Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-08 19:42
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: KS Sokoły Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 4252
KS Sokoły ŁKS 1926 Łomża
Regrimento Tactiek s16
43% Balbezit 57%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 36
4 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
43.4 gemiddelde waardering 65.1
solide Schieten uitstekend
zeer goed Passen formidabel
goed Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Pleşca heeft problemen om de bal te vangen. García Doreste is nu in balbezit. Skrodelis rent richting de bal. Skrodelis haalt uit met een fantastische trap. Purdjianto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Sokoły - ŁKS 1926 Łomża 0:1

4e minuut.
Skrodelis passt de bal zonder na te denken. García Doreste rent richting de bal. Pleşca begaat een overtreding. Pleşca krijgt een gele kaart. García Doreste is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Skrodelis neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Skrodelis passt de bal met de wreef. Edelman onderschept slim de pass. Deli bereikt de bal nog maar net als eerste. Deli geeft een hoge lob. García Doreste krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Deli bereikt de bal nog maar net als eerste. Deli passt de bal in één keer door. Skrodelis rent richting de bal. Skrodelis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Janča passt de bal met de wreef. Mommens is nu in balbezit. Kałuziński geeft een hoge lob. Skrodelis is nu in balbezit. Skrodelis draait met de bal, schiet en ... Purdjianto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Deli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Özyeğin met een sublieme pass. García Doreste bereikt de bal nog maar net als eerste. García Doreste draait met de bal, schiet en ... Purdjianto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Sokoły - ŁKS 1926 Łomża 0:2

19e minuut.
Edelman probeert de bal met de borst te controleren. Deli is nu in balbezit. Daar is Deli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Sokoły - ŁKS 1926 Łomża 0:3

27e minuut.
García Doreste onderschept slim de pass. García Doreste passt de bal in één keer door. Skrodelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrodelis haalt uit met een fantastische trap. Purdjianto werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Sokoły - ŁKS 1926 Łomża 0:4

27e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Purdjianto niet meer kan verder spelen. Garics komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Lienen onderschept slim de pass. Lienen met een sublieme pass. Pleşca rent richting de bal. Skrodelis onderschept slim de pass. Skrodelis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Sokoły - ŁKS 1926 Łomża 0:5

32e minuut.
da Cunha passt de bal in één keer door. Deli rent richting de bal. Deli probeert naar een medespeler te passen. Skrodelis rent richting de bal. Skrodelis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Tantos is nu in balbezit. Tantos geeft een lange en hoge pass. Daar is Lienen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skrodelis is nu in balbezit. Skrodelis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Ćisić onderschept slim de pass. Tantos bereikt de bal nog maar net als eerste. Tantos geeft een lange en hoge pass. Skrodelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrodelis draait met de bal, schiet en ... Garics probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Deli met de inworp. Özyeğin speelt de bal door. Deli bereikt de bal nog maar net als eerste. Deli geeft een hoge lob. García Doreste maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Sokoły - ŁKS 1926 Łomża 0:6

38e minuut.
Ćisić rent richting de bal. Ćisić passt de bal met de wreef. Lienen rent richting de bal. Skrodelis verovert de bal door een tackle van achteren. Skrodelis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Sokoły - ŁKS 1926 Łomża 0:7

41e minuut.
García Doreste passt de bal zonder na te denken. Skrodelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lienen bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrodelis onderschept slim de pass. Skrodelis draait met de bal, schiet en ... Garics bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Sokoły - ŁKS 1926 Łomża 0:8

42e minuut.
Daar is Tantos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tantos probeert naar een medespeler te passen. García Doreste probeert naar een medespeler te passen. Skrodelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrodelis haalt uit met een fantastische trap. Garics verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Sokoły - ŁKS 1926 Łomża 0:9

42e minuut.
da Cunha met een sublieme pass. Vara rent richting de bal. Skrodelis verovert de bal door een tackle van achteren. Skrodelis schiet op doel. Garics kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Sokoły 70%, ŁKS 1926 Łomża 30%.
KS Sokoły - ŁKS 1926 Łomża 0:9

48e minuut.
Deli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Skrodelis rent richting de bal. Edelman legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Edelman krijgt een gele kaart. Skrodelis raakt geblesseerd tijdens het duel. Skrodelis legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Garics werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Sokoły - ŁKS 1926 Łomża 0:10

51e minuut.
García Doreste kopt de bal weg. Deli is nu in balbezit. Deli speelt de bal door. Skrodelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrodelis schiet op doel. Garics bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Sokoły - ŁKS 1926 Łomża 0:11

55e minuut.
Ćisić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćisić geeft een lange en hoge pass. García Doreste rent richting de bal. García Doreste haalt uit met een fantastische trap. Garics probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Sokoły - ŁKS 1926 Łomża 0:12

57e minuut.
Edelman verovert de bal door een tackle van achteren. Deli bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Deli de bal. Deli geeft de bal voor. García Doreste springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
García Doreste speelt de bal door. Deli bereikt de bal nog maar net als eerste. Deli met een sublieme pass. Skrodelis rent richting de bal. Skrodelis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Doeltrap. Garics trapt de bal weg. Özyeğin kopt de bal weg. Skrodelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrodelis draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Sokoły - ŁKS 1926 Łomża 0:13

73e minuut.
García Doreste kopt de bal weg. Skrodelis controleert de bal met de borst. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pleşca. Pleşca krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Skrodelis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Skrodelis wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
de Heusch is nu in balbezit. Ćisić onderschept slim de pass. Ćisić passt de bal met de wreef. García Doreste is nu in balbezit. García Doreste schiet op doel. Garics probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Tantos probeert naar een medespeler te passen. Lienen rent richting de bal. García Doreste verovert de bal door een tackle van achteren. García Doreste draait met de bal, schiet en ... Garics maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Sokoły - ŁKS 1926 Łomża 0:14

82e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Garics niet meer kan verder spelen. Szabolcska komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Daar is García Doreste, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García Doreste passt de bal met de wreef. Ćisić rent richting de bal. García Doreste bereikt de bal nog maar net als eerste. García Doreste haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Mommens bereikt de bal nog maar net als eerste. Mommens passt de bal in één keer door. da Cunha rent richting de bal. da Cunha draait met de bal, schiet en ... Lung maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Sokoły - ŁKS 1926 Łomża 1:14

87e minuut.
Kałuziński probeert naar een medespeler te passen. Oteo is nu in balbezit. Vara onderschept slim de pass. Vara draait met de bal, schiet en ... Lung probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Deli met de inworp. Özyeğin bereikt de bal nog maar net als eerste. Özyeğin geeft een lange en hoge pass. García Doreste springt en kopt de bal. Szabolcska verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. García Doreste bereikt de bal nog maar net als eerste. García Doreste schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Sokoły - ŁKS 1926 Łomża 1:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Sokoły 52%, ŁKS 1926 Łomża 48%.
KS Sokoły - ŁKS 1926 Łomża 1:15