Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bruine Ster Belgrado Fargo Kicks
4-3-3 winger Tactiek Urho2B541rsehrho
41% Balbezit 59%
77% Spel op eigen helft 23%
2 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 4
41.5 gemiddelde waardering 41.4
adequate Schieten adequate
adequate Passen good
good Verdedigen adequate


6e minuut.
Rahma bereikt de bal nog maar net als eerste. Einzinger onderschept slim de pass. Einzinger speelt de bal door. Kraft is nu in balbezit. Kraft draait met de bal, schiet en ... Smiotanko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Einzinger verovert de bal door een tackle van achteren. Einzinger geeft de bal voor. Radowiecki kopt de bal weg. Kraft rent richting de bal. Kraft haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Soebagdja bereikt de bal nog maar net als eerste. Gellesch verovert de bal door een tackle van achteren. Gellesch passt de bal in één keer door. Rahma is nu in balbezit. Rahma haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

18e minuut.
Sánchez Cipitria bereikt de bal nog maar net als eerste. Soebagdja is nu in balbezit. Sánchez Cipitria bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Cipitria draait met de bal, schiet en ... Brasas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bruine Ster Belgrado - Fargo Kicks 1:0

22e minuut.
Türkarslan probeert de bal aan de voet te houden. Kozlionokas is nu in balbezit. Paumann onderschept slim de pass. Paumann haalt uit met een fantastische trap. Smiotanko werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

27e minuut.
Fabbrica rent richting de bal. Haberstock onderschept slim de pass. Haberstock geeft een lange en hoge pass. Kraft rent richting de bal. Kraft haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Klungelig pakt Paumann de bal. Soebagdja met een sublieme pass. Fabbrica is nu in balbezit. Kraft onderschept slim de pass. Kraft draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Rubisch maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Rahma probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rahma geeft een hoge lob. Kraft is nu in balbezit. Kraft schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Kraft bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Türkarslan. Kraft is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Burlacu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bruine Ster Belgrado 80%, Fargo Kicks 20%.
Bruine Ster Belgrado - Fargo Kicks 1:0

46e minuut.
Stefaniak komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Einzinger probeert naar een medespeler te passen. Fabbrica bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Haberstock. Haberstock krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Haberstock is nu in balbezit. Fabbrica verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Rahma zijn tegenspeler op de grond. Rahma krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Einzinger passt de bal met de wreef. Soebagdja is nu in balbezit. Soebagdja passt de bal met de wreef. Nośka rent richting de bal. Nośka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Burkhard heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Burlacu stond buitenspel. Stefaniak maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kraft bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraft schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Radowiecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paumann rent richting de bal. Paumann geeft de bal voor. Kraft maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Radowiecki is nu in balbezit. Radowiecki geeft de bal voor. Kraft rent richting de bal. Kraft haalt uit met een fantastische trap. Smiotanko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bruine Ster Belgrado - Fargo Kicks 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bruine Ster Belgrado 74%, Fargo Kicks 26%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bruine Ster Belgrado - Fargo Kicks 1:1