Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Victoria Universales Monstruos Hambrientos
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
56% Spel op eigen helft 44%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 17.2
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


12e minuut.
Zelaya is nu in balbezit. Zelaya met een sublieme pass. Dacarett met een sublieme pass. Guillen rent richting de bal. Guillen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Universales - Monstruos Hambrientos 1:0

21e minuut.
Chacon kopt de bal weg. Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos geeft een hoge lob. Guzman bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzman geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Chacon geeft een lange en hoge pass. Castejon kopt de bal weg. Guillen rent richting de bal. Dacarett rent richting de bal. Dacarett schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria Universales 61%, Monstruos Hambrientos 39%.
Victoria Universales - Monstruos Hambrientos 1:0

49e minuut.
Zelaya rent richting de bal. Luque verovert de bal door een tackle van achteren. Luque geeft een lange en hoge pass. Guzman bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzman haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Victoria Universales - Monstruos Hambrientos 1:1

50e minuut.
Luque is nu in balbezit. Guzman rent richting de bal. Alvarado begaat een overtreding. Alvarado krijgt een gele kaart. Guzman raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Cantón zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Chacon raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Blanco komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Alvarado geeft de bal voor. Guillen rent richting de bal. Dacarett rent richting de bal. Dacarett schiet op doel. Castro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Universales - Monstruos Hambrientos 2:1

77e minuut.
Santos is nu in balbezit. Dacarett rent richting de bal. Dacarett passt de bal zonder na te denken. Guillen bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillen draait met de bal, schiet en ... Castro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Zelaya verovert de bal door een tackle van achteren. Zelaya met een sublieme pass. Guillen is nu in balbezit. Dacarett rent richting de bal. Dacarett draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Montes geeft de bal voor. Lagos rent richting de bal. Lagos passt de bal zonder na te denken. Guillen bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria Universales 52%, Monstruos Hambrientos 48%.
Victoria Universales - Monstruos Hambrientos 2:1