Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Arsenal-Kyiv Bombessa
Normal Tactiek 451
48% Balbezit 52%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.9 gemiddelde waardering 18.9
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Dergunov geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gaius zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tkachenko is nu in balbezit. Tkachenko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Medin met een sublieme pass. Kotovenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Barisev onderschept slim de pass. Barisev schiet op doel. Tchistyakov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Barisev is nu in balbezit. Barisev haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Krivosheev rent richting de bal. Krivosheev met een sublieme pass. Lobanovskiy rent richting de bal. Lobanovskiy haalt uit met een fantastische trap. Tchistyakov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal-Kyiv - Bombessa 0:1

45e minuut.
Dorokhov rent richting de bal. Monakhov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorokhov onderschept slim de pass. Tkachenko is nu in balbezit. Tkachenko draait met de bal, schiet en ... Zolotnitskiy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Tkachenko rent richting de bal. Tkachenko geeft een lange en hoge pass. Gaius probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dorokhov is nu in balbezit. Dorokhov draait met de bal, schiet en ... Zolotnitskiy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arsenal-Kyiv 60%, Bombessa 40%.
FC Arsenal-Kyiv - Bombessa 0:1

48e minuut.
Barisev is nu in balbezit. Barisev probeert naar een medespeler te passen. Lobanovskiy is nu in balbezit. Lobanovskiy haalt uit met een fantastische trap. Tchistyakov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal-Kyiv - Bombessa 0:2

62e minuut.
Tkachenko probeert naar een medespeler te passen. Dorokhov bereikt de bal nog maar net als eerste. Monakhov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Monakhov krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Tkachenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Tkachenko geeft een lange en hoge pass. Dergunov probeert naar een medespeler te passen. Tkachenko is nu in balbezit. Tkachenko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Tkachenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Tkachenko geeft een lange en hoge pass. Mynzu kopt de bal weg. Dorokhov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorokhov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arsenal-Kyiv 28%, Bombessa 72%.
FC Arsenal-Kyiv - Bombessa 0:2