Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-10 13:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: HaiDuongFc Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 2531
Hải Dương C..O.Y.G
44-22222222 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
25% Spel op eigen helft 75%
32 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
42.5 gemiddelde waardering 26.6
solid Schieten weak
good Passen weak
average Verdedigen weak


1e minuut.
Quang Vũ bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Giang rent richting de bal. Trung Giang passt de bal zonder na te denken. Secăreanu is nu in balbezit. Secăreanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Hoàng Sửu probeert naar een medespeler te passen. Secăreanu is nu in balbezit. Klungelig pakt Secăreanu de bal. Secăreanu schiet op doel. Na een snelle pass probeert Provatopoulos de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Hoàng Sửu is nu in balbezit. Hoàng Sửu passt de bal zonder na te denken. Quang Vũ rent richting de bal. Quang Vũ haalt uit met een fantastische trap. Provatopoulos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Martirena neemt de hoekschop. Secăreanu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hải Dương - C..O.Y.G 1:0

13e minuut.
Daar is Vĩnh Hưng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martirena verovert de bal door een tackle van achteren. Martirena speelt de bal door. Secăreanu rent richting de bal. Secăreanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hải Dương - C..O.Y.G 2:0

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trung Giang met de inworp. Quang Vũ geeft een lange en hoge pass. Bảo krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hải Dương - C..O.Y.G 3:0

21e minuut.
Trung Giang onderschept slim de pass. Trung Giang probeert naar een medespeler te passen. Secăreanu is nu in balbezit. Secăreanu haalt uit met een fantastische trap. Ðức Khải maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Hải Dương - C..O.Y.G 4:0

29e minuut.
Quang Ðức geeft een hoge lob. Secăreanu rent richting de bal. Provatopoulos begaat een overtreding. Secăreanu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Trung Giang neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Possamai rent richting de bal. Possamai geeft de bal voor. Martirena kopt de bal weg. Secăreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Secăreanu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Hoàng Sửu controleert de bal met de borst. Hoàng Sửu probeert naar een medespeler te passen. Biscay probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bảo rent richting de bal. Bảo draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hải Dương 25%, C..O.Y.G 75%.
Hải Dương - C..O.Y.G 4:0

46e minuut.
Martirena met de inworp. Hoàng Sửu probeert naar een medespeler te passen. Secăreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Secăreanu haalt uit met een fantastische trap. Ðức Khải maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

49e minuut.
Trung Giang passt de bal in één keer door. Daar is Secăreanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bảo is nu in balbezit. Secăreanu rent richting de bal. Secăreanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Botzoridis geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Martirena zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bảo rent richting de bal. Bảo geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Hoàng Sửu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Sửu passt de bal met de wreef. Quang Vũ heeft problemen om de bal te vangen. Quang Vũ schiet op doel. Ðức Khải werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Trung Giang met de inworp. Hoàng Sửu kan de bal niet met de borst controleren. Hoàng Sửu passt de bal in één keer door. Martirena geeft de bal voor. Secăreanu springt en kopt de bal. Ðức Khải verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Chí Khiêm heeft problemen om de bal te vangen. Ðức Khải probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Hải Nam geeft een lange en hoge pass. Trung Giang kopt de bal weg. Daar is Provatopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quang Vũ is nu in balbezit. Quang Vũ haalt uit met een fantastische trap. Ðức Khải kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Bảo bereikt de bal nog maar net als eerste. Martirena is nu in balbezit. Martirena probeert naar een medespeler te passen. Secăreanu rent richting de bal. Secăreanu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Hoàng Sửu passt de bal met de wreef. Quang Vũ is nu in balbezit. Quang Vũ draait met de bal, schiet en ... Hải Nam probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hải Dương - C..O.Y.G 5:0

78e minuut.
Provatopoulos is nu in balbezit. Bảo verovert de bal door een tackle van achteren. Bảo speelt de bal door. Klungelig pakt Quang Vũ de bal. Quang Vũ draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Hải Dương - C..O.Y.G 6:0

78e minuut.
Biscay probeert naar een medespeler te passen. Quốc Bảo heeft problemen om de bal te vangen. Biscay rent richting de bal. Secăreanu verovert de bal door een tackle van achteren. Secăreanu draait met de bal, schiet en ... Ðức Khải kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Quang Vũ bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Vũ met een sublieme pass. Secăreanu is nu in balbezit. Secăreanu haalt uit met een fantastische trap. Ðức Khải probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hải Dương - C..O.Y.G 7:0

88e minuut.
Lorenzi probeert de bal met de borst te controleren. Hoàng Sửu verovert de bal door een tackle van achteren. Hoàng Sửu geeft een lange en hoge pass. Quang Vũ is nu in balbezit. Quang Vũ schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hải Dương 24%, C..O.Y.G 76%.
Hải Dương - C..O.Y.G 7:0