Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-10 21:00
  • Bekerwedstrijd: Play Off
  • Stadion: Sulb Talj Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 2879
Sulb Talj Tayyib Shibel
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 16.2
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Klungelig pakt Agha de bal. Mahiedienne bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahiedienne speelt de bal door. Abdoun is nu in balbezit. Abdoun draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sulb Talj - Tayyib Shibel 1:0

9e minuut.
Abdoun is nu in balbezit. Seghiri verovert de bal door een tackle van achteren. Seghiri probeert naar een medespeler te passen. Mekbel rent richting de bal. Mekbel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Chouia zal de hoekschop nemen. Mekbel probeert de bal met de borst te controleren. Agha is nu in balbezit. Mekbel bereikt de bal nog maar net als eerste. Mekbel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sulb Talj - Tayyib Shibel 1:1

29e minuut.
Sayah probeert naar een medespeler te passen. Nazef bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazef probeert naar een medespeler te passen. Abdoun is nu in balbezit. Abdoun schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Nazef geeft de bal voor. Salimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Salimi geeft de bal voor. Nazef is nu in balbezit. Nazef draait met de bal, schiet en ... Meftah verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
N`Soumer met een sublieme pass. Zitouni bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdoun onderschept slim de pass. Abdoun schiet op doel. Meftah maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sulb Talj - Tayyib Shibel 2:1

45e minuut.
Ben Bella speelt de bal door. Chouia rent richting de bal. Mostaghanemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Chouia onderschept slim de pass. Chouia geeft een hoge lob. Bouhired probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sulb Talj 45%, Tayyib Shibel 55%.
Sulb Talj - Tayyib Shibel 2:1

48e minuut.
N`Soumer met een sublieme pass. ibn Ziri is nu in balbezit. ibn Ziri passt de bal zonder na te denken. Abdoun rent richting de bal. Abdoun haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Daar is Salimi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mekbel bereikt de bal nog maar net als eerste. Salimi is nu in balbezit. Mekbel verovert de bal door een tackle van achteren. Mekbel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Sayah met een sublieme pass. Mahiedienne is nu in balbezit. Mahiedienne passt de bal zonder na te denken. Abdoun is nu in balbezit. Abdoun schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sulb Talj 53%, Tayyib Shibel 47%.
Sulb Talj - Tayyib Shibel 2:1