Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-13 19:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Finnpauver Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 3724
Finnpauver KF Trepça `89
Finnpauver Tactiek icee
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
55.4 gemiddelde waardering 42.5
excellent Schieten very good
very good Passen good
good Verdedigen good


13e minuut.
Tregert passt de bal in één keer door. Ilaj rent richting de bal. Ilaj passt de bal met de wreef. Apice heeft problemen om de bal te vangen. Apice haalt uit met een fantastische trap. Imperador bokst de bal weg.

26e minuut.
Apostolescu bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Löfberg zal de hoekschop nemen. Daar is Ilaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ilaj draait met de bal, schiet en ... Imperador probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Gorig, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Potocki kopt de bal weg. Daar is Fummelberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hurtado rent richting de bal. Hurtado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Finnpauver - KF Trepça `89 1:0

30e minuut.
Eötvös probeert naar een medespeler te passen. Daar is Potocki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Potocki verovert de bal door een tackle van achteren. Potocki haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Silfverskiöld geeft de bal voor. Ibănescu kopt de bal weg. Klungelig pakt Matsson de bal. Potocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Potocki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ibănescu kan de bal niet met de borst controleren. Hurtado is nu in balbezit. Matsson begaat een overtreding. Matsson krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Potocki controleert de bal met de borst. Tregert is nu in balbezit. Potocki verovert de bal door een tackle van achteren. Potocki schiet op doel. Miha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Finnpauver - KF Trepça `89 2:0

41e minuut.
Makai passt de bal met de wreef. Hurtado rent richting de bal. Boateng is nu in balbezit. Hurtado verovert de bal door een tackle van achteren. Hurtado haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Finnpauver 45%, KF Trepça `89 55%.
Finnpauver - KF Trepça `89 2:0

49e minuut.
Makai passt de bal met de wreef. Ibănescu probeert naar een medespeler te passen. Apice rent richting de bal. Apice haalt uit met een fantastische trap. Imperador werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Finnpauver - KF Trepça `89 2:1

55e minuut.
Ibănescu is nu in balbezit. Hurtado onderschept slim de pass. Hurtado geeft de bal voor. Potocki rent richting de bal. Potocki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Eötvös is nu in balbezit. Drab verovert de bal door een tackle van achteren. Drab passt de bal in één keer door. Ilaj is nu in balbezit. Ilaj haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Potocki kopt de bal weg. Hurtado is nu in balbezit. Hurtado passt de bal in één keer door. Potocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Potocki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Finnpauver - KF Trepça `89 3:1

81e minuut.
Silfverskiöld geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mizzi met de inworp. Potocki rent richting de bal. Potocki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Finnpauver 41%, KF Trepça `89 59%.
Finnpauver - KF Trepça `89 3:1