Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-08 19:20
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: BellaMbriama Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 6676
BellaMbriama Hololive FC
433 variante Tactiek Roboco
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
2 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
51.4 gemiddelde waardering 50
good Schieten very good
solid Passen good
solid Verdedigen excellent


1e minuut.
Vulović probeert naar een medespeler te passen. Daar is Eastwood, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scutaru tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Scutaru krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Lucero onderschept slim de pass. Lucero met een sublieme pass. Scutaru is nu in balbezit. Stefani is nu in balbezit. Stefani schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Kalogeropoulos rent richting de bal. Elgueta rent richting de bal. Elgueta passt de bal in één keer door. Scutaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Scutaru geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Lucero passt de bal met de wreef. Daar is Scutaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stefani rent richting de bal. Stefani draait met de bal, schiet en ... Palermo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BellaMbriama - Hololive FC 0:1

23e minuut.
Stefani kopt de bal weg. Ehrmann probeert naar een medespeler te passen. Tomczyk heeft problemen om de bal te vangen. Scutaru rent richting de bal. Scutaru schiet op doel. Palermo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Vulović kopt de bal weg. Morávek rent richting de bal. Morávek met een sublieme pass. Eastwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Eastwood draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Sumarja heeft problemen om de bal te vangen. Scutaru rent richting de bal. Scutaru met een sublieme pass. Stefani bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefani schiet op doel. Palermo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BellaMbriama 61%, Hololive FC 39%.
BellaMbriama - Hololive FC 0:1

48e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kalogeropoulos geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Anusiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Anusiak draait met de bal, schiet en ... Truşcă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BellaMbriama - Hololive FC 1:1

76e minuut.
Vulović probeert naar een medespeler te passen. Kalogeropoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Elgueta begaat een overtreding. Elgueta krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Lucero is nu in balbezit. Lucero passt de bal zonder na te denken. Stefani is nu in balbezit. Stefani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BellaMbriama - Hololive FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BellaMbriama 47%, Hololive FC 53%.
BellaMbriama - Hololive FC 1:2