Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
barcelona_FK qs
1 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
23% Spel op eigen helft 77%
36 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
44.8 gemiddelde waardering 20.2
very good Schieten poor
good Passen poor
average Verdedigen weak


5e minuut.
Benito bereikt de bal nog maar net als eerste. Monsalve is nu in balbezit. Monsalve passt de bal met de wreef. Tymchishin is nu in balbezit. Tymchishin geeft een lange en hoge pass. Nəzərov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Tymchishin met een sublieme pass. Monsalve bereikt de bal nog maar net als eerste. Monsalve geeft een hoge lob. Benito bereikt de bal nog maar net als eerste. Benito haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Tofiqli de bal. Monsalve is nu in balbezit. Monsalve haalt uit met een fantastische trap. Tofiqli probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
barcelona_FK - qs 1:0

16e minuut.
Fərəcov trapt de bal weg van het doel. Bahar kan de bal niet met de borst controleren. Bahar probeert naar een medespeler te passen. Benito is nu in balbezit. Benito schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Tassopoulos is nu in balbezit. Tassopoulos geeft een lange en hoge pass. Benito kopt de bal weg. Monsalve rent richting de bal. Monsalve draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
barcelona_FK - qs 2:0

23e minuut.
Tymchishin speelt de bal door. Monsalve is nu in balbezit. Monsalve passt de bal met de wreef. Benito rent richting de bal. Benito haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Dağıstanlı onderschept slim de pass. Inworp. Tahirli met de inworp. Monsalve bereikt de bal nog maar net als eerste. Monsalve draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
barcelona_FK - qs 3:0

39e minuut.
Alxas met de inworp. Monsalve is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bayramlı. Bayramlı krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Monsalve met een sublieme pass. Benito heeft problemen om de bal te vangen. Tofiqli is nu in balbezit. Benito verovert de bal door een tackle van achteren. Benito draait met de bal, schiet en ... Nəzərov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nəzərov probeert naar een medespeler te passen. Csillag kopt de bal weg. Dağıstanlı rent richting de bal. Monsalve verovert de bal door een tackle van achteren. Monsalve haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
barcelona_FK - qs 4:0

43e minuut.
Bayramlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Benito onderschept slim de pass. Benito met een sublieme pass. Monsalve bereikt de bal nog maar net als eerste. Monsalve haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barcelona_FK 22%, qs 78%.
barcelona_FK - qs 4:0

46e minuut.
Bahar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahar geeft de bal voor. Fərəcov rent richting de bal. Benito onderschept slim de pass. Benito schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
barcelona_FK - qs 5:0

48e minuut.
Csillag bereikt de bal nog maar net als eerste. Csillag passt de bal in één keer door. Benito rent richting de bal. Monsalve is nu in balbezit. Monsalve haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Tofiqli passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bahar de bal. Bahar geeft een hoge lob. Tymchishin is nu in balbezit. Tymchishin geeft een lange en hoge pass. Nəzərov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Alxas met de inworp. Bayramlı is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Bahar ... Strafschop! Bayramlı is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bayramlı neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Miyakawa bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Tymchishin heeft problemen om de bal te vangen. Haqverdiyev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tymchishin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Csillag zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Benito bereikt de bal nog maar net als eerste. Benito schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
barcelona_FK - qs 6:0

60e minuut.
Csillag rent richting de bal. Csillag speelt de bal door. Benito bereikt de bal nog maar net als eerste. Benito draait met de bal, schiet en ... Nəzərov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
barcelona_FK - qs 7:0

62e minuut.
Csillag rent richting de bal. Csillag geeft een lange en hoge pass. Yaqublu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Benito bereikt de bal nog maar net als eerste. Benito draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Haqverdiyev is nu in balbezit. Tymchishin verovert de bal door een tackle van achteren. Tymchishin probeert naar een medespeler te passen. Benito is nu in balbezit. Benito schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Tymchishin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tymchishin passt de bal met de wreef. Csillag speelt de bal door. Monsalve bereikt de bal nog maar net als eerste. Monsalve haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
barcelona_FK - qs 8:0

67e minuut.
Monsalve rent richting de bal. Tofiqli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Monsalve is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Csillag zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Benito is nu in balbezit. Benito draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
barcelona_FK - qs 9:0

69e minuut.
Maïza passt de bal met de wreef. Maselli probeert naar een medespeler te passen. Monsalve probeert naar een medespeler te passen. Benito heeft problemen om de bal te vangen. Benito schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
barcelona_FK - qs 10:0

71e minuut.
Csillag met een sublieme pass. Tymchishin is nu in balbezit. Tymchishin geeft een lange en hoge pass. Benito springt en kopt de bal. Nəzərov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
barcelona_FK - qs 11:0

73e minuut.
Csillag speelt de bal door. Tymchishin is nu in balbezit. Tymchishin passt de bal zonder na te denken. Monsalve bereikt de bal nog maar net als eerste. Monsalve haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tymchishin zal de hoekschop nemen. Tahirli maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
barcelona_FK - qs 12:0

75e minuut.
Jochimsen probeert naar een medespeler te passen. Monsalve bereikt de bal nog maar net als eerste. Monsalve passt de bal in één keer door. Benito rent richting de bal. Benito schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Jochimsen probeert naar een medespeler te passen. Csillag bereikt de bal nog maar net als eerste. Csillag geeft een hoge lob. Benito bereikt de bal nog maar net als eerste. Benito haalt uit met een fantastische trap. Nəzərov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Daar is Maselli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bahar is nu in balbezit. Bahar probeert naar een medespeler te passen. Monsalve rent richting de bal. Monsalve schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Heydərov passt de bal met de wreef. Bayramlı controleert de bal met de borst. Bahar met een sublieme pass. Benito bereikt de bal nog maar net als eerste. Benito schiet op doel. Nəzərov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
barcelona_FK - qs 13:0

84e minuut.
Tymchishin rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Haqverdiyev ... Strafschop! Tymchishin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Haqverdiyev met een sublieme pass. Monsalve kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
barcelona_FK - qs 14:0

86e minuut.
Bahar is nu in balbezit. Bahar geeft de bal voor. Tymchishin met een sublieme pass. Benito bereikt de bal nog maar net als eerste. Benito draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
barcelona_FK - qs 15:0

88e minuut.
Monsalve rent richting de bal. Yaqublu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaqublu speelt de bal door. Monsalve is nu in balbezit. Monsalve schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
barcelona_FK - qs 16:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barcelona_FK 23%, qs 77%.
barcelona_FK - qs 16:0