Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-10 19:20
  • Bekerwedstrijd: Oefenwedstrijd (beker)
  • Stadion: Les Casse-Têtes Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 3930
Les Casse-Têtes Uniteds
532050316 Tactiek 532
50% Balbezit 50%
26% Spel op eigen helft 74%
34 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
62.9 gemiddelde waardering 47.7
uitmuntend Schieten goed
formidabel Passen goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Peterka rent richting de bal. Peterka geeft een lange en hoge pass. McQuilken kopt de bal weg. Skrzek rent richting de bal. Skrzek draait met de bal, schiet en ... Gligić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Peterka met een sublieme pass. Lagrange speelt de bal door. Brisset rent richting de bal. Brisset geeft een lange en hoge pass. Skrzek maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Brisset met een sublieme pass. Pavillard is nu in balbezit. Pavillard passt de bal zonder na te denken. McQuilken bereikt de bal nog maar net als eerste. McQuilken schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Casas passt de bal met de wreef. Bourreau bereikt de bal nog maar net als eerste. Bourreau geeft de bal voor. Skrzek is nu in balbezit. Skrzek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Pavillard is nu in balbezit. Pavillard geeft een hoge lob. Skrzek kopt de bal weg. McQuilken rent richting de bal. McQuilken schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Porsche geeft de bal voor. Ladino is nu in balbezit. Lagrange verovert de bal door een tackle van achteren. Lagrange geeft de bal voor. Skrzek springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Flintoff met een snelle inworp. Salcedo is nu in balbezit. Pavillard begaat een overtreding. Salcedo roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Salcedo kan niet meer verder spelen. Trieloff komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Terrier rent richting de bal. Terrier met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Lagrange de bal onder controle te krijgen. McQuilken is nu in balbezit. McQuilken schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Pavillard speelt de bal door. Klungelig pakt McQuilken de bal. McQuilken met een sublieme pass. Skrzek bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrzek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Gligić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Brisset bereikt de bal nog maar net als eerste. Brisset passt de bal zonder na te denken. McQuilken bereikt de bal nog maar net als eerste. McQuilken schiet op doel. Gligić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Casse-Têtes - Uniteds 1:0

25e minuut.
Klungelig pakt Princisvalle de bal. Brisset geeft een hoge lob. Skrzek bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrzek schiet op doel. Gligić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Peterka geeft een lange en hoge pass. Terrier rent richting de bal. Terrier speelt de bal door. Skrzek is nu in balbezit. Skrzek draait met de bal, schiet en ... Gligić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Skrzek bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrzek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Brisset probeert naar een medespeler te passen. Słodyczka onderschept slim de pass. Skrzek rent richting de bal. Skrzek schiet op doel. Gligić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Casse-Têtes - Uniteds 2:0

34e minuut.
Brisset heeft problemen om de bal te vangen. Brisset geeft de bal voor. McQuilken bereikt de bal nog maar net als eerste. McQuilken draait met de bal, schiet en ... Gligić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Casse-Têtes - Uniteds 3:0

40e minuut.
Trieloff is nu in balbezit. Thébault verovert de bal door een tackle van achteren. Thébault passt de bal zonder na te denken. McQuilken bereikt de bal nog maar net als eerste. McQuilken haalt uit met een fantastische trap. Gligić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Flintoff passt de bal met de wreef. Inworp. Pavillard met een snelle inworp. Lagrange bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagrange geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Brisset onderschept slim de pass. Brisset speelt de bal door. Skrzek bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrzek draait met de bal, schiet en ... Gligić werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. McQuilken is nu in balbezit. McQuilken haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Casse-Têtes - Uniteds 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les Casse-Têtes 27%, Uniteds 73%.
Les Casse-Têtes - Uniteds 4:0

46e minuut.
Terrier heeft problemen om de bal te vangen. Terrier geeft een lange en hoge pass. Skrzek kopt de bal weg. Daar is McQuilken, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McQuilken haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

48e minuut.
Lagrange bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagrange met een sublieme pass. Skrzek bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrzek draait met de bal, schiet en ... Gligić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Casse-Têtes - Uniteds 5:0

53e minuut.
Pavillard probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Brisset de bal. Brisset speelt de bal door. Skrzek is nu in balbezit. Skrzek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Casse-Têtes - Uniteds 6:0

55e minuut.
Słodyczka rent richting de bal. Słodyczka geeft de bal voor. Casas kopt de bal weg. Pavillard speelt de bal door. McQuilken is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Casse-Têtes - Uniteds 7:0

60e minuut.
Klungelig pakt Brisset de bal. Brisset probeert naar een medespeler te passen. McQuilken bereikt de bal nog maar net als eerste. McQuilken schiet op doel. Gligić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Casse-Têtes - Uniteds 8:0

63e minuut.
Słodyczka kopt de bal weg. Klungelig pakt Pérez Santamaría de bal. Pavillard geeft een hoge lob. Skrzek rent richting de bal. Skrzek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Słodyczka speelt de bal door. Inworp. Pavillard met een snelle inworp. Lagrange geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Trieloff verovert de bal door een tackle van achteren. Casas onderschept slim de pass. Casas speelt de bal door. McQuilken bereikt de bal nog maar net als eerste. McQuilken schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

70e minuut.
Alvelos onderschept slim de pass. Alvelos passt de bal met de wreef. Brisset bereikt de bal nog maar net als eerste. Brisset geeft een hoge lob. McQuilken maakt een snoekduik en kopt de bal. Gligić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Casse-Têtes - Uniteds 9:0

74e minuut.
Terrier onderschept slim de pass. Brisset is nu in balbezit. Brisset passt de bal zonder na te denken. Skrzek rent richting de bal. Skrzek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Lagrange bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagrange passt de bal zonder na te denken. Skrzek bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrzek haalt uit met een fantastische trap. Gligić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Casse-Têtes - Uniteds 10:0

90e minuut.
Doeltrap. Gligić trapt de bal weg van het doel. Ladino kopt de bal weg. Pavillard geeft een hoge lob. McQuilken bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Casse-Têtes - Uniteds 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les Casse-Têtes 25%, Uniteds 75%.
Les Casse-Têtes - Uniteds 11:0