Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-10 19:26
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: De Wittertjes Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 1540
De Wittertjes Linda Boys
Kasper Tactiek André
56% Balbezit 44%
33% Spel op eigen helft 67%
24 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.4 gemiddelde waardering 36.6
zeer goed Schieten slecht
zeer goed Passen redelijk
goed Verdedigen uitstekend


7e minuut.
Rakowski speelt de bal door. Daar is Palev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Silva geeft een lange en hoge pass. Chacón heeft problemen om de bal te vangen. Chacón haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Lescot bereikt de bal nog maar net als eerste. Lescot passt de bal zonder na te denken. Shipley is nu in balbezit. Palev verovert de bal door een tackle van achteren. Palev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Angulo rent richting de bal. Angulo met een sublieme pass. Klungelig pakt Chacón de bal. Chacón schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kasta de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
De Wittertjes - Linda Boys 1:0

14e minuut.
Angulo is nu in balbezit. Angulo passt de bal met de wreef. Chacón rent richting de bal. Chacón schiet op doel. Siemieniuk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
De Wittertjes - Linda Boys 2:0

17e minuut.
Daar is Chacón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mikulec is nu in balbezit. Mikulec passt de bal in één keer door. Angulo rent richting de bal. Angulo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
De Wittertjes - Linda Boys 3:0

20e minuut.
Angulo passt de bal in één keer door. Chacón bereikt de bal nog maar net als eerste. Chacón draait met de bal, schiet en ... Siemieniuk probeert wanhopig de bal te grijpen. Kasta probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
De Wittertjes - Linda Boys 4:0

22e minuut.
Laura rent richting de bal. Laura passt de bal in één keer door. Angulo bereikt de bal nog maar net als eerste. Angulo haalt uit met een fantastische trap. Siemieniuk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
De Wittertjes - Linda Boys 5:0

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Palev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Silva probeert naar een medespeler te passen. Chacón bereikt de bal nog maar net als eerste. Chacón draait met de bal, schiet en ... Siemieniuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Lescot met een sublieme pass. Samardžija heeft problemen om de bal te vangen. Samardžija probeert naar een medespeler te passen. Koçlar rent richting de bal. Koçlar haalt uit met een fantastische trap. Jallas Amigó verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
De Wittertjes - Linda Boys 5:1

31e minuut.
Koçlar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikulec verovert de bal door een tackle van achteren. Mikulec passt de bal met de wreef. Chacón bereikt de bal nog maar net als eerste. Chacón haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Firti geeft een hoge lob. Pirenei is nu in balbezit. Rakowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pirenei is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Muzek neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Mikulec kopt de bal weg. Chacón rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kasta. Chacón raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Chacón kan niet meer verder spelen. Şentürk komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Inworp. Angulo met de inworp. Mikulec speelt de bal door. Şentürk rent richting de bal. Şentürk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Mikulec met een sublieme pass. Klungelig pakt Angulo de bal. Angulo probeert naar een medespeler te passen. Şentürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Şentürk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Angulo rent richting de bal. Angulo met een sublieme pass. Şentürk heeft problemen om de bal te vangen. Şentürk haalt uit met een fantastische trap. Siemieniuk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
De Wittertjes - Linda Boys 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: De Wittertjes 33%, Linda Boys 67%.
De Wittertjes - Linda Boys 6:1

49e minuut.
Kasta kopt de bal weg. Silva geeft de bal voor. Shipley is nu in balbezit. Şentürk onderschept slim de pass. Şentürk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Laura verovert de bal door een tackle van achteren. Laura geeft een hoge lob. Van Himst kopt de bal weg. Grelich geeft een lange en hoge pass. Şentürk maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Angulo schiet op doel. Daar is Firti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mikulec rent richting de bal. Mikulec haalt uit met een fantastische trap. Siemieniuk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
De Wittertjes - Linda Boys 7:1

61e minuut.
Siemieniuk trapt de bal weg. Mikulec kopt de bal weg. Angulo is nu in balbezit. Angulo geeft een hoge lob. Şentürk krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Lescot kopt de bal weg. Samardžija is nu in balbezit. Angulo maakt een afschuwelijke overtreding. Angulo krijgt een gele kaart. Samardžija wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Samardžija kan niet meer verder spelen. Gniadkowski komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Van Himst is nu in balbezit. Silva onderschept slim de pass. Silva geeft de bal voor. Angulo is nu in balbezit. Angulo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Grelich bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzek verovert de bal door een tackle van achteren. Rakowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Rakowski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: De Wittertjes 33%, Linda Boys 67%.
De Wittertjes - Linda Boys 7:1