Volsungur 3:0

45e minuut.
Þrastarsson probeert naar een medespeler te passen. Ólason rent richting de bal. Ólason speelt de bal door. Alexson rent richting de bal. Alexson haalt uit met een fantastische trap. Dong bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
ST - Volsungur 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ST 57%, Volsungur 43%.
ST - Volsungur 3:1

46e minuut.
Mihalcea verovert de bal door een tackle van achteren. Mihalcea passt de bal met de wreef. Branco is nu in balbezit. Syska rent richting de bal. Syska haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Þrastarsson rent richting de bal. Þrastarsson passt de bal zonder na te denken. Küçüker probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Alexson rent richting de bal. Alexson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Þrastarsson passt de bal met de wreef. Syska met een sublieme pass. Hólmarsson met een sublieme pass. Alexson is nu in balbezit. Alexson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Indridason is nu in balbezit. Popovici is nu in balbezit. Popovici geeft de bal voor. Syska bereikt de bal nog maar net als eerste. Syska geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Küçüker rent richting de bal. Syska rent richting de bal. Syska probeert naar een medespeler te passen. Mihalcea is nu in balbezit. Mihalcea draait met de bal, schiet en ... Máson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Branco is nu in balbezit. Branco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ST - Volsungur 4:1

75e minuut.
Bernharðsson passt de bal zonder na te denken. Modoni is nu in balbezit. Modoni passt de bal met de wreef. Branco is nu in balbezit. Branco draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Doeltrap. Máson trapt de bal weg van het doel. Mihalcea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihalcea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Popovici passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Branco de bal. Hólmarsson legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Branco raakt geblesseerd tijdens het duel. Mihalcea legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Depcik met een sublieme pass. Branco bereikt de bal nog maar net als eerste. Branco speelt de bal door. Mihalcea rent richting de bal. Mihalcea schiet op doel. Máson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ST - Volsungur 5:1

89e minuut.
Klungelig pakt Bernharðsson de bal. Mihalcea rent richting de bal. Popovici is nu in balbezit. Mihalcea rent richting de bal. Mihalcea schiet op doel. Máson bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
ST - Volsungur 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ST 36%, Volsungur 64%.
ST - Volsungur 6:1