Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Multi Campeones Infames Perros
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 17.6
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Romero passt de bal zonder na te denken. Casas bereikt de bal nog maar net als eerste. Casas geeft de bal voor. Almada krijgt zijn hoofd ertegen. Vadia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Multi Campeones - Infames Perros 1:0

35e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Gaitan niet meer kan verder spelen. Mata komt het veld opgelopen. Pajares met de inworp. Klungelig pakt Romero de bal. Romero draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Diego speelt de bal door. Ibarra rent richting de bal. Escobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibarra onderschept slim de pass. Ibarra draait met de bal, schiet en ... Mata bokst de bal weg. Daar is Kaba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ibarra rent richting de bal. Ibarra haalt uit met een fantastische trap. Mata maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Navas geeft een hoge lob. Pastor kopt de bal weg. Daar is Escribano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ibarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibarra schiet op doel. Mata probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Multi Campeones 62%, Infames Perros 38%.
Multi Campeones - Infames Perros 1:0

48e minuut.
Casas bereikt de bal nog maar net als eerste. Reig verovert de bal door een tackle van achteren. Reig probeert naar een medespeler te passen. Ibarra is nu in balbezit. Ibarra schiet op doel. De bal raakt de paal.

55e minuut.
Tenreiro met de inworp. Pastor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastor passt de bal in één keer door. Paez bereikt de bal nog maar net als eerste. Paez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Multi Campeones - Infames Perros 1:1

85e minuut.
Vadia is nu in balbezit. Vadia geeft een lange en hoge pass. Casas kopt de bal weg. Almada rent richting de bal. Almada draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Multi Campeones - Infames Perros 2:1

87e minuut.
Escribano met een sublieme pass. Espigares bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenreiro probeert naar een medespeler te passen. Casas bereikt de bal nog maar net als eerste. Casas geeft een hoge lob. Vadia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Na een snelle pass probeert Almada de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Multi Campeones - Infames Perros 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Multi Campeones 56%, Infames Perros 44%.
Multi Campeones - Infames Perros 3:1